- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
bakalım az kaldıııııı
amannnn bize gelmez o kutular
bak bakalım
ozaman 5 kahvesine sendeyiz bebişimmmmmmmmm
hu huuutatlım
Hadi yaa.tam benlikmissin sennn minikbebisimm.
Bende hic beceremem kahveyi.cezvedendir dediler gittim bakir cezve aldim, kahve iyi degildir dediler gittim eminonunden aldim.
Olmadi gitti
Ama cok iyi iciciyimdirr
bakalım az kaldıııııı
amannnn bize gelmez o kutular
bak bakalım
ozaman 5 kahvesine sendeyiz bebişimmmmmmmmm
bebegim sen yeter ki gellllllll, bak ben sana daha ne jestler yaparım. ama ben var ya burdakinden daha deliyimdir yani :) benim bi yakınım falcı, ondan ögrenmiştim nesnelerin anlamlarını filan. bi gün yolun düşer elbet karadenize, ilk beni arıyosun ona göre...
sorma kuşum yaaaa, aynı şehirde olsaydık ne güzel olurdu. ben de kahvaltıdan sonra içerdim hep bekarken bizimkilerle ama evlendikten sonra pek içmedim. hamileyken de 1 kez içtim sanırım.
Hadi yaa.tam benlikmissin sennn minikbebisimm.
Bende hic beceremem kahveyi.cezvedendir dediler gittim bakir cezve aldim, kahve iyi degildir dediler gittim eminonunden aldim.
Olmadi gitti
Ama cok iyi iciciyimdirr
türk kahvesi içmeden uyuyamayanı da ilk defa duyuyorum genelde içince uyunmazhem de 3 tane. zararlı be güzelim 1 tane iç iyidir
300-500 300-500
ohhhh
hamilelerin bakması iyi değil diyorlar canım onun için dedim ben bakma diye... ama çok ısrar edersen resmini göndersem olur mu??? trabzona gelmeyi o kadar çok istiyorum kiiiinşallah gelirsem haber vericem kuşum sana
sana öğreten öğretememiş canım. ben sana öğreteyim de bakalım yapıyor musun yapamıyor musun
Canım benim.. 3 gibi derken saat 3 gibi demek istedim.. Ama bıraksalar 3 tane de içerim yani :) uyuyamam derken çok canım istiyor 3 gibi içemesem eve gidiyorum yemek yiyorum yatmadan yine içiyorum :)
o zaman dogru havaalanına kardeşimmmmmmmmmmm :)
bebegimmmmmmmmmm turşu suyu mu içtin sen? midene dikkat et ama
ben sana tarifini vereyim cnm :) benim sırrım da bakır cezve ve kısık ateş. ayyy eminönünde de bi yer varmış günük kahve çekip veriyomuş, aşırı güzelmiş tadı kokusu falan. annem alacaktı bana ama çok kuyruk varmış. gel bende iç kahveyi sen boşver yapmayı :)
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiii peeeeeeeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiCanım benim.. 3 gibi derken saat 3 gibi demek istedim.. Ama bıraksalar 3 tane de içerim yani :) uyuyamam derken çok canım istiyor 3 gibi içemesem eve gidiyorum yemek yiyorum yatmadan yine içiyorum :)
anladım canım iyidir o zaman 3 kahvesi afiyet olsun. saat de 3e geldi yaneeee
onu bilmiyodum cnm, hamileyken bakılmaz mıymış? ama biz eglencesine bakıyoruz yani sonuçta gelecegi Allahtan başka kim bilebilir ki...hepsi tahmin, iyi dilek yani. benim tutturduklarım olmuştur ama bugüne kadar :)
minnoşum canın istediyse kargo yollayayım sana gider alırım ben sana kuru kahveci mehmet efendi dir o
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiii peeeeeeeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eveeett... Bir de bizim iş yerinde bi arkadaş memleketten bi kahve getiriyor süper biş iya.. Tadına doyamıyoruz.. Yumuşak hoş bir tadı var ondan da bağımlılık yaptı sanırım :).. Buyrun sizde..
Allah Allah nereli ki? bir de aroması falan mı var :26:
Allah'ımmmmm.. Bir güzel bana seslendi sanki....
ay ben çıkıp neskafa ya da sıcak çikolata alayım bari siz türk kahvesi içerken ben de onu içeyim
minnoşum canın istediyse kargo yollayayım sana gider alırım ben sana kuru kahveci mehmet efendi dir o
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiii peeeeeeeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günah ya canım bakması. ne kadar eğlencesine de desek insanın bir yanı inanıyor beklentiye giriyor bir şekilde... olmasını istiyoruz ya
o zaman dogru havaalanına kardeşimmmmmmmmmmm :)
bebegimmmmmmmmmm turşu suyu mu içtin sen? midene dikkat et ama
ben sana tarifini vereyim cnm :) benim sırrım da bakır cezve ve kısık ateş. ayyy eminönünde de bi yer varmış günük kahve çekip veriyomuş, aşırı güzelmiş tadı kokusu falan. annem alacaktı bana ama çok kuyruk varmış. gel bende iç kahveyi sen boşver yapmayı :)
ohhhh
hamilelerin bakması iyi değil diyorlar canım onun için dedim ben bakma diye... ama çok ısrar edersen resmini göndersem olur m??? trabzona gelmeyi o kadar çok istiyorum kiiiinşallah gelirsem haber vericem kuşum sana
sana öğreten öğretememiş canım. ben sana öğreteyim de bakalım yapıyor musun yapamıyor musun
napıyyonnnnnnn sabah ateş topiğindeydin...
afiyet olsun balımmmmm
Arkadaş Elazığ da bir cafe varmış.. Orda türk kahvesi içmek meşhurmuş.. Normal kahveler koyu kahve oluyor ya bu çok açık kahve.. Şekersiz bile yapsan çok sert olmuyor kahve içtiğimi hissediyorum damarlarıma kadar :)
Evet cnm cok kuyruk var orda ama harika kahvesi varr.
Bizim isyerindeki ablalar iyi yapiyo Allahtanda burda iciyorum hergun saat 1 de
Ne guzel degisik memleketlerde arkadaslarimiz oldu sizinlee.
Sorun bende degil yani dimi canim.sen bana ogrett
Yoksa ben becerikli kizim yaaa su bebis yapmayi bi de kahveyi beceremiyom
biz de bingöllüyüz hatta Elazığa çok yakınız ama böyle bişeuyden haberim yok anama bir sorim ben birara
bak bebişi ben de beceremiyorum onun için başkasından fikir almamız lazımama kahveyi öğrenirsin balım çok kolay valla
Evet cnm cok kuyruk var orda ama harika kahvesi varr.
cnmmmmmm çok saol, nisanda gelecem ya birlikte gider alırız o zaman, hem hamiş oluruz inşallah ikimiz de sırada da önceliğimiz olur :) ben evde de bi güzel pişiririm onu ohhhhhhh süper valla
orası da öyle. ben 2 yıl önce gittim falcıya, geyik yaparız kızlara illa da gidelim demiştim baktım hepimiz inanıyoruz beklemeye başlıyoruz tövbe ettim bi daha da gitmedim. ama evde eglencesine falan bakıyoruz kendi kendimize.
nefesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEvet cnm cok kuyruk var orda ama harika kahvesi varr.
aynen kuzum ness varya hamile çok sevindim onaaaa... ordaki kızçelere de dua ediyorum ben hepppUuuuuuuuuu.. Takip ediliyorum hissine kapıldım bir afet tarafından
Valla oraya da ara ara bakıyorum... Napayım nerden güzel bir haber duysam seviniyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?