Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Oyyy kuzum benim Günaydın:)) nasılsın görüşmeyeli

iyiyim canım. dün eve geldim. ütü masasına bir oturdum. yani ayakta durdum tabi :101: 1 saatten fazla ütü yaptım ama hala bitmedi inanır mısın bir yandan da bulaşık makinesini çalıştırdım, koltukların kılıfını tek tek söküp makineye doldurdum... çok yoruldum ama o yumuşatıcının kokusunu duyunca ohhhh dedim... alışık değilim anam ben bu kadar çalışmaya senden ne haber?? yumurtladın mı bakim???

yaaa o ütü işi dün beni de mahvetti ve hala da bitmedi. 2 kişiye günde en az 1 makine çamaşır yıkanıyo yaaaa,millete bakıyorum 2-3 günde bir ancak yıkıyolar, bende var heralde bi tuhaflık :))

yaaa o ütü işi dün beni de mahvetti ve hala da bitmedi. 2 kişiye günde en az 1 makine çamaşır yıkanıyo yaaaa,millete bakıyorum 2-3 günde bir ancak yıkıyolar, bende var heralde bi tuhaflık :))

çok mu titizsiniz yoksam?? valla ben hafta 2 falan ancak açıyorum. bir de benim makinem 8 kilo. onu da ağzına kadar dolduruyorum tabi. seninkinin kilosu azsa daha çok yıkıyorsun gibigelebilir sana.. ama tabi hergün makine açmayı karşılamaz bu siz bir giydiğinizi bir daha giymiyorsunuz galiba

Teste göre yukurtlamadim bana göre yumurtluyorum bilmiyorum artik temizlik güzelde kendimiz yapinca degil ::)) annem rahatsız di dün onlaydik mikmik 3gun ara verdkk mecburiyeten

ne olsun canım ya aynı temizlik badana yaptık hafta sonu daha yatak odası cocuk odası var nasıl yapcaz bılmem ama cok yorulduk

ormalde çalışıyor muydun sen? çalışıyorsan kötü yani ama evdeysen dinlene dinlene daha çabuk toparlama şansın olabiliyor. benim de evi badana yaptırmam lazım ama yemiyor valla. evi görsen 3 çocuk var sanırsın. duvarlar soyuk ve çizik içinde anlamadım ki

Teste göre yukurtlamadim bana göre yumurtluyorum bilmiyorum artik temizlik güzelde kendimiz yapinca degil ::)) annem rahatsız di dün onlaydik mikmik 3gun ara verdkk mecburiyeten

sen testi doğru yaptığına emin misin? ben o konuda sana pek güvenmiyorum da neyse sen kendi vücudunun belirtilerine göre hareket et. annen için de geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım. 3 gün mikmilk arası uzun olmuş yahuuu... hayırlısı artık

ben pek bi yere çıkmıyorum zaten ama evet eşim herseyi sadece bi gün giyiyo :)o yüzden ne ütü bitiyo ne çamaşır yaa. bi de artık kumaş pantolon kravata geçtiler, yazın yne iyiydi tişört kot :))

evet canım çalışıyorum hemşireyim ama kandınız yaptık eşimle badanayı

ben pek bi yere çıkmıyorum zaten ama evet eşim herseyi sadece bi gün giyiyo :)o yüzden ne ütü bitiyo ne çamaşır yaa. bi de artık kumaş pantolon kravata geçtiler, yazın yne iyiydi tişört kot :))

off kumaş pantolonla hiç uğraşılmaz valla. ver kuru temizlemeye halletsinler. kanser eder o adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…