Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allahim dualarini kabul etsin jns cok sevindim sorununuzun çözülmesine Allah bidaha yasatmaz jns
Ilk koyukufu iki gun öncemi görmüştün merak etme sen spermler 48saat yasiyo olacahi varsa olur
Allahim yar ve yardımcın olsun zor bir durum

Psipsikom hadi gecmis olsun önümüzdeki aya kadar rahatsin yaşasın

Aynen bitanem ya bakalım ne olacak... Hep kafamdaki soru şu bebeğim gelince ona bakabilecekmiyim iyi bir anne olabilir miyim bunun gibi sorular bakma sen bana geçer

o soruların olması bebeği ne kadar önemsediğini gösterir ve ben eminimki onu varlığını bir kez hissettiğimiz zaman bu soruların hepsi uçup gidecek... onu sonsuz sevgisiyle içi içine sığmadan bekleyen bir annesi olacak Allahın izniyle daha ne olsun??

koyu olduğu günleri kaçırmamışsın, inşallahhhhhh tutar canım hep beraber dua edelim tutsun, sonrada annesine simsıkı tutunsun sıpa
aminnnnn canımmm inşallahhhhh

gözün aydın canım. Inşallah o 3 ay içinde bebişin gelir sanaaa .16:

Günaydın esram. Evet yumurtan çatlamış. Dün çalışabildin mi peki?

yok bebem dün çalışmadık zaten silikleşmiş diye çalışmak istemedim :26:

saol bacımm ALLAH razı olsunn bnde sevindim şimdi bakk yaa sabh sabhh ne güzel haberler alıyoızz esinin senin yanında olması çokk güzell kv tepkini anlamış bida burnunu sokmaz herseye inşşş

ılk koyukufu iki gun öncemi görmüştün merak etme sen spermler 48saat yasiyo olacahi varsa olur
ewet cnm 2 gün önce görmüştüm.. Sipoşlar 72 saat canlı kalabiliolarmış. Belkide rabbim ol demiştirde .. Belkide.... Ayyy çok heycan yaptım ama bu kasık ağrıöm ne onu anlamadım.. Hafif hafif ağrıo...:26:

canım sen cepten falan mı yazıyorsun? alıntılarken sorun yaşıyorsun bozuk oluyor hep. siliyorsun sanırım kazayla alıntıladığın konuşmayı bir bak istersen

hayır bacımm masa üstü bnm pc cep deil bilmiyorum ki herhalde hızlı yazayım diye acele ediyom ondan olabiliyo

bacımmmmmmm gelcekk kızzz gelcekkk o bebekler bu göbüşlere giRECEKKKKKKKKKKKKKK leynnnn okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaa nasıl yaaaaa :84::84::84::84: Ben genemi kaçırdımmmm Tutmazmı ynai şimdiiii

canım biz gününne denk getiriyoruz da noluyor olacağı varsa her türlü olur. sen kaçırmadın o ilk gün yapmışsın spoşlar 3 gün yaşıyor zaten içerde dün de 3.günündü zaten Allah izin verirse tutar tabi. ama sen gene de bugün yap mikmikini ne olur ne olmaz. Allah korusun bu ay olmazsa gelecek ay hem koyulaştığı hem de silikleştiği zamanlarda çalışırsın

hayır bacımm masa üstü bnm pc cep deil bilmiyorum ki herhalde hızlı yazayım diye acele ediyom ondan olabiliyo

bak bu seferki olmuş ama hep böyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…