canım insanın bazen o duygularının taştığı anlar olabilir eşin de toparlar birazdan. arada bize de gelip gidiyor biliyorsun. neden olmadığına gelince inan bilmiyorumahhh o sebebi bir bulsam gösterecem ona gününü şaka bir yana kısmet diyorum yani
artık dayanamıyacam kafam atıyor çekip gideyim diyorum
cnm bogurtlen cayı agız ucuklarına yaralarna bre bır hmn gecryo aklında olsun
evet canım ya...hamile hamile delirtti beni müdür...
aman cnm onlar ıcın koanı brakma daha da cok sevndrme onları hem ıgneleyıcı seyler dyosa sende ona cevap ver
hg dileğim gözümüz yollarda kaldıKuzucuklarim merhaba nasilsiniz vakalim bgun bebek mevlutundeydim o yuzden simdi girebiliyorum ne war ne yok bakalim
yok eşim facede konuşurken okudum yazılanları
evet işi gücü yok bilgisayarda insanlara sarmak eşim annesine mont alırken yanımızda annesi yoktu bana denettirdiler bende bana yakıştı çok güzel oldu dedim bide etrafa baktım ne güzel şeyler var diye bunu kıskançım diye yordu kötü oldum şimdide sayfasında yazılar paylaşıyor yok kucağında uyutmuş küçükken büyüncede ayakta uyutanlar varmış böyle şeyler paylaşıyor
artık dayanamıyacam kafam atıyor çekip gideyim diyorum
hg dileğim gözümüz yollarda kaldı
sana yazdım ama görmedin dut receki ahudu veya bogurtlen receli ye faydasi olur
salla gtsın cnm ozmn uzme kndını knusur knusur susar ama face de knusulnları akrabnz faln gormese barıcevap versem daha çok kırar onun için cevap vermiyecem Allaha salıyorum benim içimde öyle bi fesatlık yok yemin ederim Allah bliyor içimi
sıvı hic tüketmiyorum canım sıvı birsey alsam hemen afedersin istifra ediyorum ama deniycem en azından ağzıma deyerde fayda eder belki dimi
sana yazdım ama görmedin dut receki ahudu veya bogurtlen receli ye faydasi olur
koydun muuuuuu
saol tatlım mavili olan serap abla diğeri de benim canım...darısı en kısa zamanda sana inşallah...
saol balım...biliyo zaten bilmez mi...
kıslarr zorda olsa sanırım koydum sermimi bakmk istersenzz bakın yine cıkartacam öldürür vlaa beni :18::18::18:
Cok ilginc yaa bosver caniiim hiiiic bozma moralini gerekirse cevabini da ver yani. Esin ne diyo bunlara
babasının çocukça davrandığını yaşının insanı olmadığını düşünüyor ve söyledide benim tarafımı tutuyor ama babasının böyle davranması beni üzüyor yuvamdan soğutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?