Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kac kilo aldın ki canım.. maşallah.. boyu da kilosu da güzel.. oğluşun pipiyi gösterdi ohhh mis...

valla hmile kaldığımda kesın kılomu tam hatrlamıyorum ama şu an 63.200 falanım drum kılon önde gidiyor dedı bazı yemeklerı kesıcem bu aralae akmegı cok kaçırdım ordan kesmem lazımmm bebişimm iyi çok şukur bize ultrasondan el salladıı resmen.. :) çok güzeldii babası gıbı uzun boylu olcakk sıpaa.. bide babası gıbı maviş olursaaa ayyyy kuzumuu düşünemiyorummm bileeee

ay hakkaten yaaaaa başka gün mü yok ay çok şükür bizimkiler öyle bişey demezler iki tarafta

sorma ya şaka gibi görür akşam eşim gününü!!!

cumartesi öğleden sonra canım sende gelebil diye öğleden sonra buluşucaz

canım ben c.tesi 13:00e kadar açlışıyorum taksime gelmem 2,5-3ü bulur :26:

Olaaaaamaaazzz.ne isi var sizdeeee

offf ne bileyim yalnız girmek istemiyordur belki ondandır. düşünsene yılbaşına beraber girersek bütün 1 yıl beraber olucaz belki de onun için gelmek istiyordur ay sinirim bozuldu

Kiizzz ne guzel iste biz beceremiyoruz o beceriyo ne guzel iste

Benimde gorumcem bana gelin diyo yada biz gelelim diyo bakariz dedim bende esimede hayir ewde bas basa olacaz dedim tawrini koy gitme boswer

gelirse eğer ben giderim zaten!! alt katta da eltim oturuyor biliyorum o zaman diyecekki ben onlara ineyim. ben suçlu olucam o zaman ama banane onlar da müsait değiliz demeyi bilsinler yani

hayırlı olsun cinsiyeti erkek galiba.. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın

şimdi böyle yazınca bende benim sıpayı özledim görmeyeli 2 hafta biticek.. bende 4 kilo aldım.. Allah kalbine göre versin canım...

Neyse kızlar ben çıkıyorum yemek yapcam byyyyyyyyyyyyyyyyy

4 aylık hamileyim cnm.. amin canım inşallah 33 yaşındayımm...
Allah anali babali buyutsun hayatim insallah

Uff nedir bunlardan cekilen ya hic anlamiyolar insal halinden

4 aylık hamileyim cnm.. amin canım inşallah 33 yaşındayımm...

ilk bebiş mi lorena darısı başımıza canım yaaaaa seni hatırlıyorum ben hatta olmayacak falan diye hiç söylenmişmiydin sanki öyle bişeyler hatırlıyorum maşallah paşaya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…