haftaiçi evde olabilmek paha biçilemezne var tv de, bende bakarım birazdan, öbür odaya kahvaltıya gtcem, vuuu çok sosyalim yaaa
inşallah canım inşallahinşallah canım demezler, biz de kasım topiği açarız artık napalım:)
Kiz terziler 1liraua utuluyorlar sen yikarsin utulemeyi terzi yapsin :))
hehehe o müge anlı öldürür insanı yaa, hasta eder vallagecen sabah denk geldim, çözemedim olayı, o onla öbürü kocasını dayısıyla, kızı babasının kuzeniyle. yuhhh dedim yaaa
evet ya.. ben bir ara hastası olmuştum. çok heyecanlı oluyordu. bir de ordaki tipler yok mu... bazen sırf onlar için izliyordum
inşallah, bana da fakülteden anormal bişi demezler de bayramdan sonra birlikte başlarız beklemeye
benim 19 ekim olacak sanırım ama kasımda hamilelik bekleyeceğim canım ben. bakalım ben içebilecek miyim soğanı yaa:26:
kızlarrr nolur yardmmm benm bat 25eylul ıkı gun kaldı ama meraktan catlıcmmm karnm agrıyo bazen adet olcakmısım gıbı rahım kısmına dogru sankı bıcak saplanıyo bı dk bıle surmuyo ıkı gun once ıdrar testı yaptım negatıf cıktı :S sızce hamıle olabılır mıyım ???
ben de işe başlamadan önce öyleydimseda sayan mı dersin, müge anlı mı dersin.... ohhoooo
Mugeyi bir aralar cok izliyodum kocam izlememi istemiyor idter istemez insan etkileniyor ve kafasi takiliyor.seda hangi kanalda bir ara gormustum tv8falanmi.ben suan herseydahil izliyorum.gulbenin de arada bakiyorum.daha baslamadi o.
bence kendini çok dinleme, rahat bırak psikolojinikızlarrr nolur yardmmm benm bat 25eylul ıkı gun kaldı ama meraktan catlıcmmm karnm agrıyo bazen adet olcakmısım gıbı rahım kısmına dogru sankı bıcak saplanıyo bı dk bıle surmuyo ıkı gun once ıdrar testı yaptım negatıf cıktı :S sızce hamıle olabılır mıyım ???
aaa bugün sizin evlilik yıldönümünüz mü canımmm? hadi nice mutlu senelere inşallahhhcanım biz burda belirtilere göre hareket etmiyoruz. bence sen de öyle yap. sonra eğer olur da hamiş değilsen üzülen yine sen olursun. ama hamişsen de çok daha fazla sevinirsin hem de hiç gerilmedeno yüzden 3 gün daha bekle ve kendini dinleme ve de o güne kadar da test yapma
Mugeyi bir aralar cok izliyodum kocam izlememi istemiyor idter istemez insan etkileniyor ve kafasi takiliyor.seda hangi kanalda bir ara gormustum tv8falanmi.ben suan herseydahil izliyorum.gulbenin de arada bakiyorum.daha baslamadi o.
kızlarrr nolur yardmmm benm bat 25eylul ıkı gun kaldı ama meraktan catlıcmmm karnm agrıyo bazen adet olcakmısım gıbı rahım kısmına dogru sankı bıcak saplanıyo bı dk bıle surmuyo ıkı gun once ıdrar testı yaptım negatıf cıktı :S sızce hamıle olabılır mıyım ???
bence kendini çok dinleme, rahat bırak psikolojiniolursa sevinirsin , olmazsa da hayal kırıklığına uğramamış olursun. Ama şu durumda hamile olmuş olsaydın silik de olsa bi ikinci çizgi çıkardı diye düşünüyorum canım ya:26: hayırlısı diyelim
daha önceki günler hafiften koyulaşmaya başladıysa olabilir. çünkü eğer doğruysa benimki 1günde kopkoyu olup ertesi gün acayip silik olmuştu. belki de öyledir. kasılarında ağrı falan hissettin mi bacağına kadar vuran?? ayrıcaaaa saçını ne renk yaptınnnn???
aaa bugün sizin evlilik yıldönümünüz mü canımmm? hadi nice mutlu senelere inşallahhh
seda sayan en son tv8deydi canım. o da acayip çatlak bir kadın
müge anlıyı eşin neden istemiyor. bişey mi yaptın kız adama
gülben ergenin programını bilmiyorum ama pek hoşlanmam kendisinden
canım şuan ütünün fişini çektim baktım cepten zor oluyor laptop açtım ooh şimdi rahat rahat yazayım:)adama bi iş yaptırmıyonuz anam.benim herif beni böle görmesin ortalık duruyor öyle.neyse gelelim konumuza bir aralar seda kanal d deydi.tv 8 ileri kanallarda olduğu için pek izlemiyorum.açınca önüme gelmiyor hemen ondan:)bide müge abuk subuk ilişkiler falan manyak manyak cinayetler eşime bazen anlatıyordum oda boşver izleme diyordu:))mesela çatalcadaki cinayet hala çözülmedi:))hani kadının oğlu ölmüştü ama kadında şüpheliydi hem oğlu hem kocası ölmüştü...
Sari yani rofle yaptırdım dibim gelmisdide akıntı yogun canim ya yumyum ladim yada cok yakın zamanda yumyumlucam :)) biz çalışmalara devam edelim de gerisi bos
Gunaydiiiiinnn kizlaaarrrrrrr ne yapiyonuz nasilsinizzzzzzzzz
Ben yorgunluktan ölüyorum her yerim tutulmus yataktan zor kalktimdahaaa cok isim vaar
Bende bi muge anli hastasi olarak islerimi saat bire kadar erteledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?