basla ama çok civitma çok yüz verme is olsun yeter
hayırdır bebeğim kim üzdü doğum günü cucugunu
ben de geliyomm beni de alınngöbüşleri beraber büyütekkk
sonuç negatif çıkmış canım... yes mikmik yes baby
bende hem burakileri okuyorum hem başka sayfada bişey yazıyorsam yandım ki ne yandım... 3 gün önce nezahat yerine sana görüşme raporu yazıyordum yaaa
tüpçü baba tüpçü baba bakkkkk banaaaaaaaaaa dersin odaya girince bende gülmekten ölürdüm heraldeee
adamın adı tüpçü baba kalcak
kızlar yaaaeşim cok uzuluyor o uzulunce bende cok uzuluyorumm bızden sonra evlenen arkadaşlarımız hamıle kalmış eşim benı aradı bizim nıye olmuyor askım ya dıyor bizde bı sorunmu var acaba dıyor onun sesını öyle duyunca cok kötü oluyorum kızlar nerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum tabıkı rabbım daha ıyı bılır verecegı günü ama ne bılımmm cok istiyoruzzzzz
doğum günümde üzmeyide başarıyorlar
Sensuz olurmu dlketnimm .gpbuslerimuzi tokusturcaz dahaa
Kaldi bile cnm.baska bir hitap sekli dusunemiyorumm.
Kiz senin rapora beni yazmistin dimiii.bugunde yeni bir firmayla yazistim adi MSA .patronice bilgi maili atacakken Msa84 yazdigimi farkettim
Cogumuz ayni durumdayiz cnm.hem kendimiz anne olmak hemde eslerimizi baba yapmak istiyoruz.
Ama insanoglu .hepimizin sinavi farkli.biz bekleyenler grubundayiz.dilerim en yakin zamanda kavusuruz.
Hic kavusamayanlar da var biliyorsun.tabiki uzuluyoruz ama elden bisry gelmiyor.zamanini bekliyor yavrucaklarimiz
hayırdır bebeğim kim üzdü doğum günü cucugunu
kayınpederim neymiş ben face onu görüyormuşumda slm vermeyip çıkıyormuşum yok çok kıskançmışım eşim annesine mont alırken kıskanmışımda o insan sarrafıymış beni kötü biri olduğumu anlamış oğluna demişde anlamamış
yuhhh be herkes kv den dert yanar sen kp den ki bence bu daha kötü sen ne dedin agzinin payini verseydin
kayınpederim neymiş ben face onu görüyormuşumda slm vermeyip çıkıyormuşum yok çok kıskançmışım eşim annesine mont alırken kıskanmışımda o insan sarrafıymış beni kötü biri olduğumu anlamış oğluna demişde anlamamış
canim dud receli ye bi kac kasik iyi gelir ağız yarasina derler malum ilac kullanmazsin
hmm peki bu gün başlıyam bari inşş yaa inşşş
O nasi kayinpedermis oyle yaa liseli tribi yapiyo resmenncok komik geldi bana. Boyle sacmasapan biseyi taktigina degmez canim. İsi gucu yok heralde can sikintisindan sana sarmis
kv ler bitti şimdi kp ler mi başladı allam ya sabır...:26:
Allah allah kayinpederinin beunlari soyledigini birinden mi duydun canim
yok eşim facede konuşurken okudum yazılanları
bugun oglenlin üst dudağımın içinde bir lac dakikaya etim resmen tuhaflaştı ve yara oldu sok oldum bende panikledim zira alerjik atak geçiriyorum sandim odum koptu sonra yara olduğunu anladım neden olmuştur acab bir fikri olan
benim fikrim virusal yada bağışıklık sistemimim zayıflamış olması gibime geldi ne dersiniz (ağzımdaki uçukta yeni geçmişti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?