yerim ben seni kıyamammmm sana bebeğimmmmmmmm uzat bacaklarını ben herkese yaparımmmmmdemek ki stresten kilo alıyosun sen cnm, ben de aksine zayıflarım. düğünümden 1 hafta önce kankam geldi bana yardıma, o bile koşturmacada zayıfladı garibim. ama ben bi akşam bekârlığa veda yaptım, ertesi gün kına, 2 gün sonra düğün. bi de düğün yeri, şarkılar, çiçekleri şamdanlar bilmem ne her şeyle birebir kendim ilgilendim. erimiştim hepten valla...doğumdan sonra da bi organizsayon yaprsam kesin zayıflarım :)
orta alim şekerim :) ben de sana yardım ederim.
hadi hadiiiiiiiiiiiiii heyecan yaptım inşallah çift çizgidir
geçen hafta perşembe gittimkan değerim 2626,59 du ve kese göründü,beni bu hafta perşembe çağırdı ama kalp atışı için mi bilmiyorum,bugün umutsuz bir gündeyim mltmu dua et bana sen gittin mi hiç doktora
saçmalamaaaaaaaa...en güzel günler lütfen içini bunlarla karartma
valla bana güzel bakalım akşama neler olcakk
tmmm kuzucum şimdi ne yapalım nerde buluşalım onu konuşalım sonra da tarih belirleyelim haftasonu öğlenden sonra olsa sanki güzel olur mesela cumartesi öğlenden sonra çünkü dilketinim öğlene kadar çalışıyor
derin güzel bir nefes al ve bırakırken butun negatiflikleride bırak bakimmm
veeee uzat bakim yanağını
Ayy yok pardon canım ebrulimaviyi bi an öyle okumusum ikisini karistirdim
saçmalamaaaaaaaa...en güzel günler lütfen içini bunlarla karartma
eveeeeeeeeet dua et bana canıııım
sıkma canını inşallah duyarsın kalp atışlarını olumlu düşün bir şey olmaz Allah 'ın izniyle
ikiniz de cillop gibi haberlerle geleceksinizzzzcanımm ben hamıle oldugumu öğrendıgımden beri iki defa gittim.en son cumartesı gıttım kese 6.5 mm olmus. doktor benide cumartesı cagırdı cumartesı kalp atısını duymamız lazım dedı. ınsallahh ıkımızde guzel haberler alırızzzz
olur canım ortada bi yerde buluşalım taksim olur ya da kadıköy olur farketmez bana uyar her türlü evet cumartesi öğleden sonra olsun bencede yalnız ben karşıyı çok fazla bilmiyorum bana tarif edersiniz artık yolu :) bence 11 ocak iyi cumartesi öğleden sonra yani herkes fikrini söylesin kime nasıl uyuyorsa öyle yapalım ama çok uzak bi tarih olmasın çünkü uzadıkça uzar benden söylemesi 15 i olmasını istemedim çünkü o gün bat günümüz birçoğumuzun bi aksilik olursa moralsizlik olmasın diyorum siz bilirsiniz canım
hazırmısınızzzzz haberi duymayaa
canımm ben hamıle oldugumu öğrendıgımden beri iki defa gittim.en son cumartesı gıttım kese 6.5 mm olmus. doktor benide cumartesı cagırdı cumartesı kalp atısını duymamız lazım dedı. ınsallahh ıkımızde guzel haberler alırızzzz
ikiniz de cillop gibi haberlerle geleceksinizzzz
tmm kuzu yarın sabah yazarım ben yine herkes burdayken operama ben derim... akşama telden okuldadır o şimdi... ozaman tmm 11 i taksim iyidir...
kızlar hamişim galiba ikinci cizgide çıktı ama ilk çızgi kadar net degil çok mutluyummmm ve şaşkınım ilk defa ikinci çizgiyi gördüm
ikiniz de cillop gibi haberlerle geleceksinizzzz
tmm kuzu yarın sabah yazarım ben yine herkes burdayken operama ben derim... akşama telden okuldadır o şimdi... ozaman tmm 11 i taksim iyidir...
kızlar hamişim galiba ikinci cizgide çıktı ama ilk çızgi kadar net degil çok mutluyummmm ve şaşkınım ilk defa ikinci çizgiyi gördüm
ikiniz de cillop gibi haberlerle geleceksinizzzz.
eveeeett sende de aynı panik oluştumu bugün ortaya çıkan bir durum kalp atışını duyup rahatlamak istiyorum,psikolojik olarak hamileliğe kendimi iyi alıştırdım,kötü bir sonuç duyarsam diye korkuyorum,bu arada senle bir kaç günlük aramız var,seninle birlikte sevindik devam ediyoruz inşaallah sevinmeye
tamam canım ya zaten ikinci çizgi silik çıkar günler geçtikçe koyulaşır İnsallah:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hadi gözün aydınnnnnnn, tebriklerrrrrrr...çok sevindim Allah tamamına erdirsin, kucağına da almayı nasip etsin...
valla canımm olusmaz mı bu bır hafta bana 1 ay gıbı falan gelcek sanırmmm. su kalp atışını bı duysakk Allahın ıznıyleee hersey dahada ıyı olucaz. bende tekrar o acıları yasamaktan korkuyorum canımaynen canımm aramız bı kac gun. ınsallah sonuna kadar sevınmeye devam ederız canım senın kese ne kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?