- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
hmm e ıyı ya ıns tutunur bebısın sana canım yaa
Ya ne alaka bilmiyorum ama ben ruyamda senin hamile oldugunu okuyodum burda. Isminin karsisinda 23 ve 7 sayilari vardisen yaznca aklma geldi
23 müayy inanamıyorum o benim yumoşumun çatlama tarihi :109: hayrolsun canım ya hayra yoralım :109:
canım
ne zaman yumurtladın ya da yumurtladın mı kuzum...ben de tam yumurtlama günümde senin dediğin şeyleri yaşadım hatta dr a gittim yumurtaların çatlamış dedi bakınca... yürüyemiyordum dr yat dinlen demişti hatta sonra bebiş oldu işte....anladın sen
Insallah kirmizilar gelmez adet sancisi cekiyorum ama daha olmadim bu sancilri cekip hamile oldgunu öğrenen varmi
o ben oluyorum canım hala var ağrılarım
7 ekim de de bebişi mi öğreneceksin acaba
yarın canım yumurtlama zamanım ayın 23 üne.. bugün mik mik var.. inşallah hayrolsun ya bebişgelsinde razıyım agrısına sızına :97:
tabi sen yine kendini fazla kaptırma adetin kaç gün geçmiş oluo
canım yumurtlama tarıhıme gore bugun du adet gunum gelen gıden yok ama akıntımda var epey belımde cok agırıyo ıns hamısımdır ıns kırmızılar gelmez
inşallah cnm ya güzel haberlerini bekli,yoruz
27 eylul bat sancim var adetmi olacm acaba
canım yarın gün içinde çatlıyo ondan bugünü degerlendircez inşallah.. kahveyi hiç bilmiyodum hemen hazırlayım ben o zamancanım biliyosundur gerçi ama yataktan kalkma, poponun altına yastık koy öylece ne kadar kalabiliyorsan kal bence hatta uyu direk...ben öle yaptım tutuvermiş hemen...bu arada yarın akşamı da değerlendir bence kocişine de kahve içir 1 saat önce spoşları hızlandırıyormuş
tabi sen yine kendini fazla kaptırma adetin kaç gün geçmiş oluo
canım yumurtlama tarıhıme gore bugun du adet gunum gelen gıden yok ama akıntımda var epey belımde cok agırıyo ıns hamısımdır ıns kırmızılar gelmez
test yapmadın mı kuzum...
canım yarın gün içinde çatlıyo ondan bugünü degerlendircez inşallah.. kahveyi hiç bilmiyodum hemen hazırlayım ben o zamansagol canım iyi geceler size teyzoşumada iyi geceler
ve böyle bacaklar havada uyursanız ben gibi bu soğuktada salya sümük grip olursunuzboğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum ilaçta içemiyorum ya hemileysem diye Ahh ahh neler çekiyoruz İnşallah nasip olur kucağımıza almak
slmmm iyi aksamlar kizlar ne var ne yok...ben yorgunluktab oluyoruuuummmmm badana boya isleri yuzundeeen...
ckolatalı pasta yaptm cnmne tatlısı yaptınn şekerimmmm....
nolsun cnm takılyorum ole gryorum bakyorum kmse yok gerı ckyorum sen napyosun bebegmhey kızçeler sohbetinizi muhabbetinizi ölzedimm ara ara girebiliyorum bu aralar maalesef yoğunluktan elaaaaam ne var ne yok kuzu..ben bu aya dolu dolu başladım kızlar geçen ay soğan suyu yapmıştım bu ayda
- incir kürü ve havuç suyu
-her gün bi tane Meryem Suresi
- kocişime keçiboynuzu pekmezi ve ilişkiden önce sert kahve
Rabbim inşallah umutlarımız dularımızı çabalarımızı boşa çıkartmaz bugünde ovuda çift çizgiyi gördüm gün aşırı devam mik mike (=
ayyyy cnm kıyamam ya galıba bnde hastalancam agzım kabardı hep bde bogazm gcıklanıyove böyle bacaklar havada uyursanız ben gibi bu soğuktada salya sümük grip olursunuzboğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum ilaçta içemiyorum ya hemileysem diye Ahh ahh neler çekiyoruz İnşallah nasip olur kucağımıza almak
slmmm iyi aksamlar kizlar ne var ne yok...ben yorgunluktab oluyoruuuummmmm badana boya isleri yuzundeeen...
kolay gelsn tatlm btmedmı badana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?