Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben haklı olduğunu biliyorum canım ama öyle demesi kırdı beni tabikide haklı

eee o zaman uzatmak hakkın değil kapatılmıştır bu konu sakın kırıldım felan bile demiyorsun bitmiştir kac yasındasın bilmyorum ama tahminimce ben senden buyugum ve buyuk sozu dinle
alınmaca yok esine olayda hiiiccccbirsey yok

hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al inş.
kistle ilgili tedavi olmuyorum çocuk deniyoruz doğum kontrol kullanmak istem,iyorum doktor onu veriyo çünkü. bakalım kafama taktığım için olmadıüını düşünüyorum bol bol dua etmek lazım

allah razı olsun canım.. benim bildigim kadarıyla dogum konturol hapı kist için kullan onu kistin kayboldugu zaman bırakırsın fazla takma kafana tedavini ol sonra çocuk işine bak çünkü ben oyle yaptım benimde yumurtalıklarım gelişmiyodu tedavi oldum sonra ara verdim şimdi meryem süresi sayesinde allahın izniyle hanileyim tam kesinde degil aslında inş.yarın doktra gidicem

esine söyledin mi

doktor bana bu şekilde kisti olup hamile kalan hastalarım var dedi 6 ay süre verd, o süre içerisindeyiz bizde. bakalım hayırlısı

cok sagolun kızlar sevıncıme ortak oldunuz. Canım ben ılk gıttıgımde keseyı zor gorduk olcemedı de bu yuzden vajınal oldugu hald3

Eki Görüntüle 905939 bebegımın ılk resmı masallah demeyı unutmayın canlar
Masallah Allahim annesinr babasina bagislasin ins saglikla al kucağına
Canim sana yazmıştım gormedjn sanirim saglikla al kucağına ins ne kadardir deniyordun ve meryem suresibi nasik okudun

nasıl okucam meryem suresini belli bir kuralı var mı canım?

canım sen hurma alcaksın ve kuranokuyan herkeze tek bi tane hurma verceksin 41 adet hurmaya 41 ayrı kişi okucak sana vercekler hurmayı ve adet olup bittikten sonra pazartesi başlıcaksın yemeye eşinle birlikte sabah ve akşam 21 tane eşin 20 tane sen yiceksin ve yemeye başlamadan önce 2 rekat allah rızası için namaz kılacaksın bu arada sadece pazartesi ve perşembe günleri ilişkiye girlcek hurma bitesiye kadar bu zaten 11 gün sürüyo hurmanın bitmesi yine aklına takılan bişey olursa yardımcı olurum

tamam cnm çok saol

Masallah Allahim annesinr babasina bagislasin ins saglikla al kucağına

Canim sana yazmıştım gormedjn sanirim saglikla al kucağına ins ne kadardir deniyordun ve meryem suresibi nasik okudun

canım görmemişim kusura bakma ben hurmayı aldım annem kuran kurslarına hocalara faln dagıttı okunması için kendin okumuyosun 41 hurmaya 41 ayrı kişi okuyo sana veriyo ve eşinle birlikte yiyosun ben bu ay denedim

Kizlar yemegimi yedim ama cok halsizim cok bitkinim aglayasim war neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…