Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar.
bende hamile kalmak istiyorum
3.5 santim çikolata kistim vardım bi kaçaydır deniyoruz henüz olmadı.
psikolojik olarak etkileniyorum kendimi üzüyorum.
umarım en kısa zamanda bebeklerimiz olur

benim hic tatliyla aram olmadi canim. cok yemedim.
ben herseyi yiyorum ama azar azar.
tatli ve hamur isi belki hafta da bir kez.
ilk 12 haftayi 1.5 jg ile kapattim.
19 haftayi da toplamda 3 kg ile bitirdim )
insallah da boyle devam ederim.

her evde oluyor canım tartışma sıkma canını barışmanın keyfi olmasaydı olurmuydu hic tartışma
tabikide her ewde olur canım ama insan bazı şeylere çok kırla biliyo
nolduu canımm benımm yaa :/:/ ben persembeden berı ayrıydımm topıkteennn sizlerdenn
bu sefer kırıldım ama canım ablamın doğum gübüydü hediye falan aldım pasta aldım biraz çok para harcadın biliyorum sonunda bi baktım param bitmiş eşime msj attım param bitti diye kredi kartıylada almadım nakit aldım derken paranın sonunu gördüm oda dikkatli harcasaydın diğince bende kırıldım o lafına o bana hediye aldı ben almıcam mı dedim almana bişey demiyorum sadece cebine göre harcasaydın yada maaşımı aldığımda alsaydın falan dedi o haklı olabilir ama bende ole demesine çok kırıldım böyle dediğin için çalışmak istiyorum sırf bu yüzden dedim ben sana para muhabbeti yapmıyorum harcıcaksın tabi ama elindeki kadar kullanmayı bilmeliydin dedi ilk defda böyle bişey yaptım biraz uçurdum hediyeme falan çok para werdim derken işte öyle bende çok kırıldım

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm valla sende cok para harcadıgını kbul edıyorsn ama tbıkı onada kırıldınn canım. ınsallah duzelır canım en kısa zaamnda

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm valla sende cok para harcadıgını kbul edıyorsn ama tbıkı onada kırıldınn canım. ınsallah duzelır canım en kısa zaamnda

ewet tabikide kabul ediyorum ama oyle dememeliydi doğru değil mi ama

merhaba arkadaşlar.

stres yapma canım Rabbim en kısa surede hayırlısıyla versin bebisini sana

sagol canım 6+4gunluk 2gun gerıden gelıyoruz doktorum toparlar dedı.kalbıde atıyor dedi ama dınletmedı kucvk dıye

Eki Görüntüle 905939 bebegımın ılk resmı masallah demeyı unutmayın canlar

maşallahhhhhhhhh...yerim o minişi...

benim hic tatliyla aram olmadi canim. cok yemedim.
ben herseyi yiyorum ama azar azar.
tatli ve hamur isi belki hafta da bir kez.
ilk 12 haftayi 1.5 jg ile kapattim.
19 haftayi da toplamda 3 kg ile bitirdim )
insallah da boyle devam ederim.

aman maşallahhh diyorum. azıcık kilo almışsın. ben şimdiden 4 kilo aldım ama artık önemsemiyorum. başta aşırı üzülmüştüm çok kilo aldığım için. ben aşırı tatlı istedim yaaa...hamilelikten önce ayda yılda 1 kez tatlı yerdim.

ewet tabikide kabul ediyorum ama oyle dememeliydi doğru değil mi ama

canım sana durust olabilirmiyim bence kırıldım diyeceğin kadarda adam kotu niyetle konusmamıs aslında dikkat etseydin demiş haklı
eeee sende haklı olduğunu biliyorsunda acaba ondanmı canın daha sıkıldı
aaaaa kırılıcak birsey yok hayat arkadasın o senin demiş demiş birsey olmaz unut gitsin bakim

ben haklı olduğunu biliyorum canım ama öyle demesi kırdı beni tabikide haklı

merhaba arkadaşlar.

merhaba canım bende çoktan beri yapmadıgım şey kalmadı ama birinden hurmaya meryem süresi okutunca oldugunu duymuştum ve bu ay denedim ve daha yeni hamile oldugumu ögrendim ..stres etkiliyo hamileligi fazla kafana takma tedavini ol allahın izniyle olur

sagol canım 6+4gunluk 2gun gerıden gelıyoruz doktorum toparlar dedı.kalbıde atıyor dedi ama dınletmedı kucvk dıye

anladım canım bende cumartesı gıttım kese 6.5 mılımmıs bakalım cumartesı tekrar cagırdı kalp atısını duymaya. canım ılk zamanlar olur oyle sonra kendını toparlar. canım senın ılk keseyı gordugunuz zaman kac mlımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…