- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
ıns canım amınn. bılmıyorum hala suphelıyım tam guvenemıyorum bu testlere hayrlısı
kızlar cok heycanlıyım bu sabah saat 10 da gebelık testı yaptım gayet umıtsız bı sekılde neyse ılk 15 dkk da bsıey cıkmadı bız mısafırlıge gıttık bende yanıma getırdım testı sonrada sımdı gelırken bı oylesıne bakayım dedım ay kızlar t dekı cızgıyı sızde goruyomusunuz ay cok bı acayıp oldum acaba bısey varmı yoksa test mı yanıltıyo benı bılmıyorum cunku ılk dkk larda yoktu bısey ayy ne olur yazın bsıey evde bıtane daha test var yapıyımmı onuda bılmıyorum:18::18::18:
Eki Görüntüle 810486
YAAA bende aynı şeyleri 4 gündür yaşıyorum ben sol kasık tarafımda hani böyle morarmış gibi bir ağrı olurya aynen öyle batıyo yürürken ve yatarken hissediyorum acaba iltihabım bitmedi misoğan küründe 11. günüm,
aa bide benim bir oğlum var teyzeleri 6 yaşında bugün beni hamile görmüş rüyasındane çok istiyo bir bilseniz aklına geldikçe sorar ,gece yatarken dua eder duası" ALLAHIM akıllı, sağlıklı, güzel ahlaklı bir kardeşim olsun"tontişim benim
canm bende iltihap lduğundan soğan kürü yapıyorum 4 günüm kaldı ,sonra incir kürü ve bal-tarçın-çörekotu yapacağım inşaallah,açık söyleyim bu aydan pek umudum yok,öyle aman aman beklemiyorum,olursa süpriz oluriltihaptan çok korktum önce o düzelsin diye düşünüyorum,
ben defterime notaldım tam olarak yazıp atayım birlikte yapalım tamam mı canım
Stres yapma cnm, her şey güzel olacak. Büyük ihtimalle hamişsin bi beta hcg baktır da için rahat etsin. Ayy inşallah hadi hayırlısı, sonucu kesin yaz ama
OOOO kızlar hepimiz burdayız hoşgeldiniiiiizzz
bak bu kürleri yapııııııııınböyle olun hadi bakalım
Hatice canım seni üzmek istemem ama geçen ay aynı durumu bende yaşadım aynı senin gibi nasıl heveslendim bide evlilik yıldönümümüzdü bat tarihi ama malisef hastalandım inşallah seninki gerçektir hamilesindir dualarım seninle...ama sonradan çıkan çizgiler yanıltıcı oluyo çok ümitlenme diye söylüyorum çünkü ben çok kaptırdım kendimi çok üzüldüm senin öyle olmanı istemem
soğan kürünü pko veya iltihap varsa günde 2 defa içiliyormuş ben bilmeden fazladan içtim 2 defa yapmıştım ama her hangi sorun olmadığından benim 1 defa yapmam lazımmış....incir ve havucu da saraçoğlundan 35 günde adet olanlar için anlatmıştı ama şuan adetim düzene girmeye başladı sadece incir yapmaya başlayayım diyorum.birlikte yapalım.bugün reglim oldu şimdi bal-tarçın-çöre otu yedim soğan suyunuda adetten 2 gün sonra 1 defa yapayım diyorum canım
hay maşallah yerim ben onuumarım en yakın zamanda seninde olur bebişin
cnm çizgi çok net..özelde acildende kan testi yapıolar gştme imkanın yokum şimdi
aynen cnm bnde yapıyorum inşallah faydasını görücez Meryem suresinede başladım ben Rabbim kabul etsin
bencede ben ilk 7 gün 2 şer bardak içtim son 4 gündür 1 bardağa düşürdüm çünkü tam yumurtlama dönemim rahim duvarını inceltirse bebek ttunamaz,aslında iltihap söküldü gibi nasıl anldım 3. günden sonra çoook yoğun ve sert akıntılarım oldu afedersiniz böyle hani adet ağrısı olur wc ye gidince rahatlarsınızya aynen öyle rahatladım,bitene kadar 1 bardak devam edeceğim, adet olursam da bal t.ç. karışımına başlayacağm incirle birlikte devam edeceğim inşaallah bakalım hayırlısı,ama sol kasık ağrım var bugünlerde neden diyede düşünüyorum:44:
ay ıns cnaım ama sımdı bı test daha yaptım bısey cıkmadı mısafırlıkdeydım cokda cay ıcmısdım kesın ondan cıkmadı bılmıyorum ama benım hala umıdım yok ınanamıyorum cunku baya sonra cıktı cızgı ne bılım ıyıkıde atmamısım testı okadar sınırlenmısdımkı sabah anlatamam patladım sınırden atıyodumda neyse dedım arabanın torpıdosuna koydum gerı gelırkende bı baktım anaaa ıkıncı cızgıı ınanamadım ruyadayım dedım ne bılım hayrlısı yarın sabah ılk ısım bı kan vermek bakalım ne olur dogrusu sımdıkı testtede bısey cıkmadıya neyse artk hayrlısı rabbım ısteyen herkese nasıp eder ıns hayrlısıyla
tabi sen yine kendini fazla kaptırma adetin kaç gün geçmiş oluoayy keske oyle bısey olsa yaa bız allahın dagında kaldıgımız ıcın hıc sanmıyorum labaratuarlar kapalı ıslemıyo esım memur koydeyz hıc sanmıyorum oyle bı ımkan olabılecegını ama yınede bı sorarım esıme dogrusu sabahada bısey kalmadı ya beklerım sabahı buyuk ıhtımal ama fazla umıtlenmemek lazım hıc bellı olmaz sonradan cıkan cızgılere
evet canım yaa sen bu konuda çok istikrarlısın maaşallah senden yakında haber alacakmışız gibi inşaallah hadi bakalımEKİM HAMİLELERİ SİZİ LİSTYE YAZMAK İSTİYORUUUM
tatlım güzel düşün ki güzel olsun...sakin olmaya çalış stres yapma ya değilse diye. yoksa sabahı zor edersin bu gidişle. İnşallah hamişsindir dur bakalım yrn test sonucunu bi al önce. hayırlısı olsun...Allahın izniyle güzel haberler alacaz. Hamişlik testleri sabah saatlerinde 3. veya 4. idrarla daha net çıkıyo bu arada, belki o yüzden çıkmamıştır 2. test.
tabi sen yine kendini fazla kaptırma adetin kaç gün geçmiş oluo
canım yumurtlama tarıhıme gore bugun du adet gunum gelen gıden yok ama akıntımda var epey belımde cok agırıyo ıns hamısımdır ıns kırmızılar gelmez
ay canım ya zaten zor edecem sabahıvall abakalım ne olacak hayrlısı ıns dedıgın gıbı olur ya buarada senın bat nezaman?
2 ekim ama bazen 1 gün oynama olabiliyor. Malum günler gelsin de, kırmızılar gelmesin yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?