Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu gün biraz olumsuzum kalp atışını bir an önce duymak istiyorum,bu gıcık havayı atmak istiyorum bana dua edin korku kapladı içimi birden

hayat sana güzel

geldik güzeel annem hadi kahveleri ben yapayım kızlar serabım hamileee
nasıl içerisiniz

psiko canım buluşma gününü ayarlayalım yaaa ben merak ediyorum sizleri aaaaa bi gün ayarlayalım o gün kimseye söz vermeyelim gelmek isteyenler gelsinler duyuru yapsana bacım seni bekliyoruz.

bu gün biraz olumsuzum kalp atışını bir an önce duymak istiyorum,bu gıcık havayı atmak istiyorum bana dua edin korku kapladı içimi birden

saçmalamaaaaaaaa...en güzel günler lütfen içini bunlarla karartma
hayat sana güzel
valla bana güzel bakalım akşama neler olcakk

psiko canım buluşma gününü ayarlayalım yaaa ben merak ediyorum sizleri aaaaa bi gün ayarlayalım o gün kimseye söz vermeyelim gelmek isteyenler gelsinler duyuru yapsana bacım seni bekliyoruz.

tmmm kuzucum şimdi ne yapalım nerde buluşalım onu konuşalım sonra da tarih belirleyelim haftasonu öğlenden sonra olsa sanki güzel olur mesela cumartesi öğlenden sonra çünkü dilketinim öğlene kadar çalışıyor

demek ki stresten kilo alıyosun sen cnm, ben de aksine zayıflarım. düğünümden 1 hafta önce kankam geldi bana yardıma, o bile koşturmacada zayıfladı garibim. ama ben bi akşam bekârlığa veda yaptım, ertesi gün kına, 2 gün sonra düğün. bi de düğün yeri, şarkılar, çiçekleri şamdanlar bilmem ne her şeyle birebir kendim ilgilendim. erimiştim hepten valla...doğumdan sonra da bi organizsayon yaprsam kesin zayıflarım :)

geldik güzeel annem hadi kahveleri ben yapayım kızlar serabım hamileee
nasıl içerisiniz

orta alim şekerim :) ben de sana yardım ederim.

hemen yapıyorum kızlar hazırmısınız sonuçu duymaya 5 dk müsade testi yapıp geliyorumm

hadi hadiiiiiiiiiiiiii heyecan yaptım inşallah çift çizgidir

canımm ne zaman gıdıceksın kalp atısını duymak ıcın

geçen hafta perşembe gittimkan değerim 2626,59 du ve kese göründü,beni bu hafta perşembe çağırdı ama kalp atışı için mi bilmiyorum,bugün umutsuz bir gündeyim mltmu dua et bana sen gittin mi hiç doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…