Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bi serum yiyeyim varmış yedim geldim şimdi daha iyiyim
Gecmis olsun canim. Bundan sonra bol meyve takviyesi. Kussan da bögursen catlayip patlasan da yiceksinnnn. Serumdan iyidir ayva portakal yemek
ne kadar iyi bir essin efferim sana gözüme girdin çıkma sakın
benimki izinde almadı ya gec gelecekmiş ben gelsin sorarım ona gununu

Yaa ornek bi esim benn tabiki) seninkinin isi mi varmiss

Gecmis olsun canim. Bundan sonra bol meyve takviyesi. Kussan da bögursen catlayip patlasan da yiceksinnnn. Serumdan iyidir ayva portakal yemek

Yaa ornek bi esim benn tabiki) seninkinin isi mi varmiss

benimkinin işi varmış arkadaşlarıyla görüşecekmiş kııız gitsin yazık adama bulaşık yıka sofra kur kaldır hafta sonu daraldı yahuuu yazıııkkkk alışık değil o kadar ev işi yapmaya kalabalıgızda herseferinde sofrayala ugras kolay mı uyuyakaldı yeri geldi

Ayy bak topikcenee ornek hatunlarizz) kiz seninkinin isi daha zor bizimkiler bi kndini doyurup idare etse yeter seninki uc tane daha doyuruyo masallahh

esinle kirginlik olmuş canım ama bence çok büyütme üzülmek stres yasak sana

Hicranim bilmiyorum cok kotuyum icim daraliyo psikolejime ne oldu gene bilmiyorum aglayasim war esimi cok sewiyorum onu uzmek istemiyorum ama uzuyorum sanirim off ya aglamak istemiyorum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…