Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar hamişim galiba ikinci cizgide çıktı ama ilk çızgi kadar net degil çok mutluyummmm ve şaşkınım ilk defa ikinci çizgiyi gördüm

canımmm bende test yaptıgımda ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı. hadııı hayırlısııı olsunn. rabbım kucagınıza almayı nasıp etsınnn ınsallahhh

çok teşekkur ederim canlarım resmi yüklemek isterdim ama tel kameralı degil allah herkeze bu duyguyu nasip etsin ilk size söyledim eşimede söylemedim daha

çok sevindim gerçekten yaaa, kocişine sürpriz yap bari...ben umutlanmasın diye adetim başladı demiştim, o hiç beklemiyodu. eve geldi sürpriz yapacaktım ama bi anda pat diye çıktı ağzımdan heyecanlandı, şoke oldu, ağladı. o anı gözünü kırpmadan izle hiç unutulmuyor :)

kızlar merhaba nasılsınız bakalım ablamın doğum günüydü ordan geliyorum ne war ne yok bakalım topikte

oyy ablamm cok kotuyum esim geç gelicek valla hast gitmeyi bile düşünüyorum tek basima bi bas agrisi bulanti halsizlik üşüme

akşam eşin gelince bunları anlat ve ben bir daha kv gelemeyeceğim. çünkü çok kötü oluyorum dersin. ve inşallah eşinde seni dinler ve bir daha oraya götürmez.. Aman dikkat et gribal bir şey olmasın.. bi de sana enfeksiyonla ilgili yazacaktım aklıma geldi.. alt tarafı elma sirkesi ile yıka ve arkadan öne değil de önden arkaya temizle (inşallah açıklayıcı olmuştur) anlamadıysan özelden açık açık yazayım canım...:26::26:

kızlar merhaba nasılsınız bakalım ablamın doğum günüydü ordan geliyorum ne war ne yok bakalım topikte
hoşgeldınnnnnn canımmmmm
eevvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt dua edelim inşaallah,haftaya bizde rahatlayalım
ahhhhh canımmmmmmm ahhh su hafta Allahın ıznıyle bı gecsın guzel haberlerle dönelım. bugunde eltim dogum yaptı
canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…