ağlayamazsın sebebin yooookkk
Sebep olmasi sart degilki zaten
sohbet edelim diye anlatim dedim birseyler sessislestik birden yaaaa hadii nerdesiniz
Herkes kocasinin yanina gitti herhaldekizz basim cok agriyo beniiim,tulbentle sardim oturdum aha buna benzedim bnde saka maka bi kac doz daha artarsa surunurum sanirim
Herkes kocasinin yanina gitti herhaldekizz basim cok agriyo beniiim,tulbentle sardim oturdum aha buna benzedim bnde saka maka bi kac doz daha artarsa surunurum sanirim
Slm arkadaslarrr bugün bir arkadasimin 5 haftalik hamile olduğunu ögrendim.Rabbim saglikli hayirli bir evllat nasip etsin insAllah bole guzel haberler aldikca biraz duygusallasiyorm cok da seviniyorm.Rabbim tum bekleyenlere nasip etsin........Aminn
Amin canim amin...
sardınya içine salatalık yada patates koy iyi gelir belkim oyle yapardı annelerimiz ben oyle hatırlıyorum
veeee evet benim kocam evde değil gec gelicekmis demekki bende o yüzden buralardayımmmmm
Bnmkini de azad ettim hadi git bilgisayarda oyun oyna azicik dedimsevindi garibimm
Bi serum yiyeyim varmış yedim geldimşimdi daha iyiyim
Bi serum yiyeyim varmış yedim geldimşimdi daha iyiyim
heheeee
heheeeegüldürdün beni kiss bi yamak ver bakim
atesim cok az varmis sana ilaç veremem bi serum takalim toparlarsin biraz dedi teşekkür ederim bebeğim
atesim cok az varmis sana ilaç veremem bi serum takalim toparlarsin biraz dedi teşekkür ederim bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?