ohh miss
atesim cok az varmis sana ilaç veremem bi serum takalim toparlarsin biraz dedi teşekkür ederim bebeğim
su an yediğim tek şey mandalina canim
Gecmis olsun canim. Bundan sonra bol meyve takviyesi. Kussan da bögursen catlayip patlasan da yiceksinnnn. Serumdan iyidir ayva portakal yemekBi serum yiyeyim varmış yedim geldimşimdi daha iyiyim
ne kadar iyi bir essin efferim sana gözüme girdin çıkma sakın
benimki izinde almadı ya gec gelecekmiş ben gelsin sorarım ona gununu
Afiyet olsun hayatimsu an yediğim tek şey mandalina canim
ayy esim pişman oldum annrmlere gittigimize dedi bende havalar isinana kadar gitmeyelim önceden de hasta oluyordum ordan gelince o zaman önemli değildi şimdi bebiş var dedim tmm askim çok haklisin dedi....
Gecmis olsun canim. Bundan sonra bol meyve takviyesi. Kussan da bögursen catlayip patlasan da yiceksinnnn. Serumdan iyidir ayva portakal yemek
Yaa ornek bi esim benn tabiki) seninkinin isi mi varmiss
ayy esim pişman oldum annrmlere gittigimize dedi bende havalar isinana kadar gitmeyelim önceden de hasta oluyordum ordan gelince o zaman önemli değildi şimdi bebiş var dedim tmm askim çok haklisin dedi....
Serum gozumu acti canim yaa
Serum gozumu acti canim yaa
esinle kirginlik olmuş canım ama bence çok büyütme üzülmek stres yasak sana
benimkinin işi varmış arkadaşlarıyla görüşecekmişkııız gitsin yazık adama bulaşık yıka sofra kur kaldır hafta sonu daraldı yahuuu yazıııkkkk alışık değil o kadar ev işi yapmaya kalabalıgızda herseferinde sofrayala ugras kolay mı uyuyakaldı yeri geldi
ayy yazik yaa gercek bi bana seninki... Benimde mutfak dağınık eltimler vardı gündüz ben hiç biseye dokunmadım gelsinde bi calistirayim
iki gün sonra yan çizmezse acti gozunu zorla actirdik
iki gün sonra yan çizmezse acti gozunu zorla actirdik
insss canim inss bundan sonra gitmeyizde beraber oluruz arada bir gitsek yeter ona bile raziyim
esinle kirginlik olmuş canım ama bence çok büyütme üzülmek stres yasak sana
ayy yazik yaa gercek bi bana seninki... Benimde mutfak dağınık eltimler vardı gündüz ben hiç biseye dokunmadım gelsinde bi calistirayim
delilim var elimde msj lasirken oldu bu konuşma
oyy bebeğim ya ağlama ya...esini üzmemişsin ki eğer kusersen üzülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?