amannnn cutemmm yat gitsin... boşver herşeyi rüzgar paşa iyi olsun da... gerisi zate hikayee.... ben bu ay ateş ölçmeyeceğim sanırım hiç motivasyonum yok derece baş ucumda duruyor ama yok... bugün 7. günüm adetimde bitti bakalım ne olacak
canım zeycan iyi çok şükür minişi de iyi ikili teste gidicek bu haftalar sanırım... çok şükür herşey yolundaa
Kabul etmiyorummmmikmikin regl haric tadilati olamaz. Silkelenin kizlaaar. Hersey yoluna girecek ama siz simdi yiprandiginizla kalacaksinizz. Kapimizi kapatinca herkes hersey disarda kaliyo cok sukur. İnsanlar o kadar acimasizlar ki onemsedikce hepten hadsizlesiyolar
Allah en hayirli zamanda gonderecek miniklerinizii
Bugun sen mikmik icin cok uygunsun canim yemegin de yokmusskandirilmaya hazirla kendiniii
öyle yapcam cutem ya yok hesap falan ama içimdeki canavar haftaya çıkar gelirrr ""hadi o günler bu günler hadi diye"" sonra da "test yap, test yap" diyeeeat gitsin herseyi yavrum.
yeter ki kafan rahat olsun. istediginde de esinle birlikte ol. hesap yapma.
evet 11. haftada bu günlere gider doktora güzel haberlerle gelir inşallahhhcok sevindim masallah canim..o zaman 10. haftayi bitirmis. masallah ona
aman deyim sekere dikkat et.
cok tatli yeme.
sonra seker yuklemeainde degerin yuksek gelirse doguma kadar rejim yapman gerekir. benden demesi.
ben dogurana kadar yatmak zorundayim canim.
ignelere de doguma kadar devam.
doktorla coktannn konustum.
hadi toparla bizi mikmik kraliçesiiiii
inşallah faydasını gör canım yaaa
eşim aradı şimdi tavuk alacağım gelirken dedi bizim menü aynı sanırım bu gece
hoşgeldinnnn halılarda silinmedi sanırım hala.. ohhhhhh miss yap alışverişlerini gez toz yeee... bende senin bu azmin varken kilo falan kalmaz kuzum merak etme olurmu ye gitsin kan olsun can olsun miniğimeeee
katılıyorum canım sana ben hiç bi zaman umudumu yitirmedim inşallah birgün bizde anne olacagız buna inanıyorum
valla işte eşim aradı tavuk yapayım dedi bende tmm dedim sanırım kandırılma faslı başladııı
öyle yapcam cutem ya yok hesap falan ama içimdeki canavar haftaya çıkar gelirrr ""hadi o günler bu günler hadi diye"" sonra da "test yap, test yap" diyeee
Kızlar 34 bedenden 38 bedene çıkmışım 4 ayda nasıl :) psikolojim bozuluyodu başlarda ne yalan söyleyeyim ama şimdi hoşuma bile gidiyo :))))) haftanın en az 4 günü alışveriş yapıyorum tüm dolabımı yeniledim tek güzel yanı bu bi de hiç kalori hesabı yapmadan her şeyi yemek :) umarım eski halime geri dönebilirim doğumdan sonra...veremezsem kesin obez olurum zaten :)
34 beden derken canım dalgamı geciyrosun yaaa inanamıyorum ve Masallah diyorum34 beden kac kilo oluyor yada kilosu oluyormu
kızlar eşim geldi bana test getirmiş bugün adet günümdü yapayım mııı ne dersinizz???
34 beden derken canım dalgamı geciyrosun yaaa inanamıyorum ve Masallah diyorum34 beden kac kilo oluyor yada kilosu oluyormu
Kilosu oluyo muuyok balim onlar gram uzerinden tartiliyo kilosu olmuyo guldurdun kizz benii. Ck seviyom senin enercikiniii
Normalde adetin duzenliyse yap. Varsa cikar insallahh
cnm ben ilk 3 ay sürekli tatlı yiyodum, acayip cnm çekiyodu. şimdi bıraktım çok şükür bu tatlı olayını. hemen hemen hiç yemiyorum. ye tatlıyı doğur atlıyı demişler, sen de tatlı yşyo muydun cnm? ben hala öğrenemedim cinsiyeti de...
inşallah kalmaz kuşum kalırsa bütün pozitifliğim uçar gider ben kiloyu hç sevmem de...34 bedenken bile çok dikkat ederdim yediklerime, günde 8 km yürürdüm yazları...eşim bile tontişim, tombikim diyo bana artık :) yok cnm bugün halı falan silmedim...silmicem de bu hafta.
bu gece mikmik mikmik mikmik mikmik mikmik mikmik kesin olur yeter uleeeyyynnn diyipCoook guzel o zamann) ohhh bizim sahalar bugun boss,siz degerlendirin barii
bencede yap hadi güzel haber ver bizeeekızlar eşim geldi bana test getirmiş bugün adet günümdü yapayım mııı ne dersinizz???
kızlar eşim geldi bana test getirmiş bugün adet günümdü yapayım mııı ne dersinizz???
cnm boyum 1,59-1,60 kilom da 45'ti. 42 kilo olduğum zamanı bile hatırlıyorum :) reflüm vardı bi anda aşırı zayıflamıştım 10 kiloya yakın vermiştim bi daha da almadım. herkes kilo alır ya evlendikten sonra ben hiç almadım aksine ramazanda da zayıfladım. 48 kiloyla hamile kaldım şimdi 52-53 oldum. dengeleyebilmek için günde yarım saat yürüyorum yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?