Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yerim ben seni kıyamammmm sana bebeğimmmmmmmm uzat bacaklarını ben herkese yaparımmmmm

canımm ben hamıle oldugumu öğrendıgımden beri iki defa gittim.en son cumartesı gıttım kese 6.5 mm olmus. doktor benide cumartesı cagırdı cumartesı kalp atısını duymamız lazım dedı. ınsallahh ıkımızde guzel haberler alırızzzz

olur canım ortada bi yerde buluşalım taksim olur ya da kadıköy olur farketmez bana uyar her türlü evet cumartesi öğleden sonra olsun bencede yalnız ben karşıyı çok fazla bilmiyorum bana tarif edersiniz artık yolu :) bence 11 ocak iyi cumartesi öğleden sonra yani herkes fikrini söylesin kime nasıl uyuyorsa öyle yapalım ama çok uzak bi tarih olmasın çünkü uzadıkça uzar benden söylemesi 15 i olmasını istemedim çünkü o gün bat günümüz birçoğumuzun bi aksilik olursa moralsizlik olmasın diyorum siz bilirsiniz canım

derin güzel bir nefes al ve bırakırken butun negatiflikleride bırak bakimmm
veeee uzat bakim yanağını

Ayy yok pardon canım ebrulimaviyi bi an öyle okumusum ikisini karistirdim

hmmm önemli değil datlum
saçmalamaaaaaaaa...en güzel günler lütfen içini bunlarla karartma

eveeeeeeeeet dua et bana canıııım

sıkma canını inşallah duyarsın kalp atışlarını olumlu düşün bir şey olmaz Allah 'ın izniyle

:81::81::81::81:

ikiniz de cillop gibi haberlerle geleceksinizzzz

tmm kuzu yarın sabah yazarım ben yine herkes burdayken operama ben derim... akşama telden okuldadır o şimdi... ozaman tmm 11 i taksim iyidir...

kızlar hamişim galiba ikinci cizgide çıktı ama ilk çızgi kadar net degil çok mutluyummmm ve şaşkınım ilk defa ikinci çizgiyi gördüm

eveeeett sende de aynı panik oluştumu bugün ortaya çıkan bir durum kalp atışını duyup rahatlamak istiyorum,psikolojik olarak hamileliğe kendimi iyi alıştırdım,kötü bir sonuç duyarsam diye korkuyorum,bu arada senle bir kaç günlük aramız var,seninle birlikte sevindik devam ediyoruz inşaallah sevinmeye

tmm kuzu yarın sabah yazarım ben yine herkes burdayken operama ben derim... akşama telden okuldadır o şimdi... ozaman tmm 11 i taksim iyidir...

ınsallahhhhhhh canımmmm ınsallahhhhh. siz nasılsınızz bakam persembeden berı gıremedımm kk

ok genel bi duyuru yap ki kimse alınmasın niye söylenmedi diye bildiğim kadarıyla nefesal ve dilketin de gelmek istiyolardı bencede 11 i iyi bi tarih kızlarda söylesin ona göre hareket ederiz ben çıkıyorum canım ii akşamlar herkese görüşürüz.

kızlar hamişim galiba ikinci cizgide çıktı ama ilk çızgi kadar net degil çok mutluyummmm ve şaşkınım ilk defa ikinci çizgiyi gördüm

hadi gözün aydınnnnnnn, tebriklerrrrrrr...çok sevindim Allah tamamına erdirsin, kucağına da almayı nasip etsin...

tamam canım ya zaten ikinci çizgi silik çıkar günler geçtikçe koyulaşır İnsallah :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

valla canımm olusmaz mı bu bır hafta bana 1 ay gıbı falan gelcek sanırmmm. su kalp atışını bı duysakk Allahın ıznıyleee hersey dahada ıyı olucaz. bende tekrar o acıları yasamaktan korkuyorum canım aynen canımm aramız bı kac gun. ınsallah sonuna kadar sevınmeye devam ederız canım senın kese ne kadar canım

buluşma mı var kızlar, kahve içerken ki fotolarınızı atarsanız döverim sizi ona göre :) gelebilen var gelemeyen var aaaaaaa, ben meraklı taze çatlarım :) psikom o gün arıcam seni sen teli açık tut ben her şeyi duyayım :)))))))

62: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleyen: Moderatör:

benim kesem 7mm diye not etti,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…