eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttt....bak menun hazırrr şimdidenn afit olsuuunnnn.. istersen bide tatlı patlatt oooohhhhhh ayyy karnım acıktııı beeee gidimde bişiler yiyim bariiiii
tatlıda yaptım tatlım ohhhhhhh mis
kızlar cok heycanlıyım bu sabah saat 10 da gebelık testı yaptım gayet umıtsız bı sekılde neyse ılk 15 dkk da bsıey cıkmadı bız mısafırlıge gıttık bende yanıma getırdım testı sonrada sımdı gelırken bı oylesıne bakayım dedım ay kızlar t dekı cızgıyı sızde goruyomusunuz ay cok bı acayıp oldum acaba bısey varmı yoksa test mı yanıltıyo benı bılmıyorum cunku ılk dkk larda yoktu bısey ayy ne olur yazın bsıey evde bıtane daha test var yapıyımmı onuda bılmıyorum:18::18::18:
Eki Görüntüle 810486
kız aslen 28.cı gunum geen salı doldu ama gec yumurtlamam oldu o yuzden y abugun ya yarın bellı olması gerekıyodu yumrutlamama gore bugun adet olamam gerekıyodu ay yapsammı test bıdaha bılmıyorum cok tedırgınım yaacanim cizgini bende gordum insallah hamilesindir peki adetine kac gun var?
kızlar cok heycanlıyım bu sabah saat 10 da gebelık testı yaptım gayet umıtsız bı sekılde neyse ılk 15 dkk da bsıey cıkmadı bız mısafırlıge gıttık bende yanıma getırdım testı sonrada sımdı gelırken bı oylesıne bakayım dedım ay kızlar t dekı cızgıyı sızde goruyomusunuz ay cok bı acayıp oldum acaba bısey varmı yoksa test mı yanıltıyo benı bılmıyorum cunku ılk dkk larda yoktu bısey ayy ne olur yazın bsıey evde bıtane daha test var yapıyımmı onuda bılmıyorum:18::18::18:
Eki Görüntüle 810486
bidaha yap ama yarin sabah yine cikacaktir ve yaptikdan sonra direk kan vermeye git hadi hayirlisi bence hamilesinbuarada eklıyeyım dun ve bugun oyle bı rahmım agırdıkı dedım tamam gelecek kırmızılar vajınam oyle agırdıkı anlatamam dun gece uyuyamadım cok fenaydım hatta umıdımı kestım sabah olurum dedım ama yıne bısey yoktu acaba bunlarda bı belırtımı kızlar yapsammı test cuteee yardımm
bidaha yap ama yarin sabah yine cikacaktir ve yaptikdan sonra direk kan vermeye git hadi hayirlisi bence hamilesin
tamam canım hayırlısı olsun, hemen bal-tarçın-çöre otu ve incir kürüne başla o zaman, tabii iltihabın yoksa kolay gelsin
Eki Görüntüle 810486
tatlıda yaptım tatlım ohhhhhhh mis
ne tatlısı yaptınn şekerimmmm....
msa84 canım sen bal-tarçın-çöre otu nu yaptın mı ben daha önce yaptım hepsinden 1 tatlı kaşığı günde yemekten önce 1 defa yedim ama doğru mu yaptım bilmiyorum nette baktım herkes farklı yapıyor
Eki Görüntüle 810486
çizgi net görünüyor maaşallah tebrik ederim canım,kan testini yaptır listeye ekleyelim
canım çizgin var gozukuyooo... hamişssinn... hadi hayırlısı sabahkı kan testineeee kooşşş...
ay bılmıyorum ama ılk 15 dkk ıcınde bısey yoktu acaba testmı bozdu bılmıyorum yaa cok stresslendım yarın sabahı ıple cekıyorum hayrlısı ıns hamısımdır rabbım herkesın gonlune gore versın
tebrik ederim cnm, darısı tüm isteyenlerin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?