Allahim dualarini kabul etsin jns cok sevindim sorununuzun çözülmesine Allah bidaha yasatmaz jnss.a kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbacılarım gününüz aydın dularınız kabul olur inşşşşşşşşşşşş hamile olan anneler bi avazda bebişlerini saglıklıca kucagını alırrrrr inşşşşşşşşş (AMİN) bebek için cırpınan bacılarımda tez zamanda göbüşleri dolarr inşşşşşşşşşş (AMİN) günlerdir benim derdimi dinleyip yardımda bulundunuz. Beni yanlız bırakmadınz ALLAH ta sizi yanlız bırakmasın inşşşşş hiç yanlızlık cekmedim aranızda ne kadar dört duvar arasında olsamda sizler bacılarım vardı dertleşe bildigim içimi döke bildigim ALLAH razı olsun hepinizdennnn ben bu gün cokk mutluyum dün kardesimler geldi .anem tel actı .esimle konuştu acık ca istemiyosan kızımı gönder çok üzüyosun kızım sana verdik esir vermedik vlan konuştu annem sonrada herkz gidince aldı beni karsına konuştu .ayrılmana müsade etmem seni cokkk seviyom canımdan bile gecerim senden gecmem seni ellere vermem sen benimsin dedi .simdi bana bize 3 ay ver dedi. egerki 3 ay icerinse bebegimiz olmazsa sana erk sözü asılma yada tüp bebek hangisi olursa yanında seninleyim dedi . çokk mutluyumm çokk bacılarımm inşş sizlerde ailenzle sevdiklerinzle mutlu olursnz inşşşşşşşşşşşşş k.bakmayın uzun oldu birazzz sizleri seviyorumm CANSINIZ CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ALLAHIM inş ellerinizi boş cevirmesinnnn
Ilk koyukufu iki gun öncemi görmüştün merak etme sen spermler 48saat yasiyo olacahi varsa olurKızlar günaydıııııınnnnn
dediğiniz çıktı dünki yaptığım test silik çıktı
demekki yumurtladım dimi :26:
ama ilk günü değerlendirdik ilk koyu gördüğümde değerlendirdik. ertesi gününki koyuluğunda çalışamadıkayyy tutar ama dimi tutcağı varsa tutar dimii :44::44:
Allahim yar ve yardımcın olsun zor bir durumçok sevindim cnm senin adına hadi bakalım gözünaydın. ailenin arkanda olduğunu bilmek ne güzel bir şeybenim dert yanabileceğim bi ailem bile yok yanımda. babam vefat etti,annemde istanbulda evli.bir başıma gerektiği zaman herşeyle savaşıyorum....allah bundan GERİ KOYMASIN.
İNŞALLAH 3 AY İÇİNDE TUTARDA AŞILAMANA GEREK KALMAZ ARKADAŞIM.BOL GIDA TÜKET BU ÜÇ AYDA EŞİNEDE YEDİR TABİİ.
Beni anıyorsunuz burda bitiyorum :))) akşam hiç konuşmadım konu da açılmadı... Bende açmadın ikimizde gergindik anlayacağınız neysem bize geldik çay koydum hemen bir kahve içip gideriz dedi bende çay koydum birazdan olur dedim neyse çayları döktüm ikram yaptım falan 10.30 da beni eve götür dedi eşime eşimde onu eve götürdü konuştuk eve gelince sen haklısın ama o benim annem o sana bişey demeden ben bişey diyemem sende sık dişini ayda toplasan 3 saat bir arada değilizdir ama ben senin haklı olduğunu neye kırıldığını biliyorum sende düşünme artık falan dedi içim rahat kızlar eşim anlamış beni....
Dilketinim minikbebişimmmmm öpüyorum sizleri iyiyim canlarım
Azap çiçeğim çok sevindim ben senin adına..
Kızlar adetim bitti gibi bişey ateş ölçecektim ama içimden hiç bişey gelmiyor umutsuzluk değil sakın yanlış anlamayın sanki olacağı varsa olsun modundayım neden böyle oldum hevesim yok anlamadım ben
Aynen bitanem ya bakalım ne olacak... Hep kafamdaki soru şu bebeğim gelince ona bakabilecekmiyim iyi bir anne olabilir miyim bunun gibi sorular bakma sen bana geçer
aminnnnn canımmm inşallahhhhhkoyu olduğu günleri kaçırmamışsın, inşallahhhhhh tutar canım hep beraber dua edelim tutsun, sonrada annesine simsıkı tutunsun sıpa
gözün aydın canım. Inşallah o 3 ay içinde bebişin gelir sanaaa.16:
Günaydın esram. Evet yumurtan çatlamış. Dün çalışabildin mi peki?
Beni anıyorsunuz burda bitiyorum :))) akşam hiç konuşmadım konu da açılmadı... Bende açmadın ikimizde gergindik anlayacağınız neysem bize geldik çay koydum hemen bir kahve içip gideriz dedi bende çay koydum birazdan olur dedim neyse çayları döktüm ikram yaptım falan 10.30 da beni eve götür dedi eşime eşimde onu eve götürdü konuştuk eve gelince sen haklısın ama o benim annem o sana bişey demeden ben bişey diyemem sende sık dişini ayda toplasan 3 saat bir arada değilizdir ama ben senin haklı olduğunu neye kırıldığını biliyorum sende düşünme artık falan dedi içim rahat kızlar eşim anlamış beni....
