Canim fotoyu telefondan yükleme istiyorsun ama telefob girisinden girmemis olman gerekiyo mobil giris yapılınca yüklenmiyor
yoruldum ama degdi valla...evet bu gunden itibaren baslasin mik mik show.....heheheheh.g cnm...yorma kendini şekerim malum önemli günler senin için...bu akşam topik durgun ya sen yoktun ya :)
cogu bitti cnm az kaldickolatalı pasta yaptm cnm
nolsun cnm takılyorum ole gryorum bakyorum kmse yok gerı ckyorum sen napyosun bebegm
ayyyy cnm kıyamam ya galıba bnde hastalancam agzım kabardı hep bde bogazm gcıklanıyo
kolay gelsn tatlm btmedmı badana
Nasilsiniz iyisiniz insallah ekim ayi gelsede herkezden mujdeli haberler alsak
Nasilsiniz iyisiniz insallah ekim ayi gelsede herkezden mujdeli haberler alsak
Huu huuu kizlar napiyonuz bakim bugun yazamadim hic ama gecmisi okudum haftasonu die cok ilerlememis allahtan sayfalar:))
yoruldum ama degdi valla...evet bu gunden itibaren baslasin mik mik show.....hehehehe
hafta sonu icin oldugu icin durdundur kuzu
cogu bitti cnm az kaldi
kız cabuk kapalı resmnden koy bakcam dger topkte knsurkn gordummmmmm cabuk
hg kizlaaaaaarrrrrr.....
cnm. iki sefer daha gun asiri olsum bence. garantiye al derimcutemmmmm cnm bnm bak smdı ilşkye grılen gunler ve gecms adet tarıhım: 10 agstos 4 eylul adet taıhı
15.09.2013: ilşki sabah
17.09.2013: ilişki aksam
19.09.2013: ilişki aksam
21.09.2013: ilişki sabah ve hala gun asırıya dvam edyoruz smdı napmalıym
buarada eklıyeyım dun ve bugun oyle bı rahmım agırdıkı dedım tamam gelecek kırmızılar vajınam oyle agırdıkı anlatamam dun gece uyuyamadım cok fenaydım hatta umıdımı kestım sabah olurum dedım ama yıne bısey yoktu acaba bunlarda bı belırtımı kızlar yapsammı test cuteee yardımm
ay bılmıyorum ama ılk 15 dkk ıcınde bısey yoktu acaba testmı bozdu bılmıyorum yaa cok stresslendım yarın sabahı ıple cekıyorum hayrlısı ıns hamısımdır rabbım herkesın gonlune gore versın
ya oyle dıyoruz ama ılk dkk larda yotu sabah yaptım ılk 15 dkk da yoktu ve aksam baktıgımda cıktı bu cızgı bılmıyorum ıns yarın bı kan testı yaptırayım hala emın degılım fazla sevınmek ıstemıyorum
ay cnaım ya ınan bende o durumu yasıyorum cunku az once bı test daha yaptm bısey cıkmadı dogrusu cokda cay ıctım o yuzdende olabılır yanı. ama dedıgın gıbı cok kaptırmamaya calısıyorum kendımı bakalım ne olur cok agrım oldu ama karnım belım bılmıyorum seremcım bakalım ne olur zaten bu bebe tıme testlerını hıc guvencem yok ya neyse artk yarın bakalım ne olur cok saol yazdıgın ıcın sanada rabbım ıns en kısa zamanda nasıp eder
tabi sen yine kendini fazla kaptırma adetin kaç gün geçmiş oluo
canım yumurtlama tarıhıme gore bugun du adet gunum gelen gıden yok ama akıntımda var epey belımde cok agırıyo ıns hamısımdır ıns kırmızılar gelmez
guzelim. testini gordum ama uzerim belki diye yazmak istemedim.
t deki cizgi sari dimi? sattler sonra da cikti. o nedenle test bozuk cnm. yani negatif.
bir de bugun bat ise istedigin kadar sivi tuket ve test yap; mutlaka 5 dkka icinde cikardi. ama senin o testte negatif. bence gebelik yok. ama umarim ben yanilirim canim.
Ayy inşallah valla listenin basindayim 1 ekim gelsede güzel haberler alsak
hiimmm canim simdi kocisin telinden giriyorumda googlen girince koyamiyorum yarin kendi telimden koyarim bakarsin olur muyoruldum ama degdi valla...evet bu gunden itibaren baslasin mik mik show.....hehehehe
kız cabuk kapalı resmnden koy bakcam dger topkte knsurkn gordummmmmm cabuk
cnm. iki sefer daha gun asiri olsum bence. garantiye al derim
evet garantye almk ıcn bı kac gun daha grek ama bn yumurtladgmı hsetmyorum ya acep yumurtlma olmuyomukı
hiimmm canim simdi kocisin telinden giriyorumda googlen girince koyamiyorum yarin kendi telimden koyarim bakarsin olur mu
tamm bebekımmmmmm
cnm. iki sefer daha gun asiri olsum bence. garantiye al derim
evet garantye almk ıcn bı kac gun daha grek ama bn yumurtladgmı hsetmyorum ya acep yumurtlma olmuyomukı
olur canim olur. sen endise etme.
sevgcm sn nzmn adet olmstun hangı gunlerde yumurtlma oldu bnde1 ekımm
yoruldum ama degdi valla...evet bu gunden itibaren baslasin mik mik show.....hehehehe
cogu bitti cnm az kaldi
eminim değmiştir...biliyosun bu ay stressiz geçecek bizim için...hadi hayırlısı :)
slm arkadaslar ovu testlerım sonucu yumurtlama gunum gectı bende beklemeye gectım 6 ekım adet tarıhım..yumurtlama 2 yada 3 gun once oldu sanırım ama bende hafıf kasık agrıları var gıbı hala aynı seylerı yasayan varmı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?