Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay hakkaten yaaaaa başka gün mü yok ay çok şükür bizimkiler öyle bişey demezler iki tarafta

cumartesi öğleden sonra canım sende gelebil diye öğleden sonra buluşucaz

hoşgeldinizzz nasıl bebişimiz canım?

hoşbuldukk canımm... drumuza gıttık 2lı test degerlerım ıyı olduğu ıcın 3lu test onermedı bı sonrakı tarıhe detaylı ultrason var... daha öncekı tahlılerde sorun gormedı tshmı normal buldu anlattığımda drun abartması dedı maddıyata bakılıyor bazı yerlerde dedı drumu cok begendım kılomu yüksek buldu bıraz yasaklıyız yemeklerden.. bebişime gelıncee bebiş çook ıyı boyu 17 cm kilosuda 162 gr olmuşş... vee son olarakta bebişim kesinilkle erkek pipiyi gördük... oğluşum oluyoooooooooooo

Olaaaaamaaazzz.ne isi var sizdeeee

ben dedim ama az önce 1 önceki sayfaya bak cnm oğlun olcak dedim ay çok sevindim demek pipisini gösterdi sağlıklı olur işalahhhhhhhhh

kaç gündür bağırıyoruz gelebilen gelsin canım yer kesin değil ama tarih kesin 11 ocak cumartesi öğleden sonra :)

ben sürekli takipte olmadığım için yeni gözüme çarptı sadece pc de açık o yüzden iyi yeride bana bildirin ama mecidiyeköyde olcam o tarihlerde yakın bi yerler tercih edin...

kac kilo aldın ki canım.. maşallah.. boyu da kilosu da güzel.. oğluşun pipiyi gösterdi ohhh mis...

Kiizzz ne guzel iste biz beceremiyoruz o beceriyo ne guzel iste

Benimde gorumcem bana gelin diyo yada biz gelelim diyo bakariz dedim bende esimede hayir ewde bas basa olacaz dedim tawrini koy gitme boswer

evet canım ilk bebişş annesinin aşkısııı oğluşuu gelcekkk...

işalah sağlıklı bir şekilde kucağina alırsın oğluşunu paşanı kız kızım olursa vercem oğluna kız benim kıza kv olurmusun dünür olurmuyuzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…