Dilketinim minikbebişimmmmm öpüyorum sizleri iyiyim canlarım
Azap çiçeğim çok sevindim ben senin adına..
Kızlar adetim bitti gibi bişey ateş ölçecektim ama içimden hiç bişey gelmiyor umutsuzluk değil sakın yanlış anlamayın sanki olacağı varsa olsun modundayım neden böyle oldum hevesim yok anlamadım ben
ayyy çok sevindim. Allah bi daha ağzınızın tadını bozmasın. ama ben sana demiştim pişman olur yaptığından biraz geçince...inşallah 3 ay içinde bebiş gelir de gerek kalmaz ama gelmezse de bak ne güzel tedaviye olumlu yaklaşmış eşin. gerçekten sevindim yaaa, çok üzülüyorum ben evlerde huzursuzluk olunca...biz de geçen hafta tartışmıştık. kv yüzünden biliyosun. neyse ki hallettik sorunumuzu.
oyyyyyyyyy bacımmmmmm EVETTTTTTTTTT.... demiştinnn balımmçok şükür bacım yaa cokk şükürr inşş bacım inş 3 ay içinde hamiş olurummmmm RABBİM çok büyükk ayy çok mutluyumm RABBİM cümlesini senide icnde mutlu etsin inşşşşşşşşş balımmmmmmmmmm ohh ne güzel kv olayını çözmüşsün bnde sevindimm aynen dedigin gibi bacımm RABBİM kimsenin yuvasını huzurunu bozmasın inşşş
amin cnmmmmm inşallahhhhhhh kimsenin ağzının tadı bozulmaz. artık çok takmamaya karar verdim kv'yi. sıkıldım bu yüzden tartışmaktan. bu hafta gelir herhalde kalmaya, diyorum ya takmıcam her gün çıkacam...oturup yüzünü görmekten iyidir.
Allahim dualarini kabul etsin jns cok sevindim sorununuzun çözülmesine Allah bidaha yasatmaz jns
AMİNNNNNNNNNNNNN cümlemize bacımm iyiki varsınzzzz
aminnnnn canımmm inşallahhhhh
yok bebem dün çalışmadık zaten silikleşmiş diye çalışmak istemedim :26:
amin cnmmmmm inşallahhhhhhh kimsenin ağzının tadı bozulmaz. artık çok takmamaya karar verdim kv'yi. sıkıldım bu yüzden tartışmaktan. bu hafta gelir herhalde kalmaya, diyorum ya takmıcam her gün çıkacam...oturup yüzünü görmekten iyidir.
aynen öyle yap bacımm noooooo stresstyesssssss bebişşşşşş
ewet cnm 2 gün önce görmüştüm.. Sipoşlar 72 saat canlı kalabiliolarmış. Belkide rabbim ol demiştirde .. Belkide.... Ayyy çok heycan yaptım ama bu kasık ağrıöm ne onu anlamadım..ılk koyukufu iki gun öncemi görmüştün merak etme sen spermler 48saat yasiyo olacahi varsa olur
AMİNNNNNNNNNNNNN cümlemize bacımm iyiki varsınzzzz
ewet cnm 2 gün önce görmüştüm.. Sipoşlar 72 saat canlı kalabiliolarmış. Belkide rabbim ol demiştirde .. Belkide.... Ayyy çok heycan yaptım ama bu kasık ağrıöm ne onu anlamadım..Hafif hafif ağrıo...:26:
aynen öyle yap bacımm noooooo stresstyesssssss bebişşşşşş
aynen cnmmmmm, stres yapmıcam, o kadın yüzünden psikolojim alt üst oluyo... inanır mısınız eşimle tek tartışma konumuz o...bu ay eşimle de aramı bozmıcam pisipisine...
Olur canim kasik ağrın yumyum catliyo ondan canımewet cnm 2 gün önce görmüştüm.. Sipoşlar 72 saat canlı kalabiliolarmış. Belkide rabbim ol demiştirde .. Belkide.... Ayyy çok heycan yaptım ama bu kasık ağrıöm ne onu anlamadım..Hafif hafif ağrıo...:26:
canım silikleştiği gün de önemli gün. O gün çatlıyor çünkü yumyumun. Sen bugün de çalış
olur canim kasik ağrın yumyum catliyo ondan canım
canım sen cepten falan mı yazıyorsun? alıntılarken sorun yaşıyorsun bozuk oluyor hep. siliyorsun sanırım kazayla alıntıladığın konuşmayı bir bak istersen
ozaman ben kaçırdım geneeee
ewet cnm 2 gün önce görmüştüm.. Sipoşlar 72 saat canlı kalabiliolarmış. Belkide rabbim ol demiştirde .. Belkide.... Ayyy çok heycan yaptım ama bu kasık ağrıöm ne onu anlamadım..Hafif hafif ağrıo...:26:
aynen cnmmmmm, stres yapmıcam, o kadın yüzünden psikolojim alt üst oluyo... inanır mısınız eşimle tek tartışma konumuz o...bu ay eşimle de aramı bozmıcam pisipisine...
yesssssssssssshoppidi hoppidiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaa nasıl yaaaaa :84::84::84::84: Ben genemi kaçırdımmmmTutmazmı ynai şimdiiii
hayır bacımm masa üstü bnm pc cep deil bilmiyorum ki herhalde hızlı yazayım diye acele ediyom ondan olabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?