Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm çizgi çok net..özelde acildende kan testi yapıolar gştme imkanın yokum şimdi

OOOO kızlar hepimiz burdayız hoşgeldiniiiiizzz

bak bu kürleri yapııııııııın böyle olun hadi bakalım

hay maşallah yerim ben onuumarım en yakın zamanda seninde olur bebişin

soğan kürünü pko veya iltihap varsa günde 2 defa içiliyormuş ben bilmeden fazladan içtim 2 defa yapmıştım ama her hangi sorun olmadığından benim 1 defa yapmam lazımmış....incir ve havucu da saraçoğlundan 35 günde adet olanlar için anlatmıştı ama şuan adetim düzene girmeye başladı sadece incir yapmaya başlayayım diyorum.birlikte yapalım.bugün reglim oldu şimdi bal-tarçın-çöre otu yedim soğan suyunuda adetten 2 gün sonra 1 defa yapayım diyorum canım

Hatice canım seni üzmek istemem ama geçen ay aynı durumu bende yaşadım aynı senin gibi nasıl heveslendim bide evlilik yıldönümümüzdü bat tarihi ama malisef hastalandım inşallah seninki gerçektir hamilesindir dualarım seninle...ama sonradan çıkan çizgiler yanıltıcı oluyo çok ümitlenme diye söylüyorum çünkü ben çok kaptırdım kendimi çok üzüldüm senin öyle olmanı istemem

Stres yapma cnm, her şey güzel olacak. Büyük ihtimalle hamişsin bi beta hcg baktır da için rahat etsin. Ayy inşallah hadi hayırlısı, sonucu kesin yaz ama

ay ıns cnaım ama sımdı bı test daha yaptım bısey cıkmadı mısafırlıkdeydım cokda cay ıcmısdım kesın ondan cıkmadı bılmıyorum ama benım hala umıdım yok ınanamıyorum cunku baya sonra cıktı cızgı ne bılım ıyıkıde atmamısım testı okadar sınırlenmısdımkı sabah anlatamam patladım sınırden atıyodumda neyse dedım arabanın torpıdosuna koydum gerı gelırkende bı baktım anaaa ıkıncı cızgıı ınanamadım ruyadayım dedım ne bılım hayrlısı yarın sabah ılk ısım bı kan vermek bakalım ne olur dogrusu sımdıkı testtede bısey cıkmadıya neyse artk hayrlısı rabbım ısteyen herkese nasıp eder ıns hayrlısıyla

ay cnaım ya ınan bende o durumu yasıyorum cunku az once bı test daha yaptm bısey cıkmadı dogrusu cokda cay ıctım o yuzdende olabılır yanı. ama dedıgın gıbı cok kaptırmamaya calısıyorum kendımı bakalım ne olur cok agrım oldu ama karnım belım bılmıyorum seremcım bakalım ne olur zaten bu bebe tıme testlerını hıc guvencem yok ya neyse artk yarın bakalım ne olur cok saol yazdıgın ıcın sanada rabbım ıns en kısa zamanda nasıp eder

bencede ben ilk 7 gün 2 şer bardak içtim son 4 gündür 1 bardağa düşürdüm çünkü tam yumurtlama dönemim rahim duvarını inceltirse bebek ttunamaz,aslında iltihap söküldü gibi nasıl anldım 3. günden sonra çoook yoğun ve sert akıntılarım oldu afedersiniz böyle hani adet ağrısı olur wc ye gidince rahatlarsınızya aynen öyle rahatladım,bitene kadar 1 bardak devam edeceğim, adet olursam da bal t.ç. karışımına başlayacağm incirle birlikte devam edeceğim inşaallah bakalım hayırlısı,ama sol kasık ağrım var bugünlerde neden diyede düşünüyorum:44:

cnm çizgi çok net..özelde acildende kan testi yapıolar gştme imkanın yokum şimdi

ayy keske oyle bısey olsa yaa bız allahın dagında kaldıgımız ıcın hıc sanmıyorum labaratuarlar kapalı ıslemıyo esım memur koydeyz hıc sanmıyorum oyle bı ımkan olabılecegını ama yınede bı sorarım esıme dogrusu sabahada bısey kalmadı ya beklerım sabahı buyuk ıhtımal ama fazla umıtlenmemek lazım hıc bellı olmaz sonradan cıkan cızgılere

aynen cnm bnde yapıyorum inşallah faydasını görücez Meryem suresinede başladım ben Rabbim kabul etsin

evet canım yaa sen bu konuda çok istikrarlısın maaşallah senden yakında haber alacakmışız gibi inşaallah hadi bakalım EKİM HAMİLELERİ SİZİ LİSTYE YAZMAK İSTİYORUUUM

canım o iltihap da kasık da ağrı yapıyor ayaklarını sıcak tut canım...ben bal-tarçın-çöre otu nu hepsinden 1 er tatlı kaşığı koyuyorum her defasında da taze yapıyorum senin regli n zaman ????

tatlım güzel düşün ki güzel olsun...sakin olmaya çalış stres yapma ya değilse diye. yoksa sabahı zor edersin bu gidişle. İnşallah hamişsindir dur bakalım yrn test sonucunu bi al önce. hayırlısı olsun...Allahın izniyle güzel haberler alacaz. Hamişlik testleri sabah saatlerinde 3. veya 4. idrarla daha net çıkıyo bu arada, belki o yüzden çıkmamıştır 2. test.

tabi sen yine kendini fazla kaptırma adetin kaç gün geçmiş oluo
evet canım yaa sen bu konuda çok istikrarlısın maaşallah senden yakında haber alacakmışız gibi inşaallah hadi bakalım EKİM HAMİLELERİ SİZİ LİSTYE YAZMAK İSTİYORUUUM

inşallah canım yaa ağzın bal kaymak yesin listede adımın yanına bi hamiş smileyı koyarsın inaşşalh

ay canım ya zaten zor edecem sabahı vall abakalım ne olacak hayrlısı ıns dedıgın gıbı olur ya buarada senın bat nezaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…