Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hmm e ıyı ya ıns tutunur bebısın sana canım yaa

Hayırlısı olsun cnm, sonuçta biz gerekeni yapıyoruz Rabbim de isterse hepimiz anne olacaz. Ben bu ay rahatım öyle çok takmıyorum. Geçen ay psikolojim çok bozulmuştu belirti aramaktan falan. Bu ay olursa olur olmazsa gelecek maçlara bakacaz :)

yarın canım yumurtlama zamanım ayın 23 üne.. bugün mik mik var.. inşallah hayrolsun ya bebiş gelsinde razıyım agrısına sızına :97:

yarın canım yumurtlama zamanım ayın 23 üne.. bugün mik mik var.. inşallah hayrolsun ya bebiş gelsinde razıyım agrısına sızına :97:

canım biliyosundur gerçi ama yataktan kalkma, poponun altına yastık koy öylece ne kadar kalabiliyorsan kal bence hatta uyu direk...ben öle yaptım tutuvermiş hemen...bu arada yarın akşamı da değerlendir bence kocişine de kahve içir 1 saat önce spoşları hızlandırıyormuş

27 eylul bat sancim var adetmi olacm acaba

canım onu bilemeyiz benim yumurtlama dönemi başladı ağrım yumurtlamadan sonra azaldı bat a yakınlaştıkça artmaya başladı ve hala ara ara ademiş gibi ağrıyor kasılıyor ...hatta benim adetken midem bulanırdı ağrıyla karışık aynısı oluyor arada...daha erken biraz bekle ben tam umudumu kesmiştim olmadı heralde diyordum battan 3 gün önce kanda öğrendim üstelik idrarda bile çıkmıyordu en iyisi kendini yemeden biraz beklemek...hatta birkaç gün uğrama foruma çünkü okudukça merak edeceksin için içini yiyecek...başka şeylerle ilgilenmeye çalış...ilgileniyorsan yabancı dizi izle unutursun herşeyi valla

canım yarın gün içinde çatlıyo ondan bugünü degerlendircez inşallah.. kahveyi hiç bilmiyodum hemen hazırlayım ben o zaman sagol canım iyi geceler size teyzoşumada iyi geceler

canım yarın gün içinde çatlıyo ondan bugünü degerlendircez inşallah.. kahveyi hiç bilmiyodum hemen hazırlayım ben o zaman sagol canım iyi geceler size teyzoşumada iyi geceler

öper o teyzoşunuhadi canım size de iyi gecelerkahve türk kahvesi olacak ona göre mümkünse sert, hadi bi kardeş yapın bize

kizlar bakiyorum ekim topikinde Meryem suresi okuyan cok Allah kabul etsin bende okuyorum aslinda kac gundur okuyorum ama bugun secde yaptim okudukdan sonra bugun denmi sayayim o zaman?:26:

ve böyle bacaklar havada uyursanız ben gibi bu soğuktada salya sümük grip olursunuz boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum ilaçta içemiyorum ya hemileysem diye Ahh ahh neler çekiyoruz İnşallah nasip olur kucağımıza almak

İnşallahhhhh...Ben de aynı ya, üzerime bişi almadığım zaman direkt kulağım ağrımaya başlıyo. Neyse ki amacımız güzel, değiyor yani bu hallerimize :) ilaç yerine limonlu yeşil çay veya yoğurt (içine 1 diş sarımsak ezerek) tüketebilirsin. Çabucak toparlar seni...

slmmm iyi aksamlar kizlar ne var ne yok...ben yorgunluktab oluyoruuuummmmm badana boya isleri yuzundeeen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…