tabeee
simdi ev yapimi nerde bulcan canim marketten al
kıslarr zorda olsa sanırım koydum sermimi bakmk istersenzz bakın yine cıkartacam öldürür vlaa beni :18::18::18:
woooooow abla bu senmsn ne guzelsn ya 1 oglun var ve fızıgın cok gzel ahhh darısı bze olsun
babasının çocukça davrandığını yaşının insanı olmadığını düşünüyor ve söyledide benim tarafımı tutuyor ama babasının böyle davranması beni üzüyor yuvamdan soğutuyor
Elden ne ana olur ne baba.ben iyisine pek rastlamadim cnm.hep problemler.
Senin kayinpeder cokkk cocukca davranmis.hic olgun bir insanin yapacagi is degil.
Ahh benim ki aklima geldi.bi kurban bayraminda bana oyle bi laf sokmustu ki bebegimiz yok diye.
Haspam biz yapmiyoz saniyo, once bi dusun acaba cocuklarin bi sorunu varmi .
Nerdeeeeee.
Bosver tatim.ben artik hakettigi gibi davraniyorum sende oyle yap
Beni merakmi ettiniz yoksa canim benim :-D
woooooow abla bu senmsn ne guzelsn ya 1 oglun var ve fızıgın cok gzel ahhh darısı bze olsun
evtt benim balımm yanımdakide benim öküzzzzherseyyi yasak eden orda sözlüydüm elamm bitrdi beni
esin senin yanindiysa ne birakip gitmeyi dusunuosun sevindirme onları siz eşinle mutlu oldukça onlar catir catir catlicaklar ohh olsun
tşk ederim bacımm bnde seni göreyim olurmu inşşş RABBİM sanada ikiz verir inşşşş
Hosgeldin dilekciimm.iyilik nolsunn.sen nasilsinnKuzucuklarim merhaba nasilsiniz vakalim bgun bebek mevlutundeydim o yuzden simdi girebiliyorum ne war ne yok bakalim
ben ckyorum kıslar yemek yapcam optum hepnzı coooooook sevyorumm
Gorusmek uzere bebislerrrben çıkıyorum kızlarr, herkese iyi haftasonları, pazartesi görüşmek üzereee
masallahhhh sanaaaa
Canim benim yaaa :-D
evtt benim balımm yanımdakide benim öküzzzzherseyyi yasak eden orda sözlüydüm elamm bitrdi beni
evet abla ya senn cabalamaların bosamı gtcek nden yok dyokı asılmaya ne var sankı
masallahhhh sanaaaaama yazık be kuzum bu kadar kıskançlık olmaz resmen işkence
simdi ev yapimi nerde bulcan canim marketten al
tşk ederim bacımm
masallahhhh sanaaaaama yazık be kuzum bu kadar kıskançlık olmaz resmen işkence
evet abla ya senn cabalamaların bosamı gtcek nden yok dyokı asılmaya ne var sankı
elammmm hani sperm tersti veriyolar yaa orda bu 6-7 tane nuımune görmüş akıla bak yaa diyoki ya orda başkasının kiyle karsırsaa yaktırırsn bna has diyoo ve bunun ki lafta kalmaz yaparr biraz belalı buuyandım ben ölmüşüm benn beni de tehdit etti dünn beni bırakıp gidersemm tavsan deligine girse bulurmuş cokkk büyük yemin etti
ya işte olgun davranmıyorlar yaşların insanı değiller afedersin ama cahillik kayınpederin dediği sen nasıl yapıyon
al karsina konuş aile büyükleri konuşssun yada ne bilim.... Gencsin daha gezip tozacagin zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?