cnm ben ilk 3 ay sürekli tatlı yiyodum, acayip cnm çekiyodu. şimdi bıraktım çok şükür bu tatlı olayını. hemen hemen hiç yemiyorum. ye tatlıyı doğur atlıyı demişler, sen de tatlı yşyo muydun cnm? ben hala öğrenemedim cinsiyeti de...
inşallah kalmaz kuşum kalırsa bütün pozitifliğim uçar gider ben kiloyu hç sevmem de...34 bedenken bile çok dikkat ederdim yediklerime, günde 8 km yürürdüm yazları...eşim bile tontişim, tombikim diyo bana artık :) yok cnm bugün halı falan silmedim...silmicem de bu hafta.
tabikide her ewde olur canım ama insan bazı şeylere çok kırla biliyoher evde oluyor canım tartışma sıkma canını barışmanın keyfi olmasaydı olurmuydu hic tartışma
bu sefer kırıldım ama canım ablamın doğum gübüydü hediye falan aldım pasta aldım biraz çok para harcadın biliyorum sonunda bi baktım param bitmiş eşime msj attım param bitti diye kredi kartıylada almadım nakit aldım derken paranın sonunu gördüm oda dikkatli harcasaydın diğince bende kırıldım o lafına o bana hediye aldı ben almıcam mı dedim almana bişey demiyorum sadece cebine göre harcasaydın yada maaşımı aldığımda alsaydın falan dedi o haklı olabilir ama bende ole demesine çok kırıldım böyle dediğin için çalışmak istiyorum sırf bu yüzden dedim ben sana para muhabbeti yapmıyorum harcıcaksın tabi ama elindeki kadar kullanmayı bilmeliydin dedi ilk defda böyle bişey yaptım biraz uçurdum hediyeme falan çok para werdim derken işte öyle bende çok kırıldımnolduu canımm benımm yaa :/:/ ben persembeden berı ayrıydımm topıkteennn sizlerdenn
Eki Görüntüle 905939 bebegımın ılk resmı masallah demeyı unutmayın canlar
Ben bi hast gidiyim canlar
tabikide her ewde olur canım ama insan bazı şeylere çok kırla biliyo
bu sefer kırıldım ama canım ablamın doğum gübüydü hediye falan aldım pasta aldım biraz çok para harcadın biliyorum sonunda bi baktım param bitmiş eşime msj attım param bitti diye kredi kartıylada almadım nakit aldım derken paranın sonunu gördüm oda dikkatli harcasaydın diğince bende kırıldım o lafına o bana hediye aldı ben almıcam mı dedim almana bişey demiyorum sadece cebine göre harcasaydın yada maaşımı aldığımda alsaydın falan dedi o haklı olabilir ama bende ole demesine çok kırıldım böyle dediğin için çalışmak istiyorum sırf bu yüzden dedim ben sana para muhabbeti yapmıyorum harcıcaksın tabi ama elindeki kadar kullanmayı bilmeliydin dedi ilk defda böyle bişey yaptım biraz uçurdum hediyeme falan çok para werdim derken işte öyle bende çok kırıldım
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm valla sende cok para harcadıgını kbul edıyorsn ama tbıkı onada kırıldınn canım. ınsallah duzelır canım en kısa zaamnda
merhaba arkadaşlar.
bende hamile kalmak istiyorum
3.5 santim çikolata kistim vardım bi kaçaydır deniyoruz henüz olmadı.
psikolojik olarak etkileniyorum kendimi üzüyorum.
umarım en kısa zamanda bebeklerimiz olur
ewet tabikide kabul ediyorum ama oyle dememeliydi doğru değil mi ama
benim hic tatliyla aram olmadi canim. cok yemedim.
ben herseyi yiyorum ama azar azar.
tatli ve hamur isi belki hafta da bir kez.
ilk 12 haftayi 1.5 jg ile kapattim.
19 haftayi da toplamda 3 kg ile bitirdim)
insallah da boyle devam ederim.
ewet tabikide kabul ediyorum ama oyle dememeliydi doğru değil mi ama
stres yapma canım Rabbim en kısa surede hayırlısıyla versin bebisini sana
canım sana durust olabilirmiyim bence kırıldım diyeceğin kadarda adam kotu niyetle konusmamıs aslında dikkat etseydin demiş haklı
eeee sende haklı olduğunu biliyorsunda acaba ondanmı canın daha sıkıldı
aaaaa kırılıcak birsey yok hayat arkadasın o senin demiş demiş birsey olmaz unut gitsin bakim
merhaba arkadaşlar.
bende hamile kalmak istiyorum
3.5 santim çikolata kistim vardım bi kaçaydır deniyoruz henüz olmadı.
psikolojik olarak etkileniyorum kendimi üzüyorum.
umarım en kısa zamanda bebeklerimiz olur
sagol canım 6+4gunluk 2gun gerıden gelıyoruz doktorum toparlar dedı.kalbıde atıyor dedi ama dınletmedı kucvk dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?