Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kuzucuklarim merhaba nasilsiniz vakalim bgun bebek mevlutundeydim o yuzden simdi girebiliyorum ne war ne yok bakalim

ınsallahhhhh toparlarız canımmm onun uzulmesıne dayanamıyorummm

ben ckyorum kıslar yemek yapcam optum hepnzı coooooook sevyorumm

yok eşim facede konuşurken okudum yazılanları

Elden ne ana olur ne baba.ben iyisine pek rastlamadim cnm.hep problemler.
Senin kayinpeder cokkk cocukca davranmis.hic olgun bir insanin yapacagi is degil.
Ahh benim ki aklima geldi.bi kurban bayraminda bana oyle bi laf sokmustu ki bebegimiz yok diye.
Haspam biz yapmiyoz saniyo, once bi dusun acaba cocuklarin bi sorunu varmi .
Nerdeeeeee.
Bosver tatim.ben artik hakettigi gibi davraniyorum sende oyle yap

Cok ilginc yaa bosver caniiim hiiiic bozma moralini gerekirse cevabini da ver yani. Esin ne diyo bunlara

cevap versem daha çok kırar onun için cevap vermiyecem Allaha salıyorum benim içimde öyle bi fesatlık yok yemin ederim Allah bliyor içimi
salla gtsın cnm ozmn uzme kndını knusur knusur susar ama face de knusulnları akrabnz faln gormese barı
sıvı hic tüketmiyorum canım sıvı birsey alsam hemen afedersin istifra ediyorum ama deniycem en azından ağzıma deyerde fayda eder belki dimi

evet cnmmm

ben çıkıyorum kızlarr, herkese iyi haftasonları, pazartesi görüşmek üzereee

Cok ilginc yaa bosver caniiim hiiiic bozma moralini gerekirse cevabini da ver yani. Esin ne diyo bunlara

babasının çocukça davrandığını yaşının insanı olmadığını düşünüyor ve söyledide benim tarafımı tutuyor ama babasının böyle davranması beni üzüyor yuvamdan soğutuyor

esinde seni anlıyor daha ne gulum benim deymicekler konular için hiiiiç canını sıkma esinide uzme
seni oyle görünce esinde uzulur sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…