Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar cok heycanlıyım bu sabah saat 10 da gebelık testı yaptım gayet umıtsız bı sekılde neyse ılk 15 dkk da bsıey cıkmadı bız mısafırlıge gıttık bende yanıma getırdım testı sonrada sımdı gelırken bı oylesıne bakayım dedım ay kızlar t dekı cızgıyı sızde goruyomusunuz ay cok bı acayıp oldum acaba bısey varmı yoksa test mı yanıltıyo benı bılmıyorum cunku ılk dkk larda yoktu bısey ayy ne olur yazın bsıey evde bıtane daha test var yapıyımmı onuda bılmıyorum:18::18::18:

canim cizgini bende gordum insallah hamilesindir peki adetine kac gun var?

buarada eklıyeyım dun ve bugun oyle bı rahmım agırdıkı dedım tamam gelecek kırmızılar vajınam oyle agırdıkı anlatamam dun gece uyuyamadım cok fenaydım hatta umıdımı kestım sabah olurum dedım ama yıne bısey yoktu acaba bunlarda bı belırtımı kızlar yapsammı test cuteee yardımm

bidaha yap ama yarin sabah yine cikacaktir ve yaptikdan sonra direk kan vermeye git hadi hayirlisi bence hamilesin

tamam canım hayırlısı olsun, hemen bal-tarçın-çöre otu ve incir kürüne başla o zaman, tabii iltihabın yoksa kolay gelsin

iltihabım yok çok şükür canım bu ay bi 10 gün kadar bal-tarçın-çöre otu yapmıştım yumurtlamadan sonra bıraktım.. inciri de adetimin 35 gün sürdüğü zamanlar havuçlu sunu yapmıştım.ama prolaktinden dolayı sanırım işe yaramadı.şimdi düzene giriyorum sadece incir i yapmam gerekiyor sanırım.bal-tarçın-çöre otuna da tekrar başlayayım bari

çizgi net görünüyor maaşallah tebrik ederim canım,kan testini yaptır listeye ekleyelim

msa84 canım sen bal-tarçın-çöre otu nu yaptın mı ben daha önce yaptım hepsinden 1 tatlı kaşığı günde yemekten önce 1 defa yedim ama doğru mu yaptım bilmiyorum nette baktım herkes farklı yapıyor

canm bende iltihap lduğundan soğan kürü yapıyorum 4 günüm kaldı ,sonra incir kürü ve bal-tarçın-çörekotu yapacağım inşaallah,açık söyleyim bu aydan pek umudum yok,öyle aman aman beklemiyorum,olursa süpriz olur iltihaptan çok korktum önce o düzelsin diye düşünüyorum,

ben defterime notaldım tam olarak yazıp atayım birlikte yapalım tamam mı canım

canım çizgin var gozukuyooo... hamişssinn... hadi hayırlısı sabahkı kan testineeee kooşşş...

hey kızçeler sohbetinizi muhabbetinizi ölzedimm ara ara girebiliyorum bu aralar maalesef yoğunluktan elaaaaam ne var ne yok kuzu..ben bu aya dolu dolu başladım kızlar geçen ay soğan suyu yapmıştım bu ayda
- incir kürü ve havuç suyu
-her gün bi tane Meryem Suresi
- kocişime keçiboynuzu pekmezi ve ilişkiden önce sert kahve
Rabbim inşallah umutlarımız dularımızı çabalarımızı boşa çıkartmaz bugünde ovuda çift çizgiyi gördüm gün aşırı devam mik mike (=

Son 2 yıldır uğraşmamıza rağmen gebelik oluşmadı.Belirli bir sebebi yoktu.Eşimin spermleri orta düzeyde benimde yumurta kalitem fena değilmiş.Yani görünürde bir neden yoktu... 8 ay önce adetim geçikti ve 6 haftalık düşük yaptım tabi anlatılmaz bir duygu o kadar beklediğiniz bir şeyken birden yok olup gitmesi çok ama çok üzücüydü.Tabi umudumu yitirmedim 4 ay sonra önce bir soğan kürü uyguladım ama o ay bebek denemesi yapmadık sadece kürü uyguladım.Bu kürü bilmeyen yoktur heralde Saraçoğlunun kürü.Diğer ay İncir kürünü uyguladım ve aynı zamanda denemelerede başladık.Ama inanarak ve dua ederek yaptım herşeyi.ve aynı ayın sonunda sonuç pozitifti.Şu an fena değilim yine kanamalarım oldu sürekli evdeyim ve 12 haftamı tamamladım...(allaha Şükür)

ve hamile kalırsam kendime söz vermiştim burada paylaşacağım belki birilerine umut olur diye... çünkü bende zamanında çok umut aradım...

