kızlar hamişim galiba ikinci cizgide çıktı ama ilk çızgi kadar net degil çok mutluyummmm ve şaşkınım ilk defa ikinci çizgiyi gördüm
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr
canımmm bende test yaptıgımda ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı. hadııı hayırlısııı olsunn. rabbım kucagınıza almayı nasıp etsınnn ınsallahhh
oyy ablamm cok kotuyum esim geç gelicek valla hast gitmeyi bile düşünüyorum tek basima
benim kesem 7mm diye not etti,
çok teşekkur ederim canlarım resmi yüklemek isterdim ama tel kameralı degilallah herkeze bu duyguyu nasip etsin ilk size söyledim eşimede söylemedim daha
doğrudurrrrrr ınsallahh yaa dogrudurrr tabıkıııçok teşekkur ederim umarım test dogrudur yoksa çok üzülürümm
oyy ablamm cok kotuyum esim geç gelicek valla hast gitmeyi bile düşünüyorum tek basimabi bas agrisi bulanti halsizlik üşüme
çok teşekkur ederim umarım test dogrudur yoksa çok üzülürümm
oyy ablamm cok kotuyum esim geç gelicek valla hast gitmeyi bile düşünüyorum tek basimabi bas agrisi bulanti halsizlik üşüme
çok sevindim canım tebrrriikklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrçok teşekkur ederim umarım test dogrudur yoksa çok üzülürümm
anladım canım aramızda yarım mılım fark var benımkı 6.5 mılımdı bakalımm senın ıcın persembe benım ıcınde cumartesıı bı gelsee
canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kotuyum canim yaaa ufff
hoşgeldınnnnnn canımmmmmkızlar merhaba nasılsınız bakalım ablamın doğum günüydü ordan geliyorum ne war ne yok bakalım topikte
ahhhhh canımmmmmmm ahhh su hafta Allahın ıznıyle bı gecsın guzel haberlerle dönelım. bugunde eltim dogum yaptıeevvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt dua edelim inşaallah,haftaya bizde rahatlayalım
canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim canım tebrrriikklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısıııııı jet hızıyla başımızaaaa hopppp
kızlar merhaba nasılsınız bakalım ablamın doğum günüydü ordan geliyorum ne war ne yok bakalım topikte
kotuyum canim yaaa ufff
kızlar hamişim galiba ikinci cizgide çıktı ama ilk çızgi kadar net degil çok mutluyummmm ve şaşkınım ilk defa ikinci çizgiyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?