Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hehehe o müge anlı öldürür insanı yaa, hasta eder valla gecen sabah denk geldim, çözemedim olayı, o onla öbürü kocasını dayısıyla, kızı babasının kuzeniyle. yuhhh dedim yaaa

evet ya.. ben bir ara hastası olmuştum. çok heyecanlı oluyordu. bir de ordaki tipler yok mu... bazen sırf onlar için izliyordum

kızlarrr nolur yardmmm benm bat 25eylul ıkı gun kaldı ama meraktan catlıcmmm karnm agrıyo bazen adet olcakmısım gıbı rahım kısmına dogru sankı bıcak saplanıyo bı dk bıle surmuyo ıkı gun once ıdrar testı yaptım negatıf cıktı :S sızce hamıle olabılır mıyım ???

canım biz burda belirtilere göre hareket etmiyoruz. bence sen de öyle yap. sonra eğer olur da hamiş değilsen üzülen yine sen olursun. ama hamişsen de çok daha fazla sevinirsin hem de hiç gerilmeden o yüzden 3 gün daha bekle ve kendini dinleme ve de o güne kadar da test yapma

ben de işe başlamadan önce öyleydim seda sayan mı dersin, müge anlı mı dersin.... ohhoooo

Mugeyi bir aralar cok izliyodum kocam izlememi istemiyor idter istemez insan etkileniyor ve kafasi takiliyor.seda hangi kanalda bir ara gormustum tv8falanmi.ben suan herseydahil izliyorum.gulbenin de arada bakiyorum.daha baslamadi o.

bence kendini çok dinleme, rahat bırak psikolojini olursa sevinirsin , olmazsa da hayal kırıklığına uğramamış olursun. Ama şu durumda hamile olmuş olsaydın silik de olsa bi ikinci çizgi çıkardı diye düşünüyorum canım ya:26: hayırlısı diyelim

aaa bugün sizin evlilik yıldönümünüz mü canımmm? hadi nice mutlu senelere inşallahhh

Mugeyi bir aralar cok izliyodum kocam izlememi istemiyor idter istemez insan etkileniyor ve kafasi takiliyor.seda hangi kanalda bir ara gormustum tv8falanmi.ben suan herseydahil izliyorum.gulbenin de arada bakiyorum.daha baslamadi o.

seda sayan en son tv8deydi canım. o da acayip çatlak bir kadın
müge anlıyı eşin neden istemiyor. bişey mi yaptın kız adama
gülben ergenin programını bilmiyorum ama pek hoşlanmam kendisinden

kızlara çoook katılıyorum, sen stres yapsan da yapmasan da olacağına varıyo. testi de adet günün gecnce tekrarla, deryacım benm ilk hamileliğimde adetimi 4 gün geçmişti 2 farklı marka test yaptım ama çıkmadı, 7.günü çıkmıştı ancak. varsa bile şimdi cıkmamıs olabilir yani.:44:

Sari yani rofle yaptırdım dibim gelmisdide akıntı yogun canim ya yumyum ladim yada cok yakın zamanda yumyumlucam :)) biz çalışmalara devam edelim de gerisi bos

aaa bugün sizin evlilik yıldönümünüz mü canımmm? hadi nice mutlu senelere inşallahhh

efeeetttt çok teşekkür edeirm canımmmmmm... ama akşam için planımız yok yemek mi yesek dışarıda ne yapsak bilemedim ki.. ama nerde ne yesekki :97: canım bişeyler yapmak istiyor ama ne bilmiyorum hiç

seda sayan en son tv8deydi canım. o da acayip çatlak bir kadın
müge anlıyı eşin neden istemiyor. bişey mi yaptın kız adama
gülben ergenin programını bilmiyorum ama pek hoşlanmam kendisinden

canım şuan ütünün fişini çektim baktım cepten zor oluyor laptop açtım ooh şimdi rahat rahat yazayım:)adama bi iş yaptırmıyonuz anam.benim herif beni böle görmesin ortalık duruyor öyle.neyse gelelim konumuza bir aralar seda kanal d deydi.tv 8 ileri kanallarda olduğu için pek izlemiyorum.açınca önüme gelmiyor hemen ondan:)bide müge abuk subuk ilişkiler falan manyak manyak cinayetler eşime bazen anlatıyordum oda boşver izleme diyordu:))mesela çatalcadaki cinayet hala çözülmedi:))hani kadının oğlu ölmüştü ama kadında şüpheliydi hem oğlu hem kocası ölmüştü...

Izleme bencede öyle programlar insanin yaşam enerjisini alıyor:))

Gunaydiiiiinnn kizlaaarrrrrrr ne yapiyonuz nasilsinizzzzzzzzz

Ben yorgunluktan ölüyorum her yerim tutulmus yataktan zor kalktim dahaaa cok isim vaar
Bende bi muge anli hastasi olarak islerimi saat bire kadar erteledim

Sari yani rofle yaptırdım dibim gelmisdide akıntı yogun canim ya yumyum ladim yada cok yakın zamanda yumyumlucam :)) biz çalışmalara devam edelim de gerisi bos

güzel günlerde kullan canım saçını. e tabi öyle iki günde bir yıkanırsan saç mı dayanır sana benim de beyazlarım geldi laf aramızda inşallah bugün boyarım doğru söylüyorsun canım da böyle 3 gün falan ara verince insanın içinde kuşku kalabiliyor. yani belki o zamandı, kaçırmış olabilr miyim falan diye. gerçi Rabbim istedikten sonra her türlü veriyor ama işte insan düşünmeden de edemiyor... senin akıntın yumurta beyazı gibi mi?

Gunaydiiiiinnn kizlaaarrrrrrr ne yapiyonuz nasilsinizzzzzzzzz

Ben yorgunluktan ölüyorum her yerim tutulmus yataktan zor kalktim dahaaa cok isim vaar
Bende bi muge anli hastasi olarak islerimi saat bire kadar erteledim

günaayyydıııınn canımmm nolsuuunnnnn bizde senin gibi takılıyoruzzz.... ama tv de bişeyy yookkk pöööfffff diorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…