yarın başlıyoruz Türkiye geneli aynı gün,her hzırlığım bitti şükür yeni öğrencilerle tanışacağım onun heyecenı var,bilirsin kurs muhabeti çok başkadır
ALLAH ALLAAH ben bu zamana kadar yanlış mı biliyorum acaba? yumurta önce oluşur sonra çatlar diye düşünüyrdum aaa yanıldım mı şimdiayy kendime güldüm
kızlar butun hayaller suya dustu bı baktımkı kahve renkı leke gelmıs kesın yarın sabahda tam kırmızılar gelecek cok uzuldum testlerden de nefret eder oldum ya =( bakalım sabah ne olacak
canım ya napıcan.. bu sürece başlarken biliyoruz zaten saglıklı bir kadının her ay sadece %20 gebe kalma şansı var.. ve burda şuanki duygularını daha dün önceki gün yaşamış o kadar insan var ki.. birbirimizi gördükçe bunun aslında gayet normal bir süreç olduguna inanmaya başlıyoruz..dilerim önümüzdeki ay %20ye girersin
evet canım haklısın galıba... ama cok zormus
bılemıyorum ne dıyecegımı rabbım cumlemıze nasıp eder ıns.
suanda kesılde cok az sulu sekılde kahverengı leke geldı dedım tamam ama suan kesıldı yıne bılmıyorum ya off ama yarın ogleye kadar bısey gormessem belkı yıne gıderım kan vermeye bılmıyorum ıyıce kafam allak bullak oldu ne yapacagımı sasırdım...
canım benim sen bakma benim sakinligime..eylülde olmadıgını ögrendigimde kendimi sıkı sıkı tuttugum halde bi şarkı çıkmıştı arabadaydım direksyonda trafikte aglamaya başladım sinirlerim boşandı resmen..o yüzden anlıyorum seni.. ama üzerinden bi hafta geçti gitti yani tekrar yumoş zamanı için enerji toplamam gerekiyodu.. bu arada leke gelir gider hatta reglin bile başlasa sen hala içinde bi umut diceksin ki üzerine mi gördüm acaba?? ben öyle düşünüyodum çünkü midem bulanıyodu 10 gündür :) anlıcan bebegim olumsuza inanmak zor.. ama olsaydı testte kesin çıkardı..
ay canım ya kıyamam sanada.
ya canım gercekden ınsan etkılenıyo ama dedıgın gıbı ınsan acaba ustunemı oldum suphesıne bıle dusuyo halbukı geldımı gelıyo kırmızılar evet dogru dıyosun testte cıkardı en ıyısı bı hayal kırıklıgına daha ugramamak gıtmıcem yarın kan vermeye cok etkılendım ya gercekden cok zor bı ıs bu rabbım sabır versın bıze... neyse barı gormıyım geldıgını kırmızıların ben kocamın yanına gıdeyım sarılıyım onada yansıtmamaya calısıyorum ama ınan cok zor =(... bakma aslında bende bılıyorum hamıs olmadıgımıda bız kadınalr ıste boyleyız bı umıt arıyoruz ama suan kesın yok dıyorum
aynen canım çok zor.. Allah çok aratmasın inşallah :) git kocanın yanına paylaş onla en güzel teselliyi eşin verir emin ol :) hadi iyi geceler
23 müayy inanamıyorum o benim yumoşumun çatlama tarihi :109: hayrolsun canım ya hayra yoralım :109:
kızlaaarr günaydınnnkimse var mııı
kızlaaarr günaydınnnkimse var mııı
Günaydın canım nasılsın
gnaydın canlaaarrrr
nassınız?????
gnaydın canlaaarrrr
nassınız?????
Günaydın canım nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?