kac kilo aldın ki canım.. maşallah.. boyu da kilosu da güzel.. oğluşun pipiyi gösterdi ohhh mis...
Canim benim sen kac yasindasin ne kadarlik hamissin cok sewindim oglusunun olmasina :-D ne guzel rabbim saglik wersin
ay hakkaten yaaaaa başka gün mü yok ay çok şükür bizimkiler öyle bişey demezler iki tarafta
cumartesi öğleden sonra canım sende gelebil diye öğleden sonra buluşucaz
Olaaaaamaaazzz.ne isi var sizdeeee
Kiizzz ne guzel iste biz beceremiyoruz o beceriyo ne guzel iste
Benimde gorumcem bana gelin diyo yada biz gelelim diyo bakariz dedim bende esimede hayir ewde bas basa olacaz dedim tawrini koy gitme boswer
valla hmile kaldığımda kesın kılomu tam hatrlamıyorum ama şu an 63.200 falanım drum kılon önde gidiyor dedı bazı yemeklerı kesıcem bu aralae akmegı cok kaçırdım ordan kesmem lazımmm bebişimm iyi çok şukur bize ultrasondan el salladıı resmen.. :) çok güzeldiibabası gıbı uzun boylu olcakk sıpaa.. bide babası gıbı maviş olursaaa ayyyy kuzumuu düşünemiyorummm bileeee
valla hmile kaldığımda kesın kılomu tam hatrlamıyorum ama şu an 63.200 falanım drum kılon önde gidiyor dedı bazı yemeklerı kesıcem bu aralae akmegı cok kaçırdım ordan kesmem lazımmm bebişimm iyi çok şukur bize ultrasondan el salladıı resmen.. :) çok güzeldiibabası gıbı uzun boylu olcakk sıpaa.. bide babası gıbı maviş olursaaa ayyyy kuzumuu düşünemiyorummm bileeee
işalah sağlıklı bir şekilde kucağina alırsın oğluşunu paşanı kız kızım olursa vercem oğluna kız benim kıza kv olurmusun dünür olurmuyuzzzzzzzzz
hayırlı olsun cinsiyeti erkek galiba.. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
canım merhaba nasılsın ablanla eniştenin durumuna çok sevindim inş bişiler vesile olur ablanında yüzü güler seninde balım...
Allah anali babali buyutsun hayatim insallah4 aylık hamileyim cnm.. amin canım inşallah 33 yaşındayımm...
sorma ya şaka gibigörür akşam eşim gününü!!!
canım ben c.tesi 13:00e kadar açlışıyorum taksime gelmem 2,5-3ü bulur :26:
offf ne bileyim yalnız girmek istemiyordur belki ondandır. düşünsene yılbaşına beraber girersek bütün 1 yıl beraber olucaz belki de onun için gelmek istiyorduray sinirim bozuldu
gelirse eğer ben giderim zaten!! alt katta da eltim oturuyor biliyorum o zaman diyecekki ben onlara ineyim. ben suçlu olucam o zamanama banane onlar da müsait değiliz demeyi bilsinler yani
hayırlı olsun cinsiyeti erkek galiba.. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
Neyse kızlar ben çıkıyorum yemek yapcam byyyyyyyyyyyyyyyyy
sen ne hissediyodun kız mı erkek mi... hayırlısıyla canım inşallah...
amin canım çok sağol. Allah razı olsun. sen nasılsın? bebeğin nasıl??
s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnaslsnzzz
4 aylık hamileyim cnm.. amin canım inşallah 33 yaşındayımm...
herşeyın hayırlısı canm sağlıklı olsundaaa... senın kız olcak gıbı bılmıyorum ama öylee geldi bana annesı gıbı guzell olsun...
ıyııyyzz bisss sen nasılsınnnnn bakalımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?