geldik güzeel annem hadi kahveleri ben yapayım kızlar serabım hamileeebugünkü miskinliğimizi bu şekilde atıp evlerimize pür neşe ile gidelim.. gitsin kem gözlülüler gelsin küçük annesinin bitanesi gözlüler inşallah...
kızlar eşim geldi bana test getirmiş bugün adet günümdü yapayım mııı ne dersinizz???
evet adetim düzenli oluyo şimdi yapsam çıkarmı yoksa sabah mı yapsam doğru sonuç alırım
gecikmelerin olmuyosa normalde de yapabilirsin, eger gebelik varsa silik de olsa çıkıyo genelde...ayyy ben de heyecan yaptım hadi inşallahhhhhhhhhhhhh hamişsindir.
kuzum ebrulale hamis degil
kardeşimmmmm silme gitsin kız iki kişi neyi batırcak Allah aşkınaaaaohhh gez gez gell alışveriş yap ohhhhh
bu gece mikmik mikmik mikmik mikmik mikmik mikmik kesin olur yeter uleeeyyynnn diyip
bencede yap hadi güzel haber ver bizeee
kuzum ebrulale hamis degil
geldik güzeel annem hadi kahveleri ben yapayım kızlar serabım hamileee
nasıl içerisiniz
bu gün biraz olumsuzum kalp atışını bir an önce duymak istiyorum,bu gıcık havayı atmak istiyorum bana dua edin korku kapladı içimi birden
bu gün biraz olumsuzum kalp atışını bir an önce duymak istiyorum,bu gıcık havayı atmak istiyorum bana dua edin korku kapladı içimi birden
Ayy yok pardon canım ebrulimaviyi bi an öyle okumusum ikisini karistirdimben mi yanlış yazmışım yoksa farklı birşey mi oldu
hazırmısınızzzzz haberi duymayaa
valla bana güzel bakalım akşama neler olcakkhayat sana güzel
psiko canım buluşma gününü ayarlayalım yaaa ben merak ediyorum sizleri aaaaa bi gün ayarlayalım o gün kimseye söz vermeyelim gelmek isteyenler gelsinler duyuru yapsana bacım seni bekliyoruz.
Masallah gulum bende evlenirken provalara her gittiğimde biraz daha kilo alırdım artık gelinlikçi açacak yerim kalmadı kilo alma yeter dedi
anaaaam ben cok meraklıymışım evlenmeye demekki kıana gecemde de aglatamamıstılarrrrrrrrr simdi aydınlandım
o zamandan belliymiş gidisatımm
geldik güzeel annem hadi kahveleri ben yapayım kızlar serabım hamileee
nasıl içerisiniz
hemen yapıyorum kızlar hazırmısınız sonuçu duymaya 5 dk müsade testi yapıp geliyorumm
canımm ne zaman gıdıceksın kalp atısını duymak ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?