- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
ben haklı olduğunu biliyorum canım ama öyle demesi kırdı beni tabikide haklı
merhaba canım bende çoktan beri yapmadıgım şey kalmadı ama birinden hurmaya meryem süresi okutunca oldugunu duymuştum ve bu ay denedim ve daha yeni hamile oldugumu ögrendim ..stres etkiliyo hamileligi fazla kafana takma tedavini ol allahın izniyle olur
kızlar hamişim galiba ikinci cizgide çıktı ama ilk çızgi kadar net degil çok mutluyummmm ve şaşkınım ilk defa ikinci çizgiyi gördüm
hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inş.
kistle ilgili tedavi olmuyorum çocuk deniyoruz doğum kontrol kullanmak istem,iyorum doktor onu veriyo çünkü. bakalım kafama taktığım için olmadıüını düşünüyorum bol bol dua etmek lazım
allah razı olsun canım.. benim bildigim kadarıyla dogum konturol hapı kist için kullan onu kistin kayboldugu zaman bırakırsın fazla takma kafana tedavini ol sonra çocuk işine bak çünkü ben oyle yaptım benimde yumurtalıklarım gelişmiyodu tedavi oldum sonra ara verdim şimdi meryem süresi sayesinde allahın izniyle hanileyim tam kesinde degil aslında inş.yarın doktra gidicem
allah razı olsun canım.. benim bildigim kadarıyla dogum konturol hapı kist için kullan onu kistin kayboldugu zaman bırakırsın fazla takma kafana tedavini ol sonra çocuk işine bak çünkü ben oyle yaptım benimde yumurtalıklarım gelişmiyodu tedavi oldum sonra ara verdim şimdi meryem süresi sayesinde allahın izniyle hanileyim tam kesinde degil aslında inş.yarın doktra gidicem
doktor bana bu şekilde kisti olup hamile kalan hastalarım var dedi 6 ay süre verd, o süre içerisindeyiz bizde. bakalım hayırlısı
canim seni merak ediyrm.
tam takip.edemedim.
hersey yolunda gidiyrdur umarim.
esine söyledin mi
hayırlısı canım meryem süresini denemeni tavsiye ederim ben 9 aydır bekliyordum seni çok iyi anlıyorumm
Masallah Allahim annesinr babasina bagislasin ins saglikla al kucağınaEki Görüntüle 905939 bebegımın ılk resmı masallah demeyı unutmayın canlar
Canim sana yazmıştım gormedjn sanirim saglikla al kucağına ins ne kadardir deniyordun ve meryem suresibi nasik okudunmerhaba canım bende çoktan beri yapmadıgım şey kalmadı ama birinden hurmaya meryem süresi okutunca oldugunu duymuştum ve bu ay denedim ve daha yeni hamile oldugumu ögrendim ..stres etkiliyo hamileligi fazla kafana takma tedavini ol allahın izniyle olur
nasıl okucam meryem suresini belli bir kuralı var mı canım?
canım sen hurma alcaksın ve kuranokuyan herkeze tek bi tane hurma verceksin 41 adet hurmaya 41 ayrı kişi okucak sana vercekler hurmayı ve adet olup bittikten sonra pazartesi başlıcaksın yemeye eşinle birlikte sabah ve akşam 21 tane eşin 20 tane sen yiceksin ve yemeye başlamadan önce 2 rekat allah rızası için namaz kılacaksın bu arada sadece pazartesi ve perşembe günleri ilişkiye girlcek hurma bitesiye kadar bu zaten 11 gün sürüyo hurmanın bitmesi yine aklına takılan bişey olursa yardımcı olurum
Masallah Allahim annesinr babasina bagislasin ins saglikla al kucağına
Canim sana yazmıştım gormedjn sanirim saglikla al kucağına ins ne kadardir deniyordun ve meryem suresibi nasik okudun
tamam cnm çok saol
Kizlar yemegimi yedim ama cok halsizim cok bitkinim aglayasim war neden bilmiyorum
Kizlar yemegimi yedim ama cok halsizim cok bitkinim aglayasim war neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?