Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydınnn :) hamiş olan yok sanırım, haticefidan dı galiba bugün test yapacakmış galiba.. sen nasılsın canım
iyiyim ben de, işte haftasonu gezmece tozmaca, alışveriş, temizlik fln, geldi geçti ve yine pazartesi ve yine işbaşı
Hastalığım bitiyor gibi, inşallah çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım :18:

kızlar benımde sat 25 agustos bat 25 eylul kasıklarım agrıyo bazen ınss hamısımdır .
inşallah, hayırlısı olsun

günaydın hanımlar...dilerim bu ay bekleyen herkesin Rabbim yüzünü güldürür hayırlısı neyse o ol:26::26::26:ur....
günaydınlar, inşallah

bende şu anda onu içiyorum :/ baya bi söktürdü sankı ama artık iyice azaldı akıntı çok şükür. tamamen bitsin bi doktora gidip baktırcam, sonra gelsin mik mikler gelsin bebişler :)) gerçi artık yumurtlamayı kaçırmışımdır yani bnm de bayramdan sonraya kalır, birlkte bekleriz artık

deryacığım benim bat 18 ekim bende çarşamb bitmiş oluyo bende mi başlasam ama çok tiksinç bi defa denedim....sora deneyemedim ama mecburen deniycem hayırlısı bakalım inşallah bu ay yüzümüz güler ya...:26::26::26:

bi kaç gün yapınca alışırsın Zeycan :) ben etkisi oldguna inanıyorum, denemeye değer yani

inşallah, bana da fakülteden anormal bişi demezler de bayramdan sonra birlikte başlarız beklemeye

benim 19 ekim olacak sanırım ama kasımda hamilelik bekleyeceğim canım ben. bakalım ben içebilecek miyim soğanı yaa:26:

inşallah canım demezler, biz de kasım topiği açarız artık napalım:)

Testi dogru yapiorumdur heralde ya bide 1gun yapmadim acaba ogun yumurtladimmi diye düşündüm de ondan teraddutte kaldim annem bugun daha iyi saçlarımı boyattim dun bide yehhu

ben de işe başlamadan önce öyleydim seda sayan mı dersin, müge anlı mı dersin.... ohhoooo

hehehe o müge anlı öldürür insanı yaa, hasta eder valla gecen sabah denk geldim, çözemedim olayı, o onla öbürü kocasını dayısıyla, kızı babasının kuzeniyle. yuhhh dedim yaaa

Testi dogru yapiorumdur heralde ya bide 1gun yapmadim acaba ogun yumurtladimmi diye düşündüm de ondan teraddutte kaldim annem bugun daha iyi saçlarımı boyattim dun bide yehhu

daha önceki günler hafiften koyulaşmaya başladıysa olabilir. çünkü eğer doğruysa benimki 1günde kopkoyu olup ertesi gün acayip silik olmuştu. belki de öyledir. kasılarında ağrı falan hissettin mi bacağına kadar vuran?? ayrıcaaaa saçını ne renk yaptınnnn???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…