hangi birini vereyim kız her hafta 5 pantolon vermem lazım :)) napacam öyle böyle ütüleyecem, mecbuurr
aman senden kıymetli mi ver gitsin. ama yok ben yaparım diyorsan o başka. saygı duyarım
kızlar benımde sat 25 agustos bat 25 eylul kasıklarım agrıyo bazen ınss hamısımdır .
iyiyim ben de, işte haftasonu gezmece tozmaca, alışveriş, temizlik fln, geldi geçti ve yine pazartesi ve yine işbaşıgünaydınnn :) hamiş olan yok sanırım, haticefidan dı galiba bugün test yapacakmış galiba.. sen nasılsın canım
inşallah, hayırlısı olsunkızlar benımde sat 25 agustos bat 25 eylul kasıklarım agrıyo bazen ınss hamısımdır .
günaydınlar, inşallahgünaydın hanımlar...dilerim bu ay bekleyen herkesin Rabbim yüzünü güldürür hayırlısı neyse o ol:26::26::26:ur....
ohhhh kolay gelsin... bir yandan da tv izle... sefan olsun
iyiyim ben de, işte haftasonu gezmece tozmaca, alışveriş, temizlik fln, geldi geçti ve yine pazartesi ve yine işbaşı
Hastalığım bitiyor gibi, inşallah çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım :18:
inşallah, hayırlısı olsun
günaydınlar, inşallah
iyiyim ben de, işte haftasonu gezmece tozmaca, alışveriş, temizlik fln, geldi geçti ve yine pazartesi ve yine işbaşı
Hastalığım bitiyor gibi, inşallah çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım :18:
inşallah, hayırlısı olsun
günaydınlar, inşallah
deryacığım benim bat 18 ekim bende çarşamb bitmiş oluyo bende mi başlasam ama çok tiksinç bi defa denedim....sora deneyemedim ama mecburen deniycem hayırlısı bakalım inşallah bu ay yüzümüz güler ya...:26::26::26:
inşallah, bana da fakülteden anormal bişi demezler de bayramdan sonra birlikte başlarız beklemeyebende şu anda onu içiyorum :/ baya bi söktürdü sankı ama artık iyice azaldı akıntı çok şükür. tamamen bitsin bi doktora gidip baktırcam, sonra gelsin mik mikler gelsin bebişler :)) gerçi artık yumurtlamayı kaçırmışımdır yani bnm de bayramdan sonraya kalır, birlkte bekleriz artık
benim 19 ekim olacak sanırım ama kasımda hamilelik bekleyeceğim canım ben. bakalım ben içebilecek miyim soğanı yaa:26:deryacığım benim bat 18 ekim bende çarşamb bitmiş oluyo bende mi başlasam ama çok tiksinç bi defa denedim....sora deneyemedim ama mecburen deniycem hayırlısı bakalım inşallah bu ay yüzümüz güler ya...:26::26::26:
Aynen oyle canim hatta t.v ye dalmisim birax once:)
inşallah, bana da fakülteden anormal bişi demezler de bayramdan sonra birlikte başlarız beklemeye
benim 19 ekim olacak sanırım ama kasımda hamilelik bekleyeceğim canım ben. bakalım ben içebilecek miyim soğanı yaa:26:
Testi dogru yapiorumdur heralde ya bide 1gun yapmadim acaba ogun yumurtladimmi diye düşündüm de ondan teraddutte kaldim annem bugun daha iyi saçlarımı boyattim dun bide yehhusen testi doğru yaptığına emin misin? ben o konuda sana pek güvenmiyorum daneyse sen kendi vücudunun belirtilerine göre hareket et. annen için de geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım. 3 gün mikmilk arası uzun olmuş yahuuu... hayırlısı artık
ben de dün yaptım bişeyler. yoruldum ama değdi
hangi birini vereyim kız her hafta 5 pantolon vermem lazım :)) napacam öyle böyle ütüleyecem, mecbuurr
ne var tv de, bende bakarım birazdan, öbür odaya kahvaltıya gtcem, vuuu çok sosyalim yaaa
yok canım yaa bütün gün evde oturan bi hatun olarak bi zahmet ütüleyeyim
Aynen oyle canim hatta t.v ye dalmisim birax once:)
ben de işe başlamadan önce öyleydimseda sayan mı dersin, müge anlı mı dersin.... ohhoooo
Testi dogru yapiorumdur heralde ya bide 1gun yapmadim acaba ogun yumurtladimmi diye düşündüm de ondan teraddutte kaldim annem bugun daha iyi saçlarımı boyattim dun bide yehhu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?