Şimdi kürleri sorarsanız aslında hepsi internette var ama ben kendi yaptığımı anlatayım.Özelliklede yumurta zayıflığı ve çatlama sorununada çok iyi geliyorlar.Önce kesinlikle ve kesilikle inanarak başlayın bu işe.ve duaya çok inanan bir insanım dua edin bol bol o aylar.İncir kürü yaptığım ay bebek denemeleride yaptık ve önce bir hacet namazı kıldım duası ve namazı diyanet.gov.tr de var.neredeyse her akşam kıldım.Denemeler sırasında abdestli olmaya dikkat ettim.

Kürlere gelince:

Soğan kürü: Adetiniz bittikten 2 gün sonra başlanacak 15 gün yapılacak.

Sabah ve akşam aç karnına orta bir soğanı (yemeklere doğradığımız normal soğanlardan) 2 bardak kaynar suya atıp ağzı kapalı 5 dk kaynattıp ılık a yakın sıcaklıkta için.

İncir+ Havuç kürü: adetiniz bittiği zaman başlanacak.20 gün yapılacak.

8 tane kuru inciri yıkayıp ortadan yarın ve 3 bardak suyla 15 dakika kaynatın ılımaya bırakın.bir diğer kapta 2 tane orta boy havucu büyük parçalayıp 3 bardak suyla 20 dakika kaynatın ılımaya bırakın.Sonra bunları birleştirin sabah akşam 1 er bardak için kalanı buzdolabına koyun ertesi günde içebilirsiniz.

Not: eğer başlarsanız sakın yarım bırakmayın biraz sabredin ve dua edin...

umarım biraz faydam dokunur allaha emanet olun....​

• bir alıntı bal çörekotu tarçın tarifi geliyo....

çizgi net görünüyor maaşallah tebrik ederim canım,kan testini yaptır listeye ekleyelim

ay bılmıyorum ama ılk 15 dkk ıcınde bısey yoktu acaba testmı bozdu bılmıyorum yaa cok stresslendım yarın sabahı ıple cekıyorum hayrlısı ıns hamısımdır rabbım herkesın gonlune gore versın

canım çizgin var gozukuyooo... hamişssinn... hadi hayırlısı sabahkı kan testineeee kooşşş...

ya oyle dıyoruz ama ılk dkk larda yotu sabah yaptım ılk 15 dkk da yoktu ve aksam baktıgımda cıktı bu cızgı bılmıyorum ıns yarın bı kan testı yaptırayım hala emın degılım fazla sevınmek ıstemıyorum

kızlar bu bal tarçın çörek otu gerçekten işe yarıyor sanırım. henüz hamile kalmadı ama inşallah umutluyum
ben pcoluyum ve neredeyse 1 yıldır adetlerim düzensiz ve yumurtlamam olmuyordu. 2 aydır bal tarçın çörek otu kullanıyorum ve yumurtlamam oluyor. bu gün doktorum da şaşırdı kendiliğinden yumurta oluştuğunu görünce. sen klomen mi kullandın dedi.

şimdi bu arkadaş 23 haftalık hamile

ben bal çörekotu tarçına çok inanıyodum zaten bu ay 2. kez kullandım geçen ay da düzenli yedim bu karışımı ama çalışma yapamamıştık eşimle bu ay da yedim bugün adet günüm ve biraz evvel test yaptım 2. çizgiyi çok belirgin bir şekilde gördüm delikafadulden şoktayım kızlar!!! galiba hamileyim :)hala inanamıyorummm :))))))) Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu! kesinlikle bu karışımı deneyin arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum!!

nasıl yaptığını soruyorlar bu arkadaş devam ediyor.....

ben çörek otunu çektirdim aldığım yerde. toz haline geldi. bi kavanoz hazırladım kendime içine 7-8 yemek kaşığı bal bir tatlı kaşığı dolusu çörek otu ve yine bir tatlı kaşığına yakın tarçın koydum karıştırdım. her sabah ve akşam ( ben akşamları hep unutuyodum) aç karnına bir tatlı kaşığı yedim. geçen adetimin bitimine doğru başlamıştım yani 5. günü falan. ve bu zamana kadar yedim yani 20 gün falan yedim. daha 2 gün olmuştu bırakalı.. valla bu uyguladığım tarif bende işe yaradı çok şükür :) inşallah sende de yarar. he bu arada eşimede hergün sabah akşam aç karnına keçiboynuzu suyu içirdim.

böyle işte bunları yapalı kızlar bal-çörekotu-tarçın adetin 2. günü başlanıyo,soğan ve incier kürünü birlikte YAPMAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…