- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
11 ocakda ne var ki
amin canım çok sağol. inşallah eniştem sözünde durur
çok sağol bitanem. öyle mi??? taksimde olan o mu?? gelirim Allahın izniyle hangi gün pazar mı?
görünürde bişey yok canım 15 yıldır bebeği olmuyor. 6 aşılama 2 de tüp bebek denedi ama netice alamadı malesef
kızlar buarada az önce eşim aradı k.v. yılbaşında napıyorsunuz demiş benimki de evdeyiz demiş. bu da işlerimi halledersem (ki ne işi bilmiyorum hiç) ben de gelirim demiş yaaaaaaaaaaya başka gün mü yok?? ben başbaşa olmak istiyorum eşimle !! ay çok sinirlerim bozuldu ya şaka gibi
11 ocakda ne var ki
çok sağol bitanem. öyle mi??? taksimde olan o mu?? gelirim Allahın izniyle hangi gün pazar mı?
görünürde bişey yok canım 15 yıldır bebeği olmuyor. 6 aşılama 2 de tüp bebek denedi ama netice alamadı malesef
kızlar buarada az önce eşim aradı k.v. yılbaşında napıyorsunuz demiş benimki de evdeyiz demiş. bu da işlerimi halledersem (ki ne işi bilmiyorum hiç) ben de gelirim demiş yaaaaaaaaaaya başka gün mü yok?? ben başbaşa olmak istiyorum eşimle !! ay çok sinirlerim bozuldu ya şaka gibi
ya bana neden sölemiyosunuz bende gelcem nerde buluşacanız..açık adres verin
hoşgeldinizzz nasıl bebişimiz canım?
Olaaaaamaaazzz.ne isi var sizdeeeeaminn canım aminnnnn. Allah razı olsun burada ablam için dua edenlerdenhepinizdenamin canım inşallah tutmazsa da yıkılmayacak inşallah. çünkü bir ümidi daha olacak ben 2 dk öncesine kadar iyiyiydim taki kvmin yılbaşında bize gelmek istediğini öğreninceye kadar
hg cnm bence oğlun olacağini öğrendinnnnnnnn
hoşbuldukk canımm... Drumuza gıttık 2lı test degerlerım ıyı olduğu ıcın 3lu test onermedı bı sonrakı tarıhe detaylı ultrason var... Daha öncekı tahlılerde sorun gormedı tshmı normal buldu anlattığımda drun abartması dedı maddıyata bakılıyor bazı yerlerde dedı drumu cok begendım kılomu yüksek buldu bıraz yasaklıyız yemeklerden.. Bebişime gelıncee bebiş çook ıyı boyu 17 cm kilosuda 162 gr olmuşş... Vee son olarakta bebişim kesinilkle erkek pipiyi gördük...Oğluşum oluyoooooooooooo
eveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt oğluşşum olcaaakkkkkkk...
ben dedim ama az önce 1 önceki sayfaya bak cnm oğlun olcak dedim ay çok sevindim demek pipisini gösterdi sağlıklı olur işalahhhhhhhhh
kaç gündür bağırıyoruz gelebilen gelsin canım yer kesin değil ama tarih kesin 11 ocak cumartesi öğleden sonra :)
cnm ilk bebiş olcak demi
hoşbuldukk canımm... drumuza gıttık 2lı test degerlerım ıyı olduğu ıcın 3lu test onermedı bı sonrakı tarıhe detaylı ultrason var... daha öncekı tahlılerde sorun gormedı tshmı normal buldu anlattığımda drun abartması dedı maddıyata bakılıyor bazı yerlerde dedı drumu cok begendım kılomu yüksek buldu bıraz yasaklıyız yemeklerden.. bebişime gelıncee bebiş çook ıyı boyu 17 cm kilosuda 162 gr olmuşş... vee son olarakta bebişim kesinilkle erkek pipiyi gördük...oğluşum oluyoooooooooooo
şekerim gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...maşallah minnoşa...
Kiizzz ne guzel iste biz beceremiyoruz o beceriyo ne guzel istesağlıklı gelsinde bebeğim beklemeyede paraları saçmayada razıyım valla o ilk günde hamile kalanları alacam elime bi temiz dövcem yaaaaaaaa
ayyy çok sevindim allahım herkezin gönlündekini versinnnnnnnnn
11 ocakda ne var ki
kızlar merhaba yeni doktordan geldim yaptıgım test dogruymuş hamişim darısı sizlere artıkk
evet canım ilk bebişş annesinin aşkısııı oğluşuu gelcekkk...
saoll canımmm allah sanada topiktekilere gönlündekini versin... sıra sizlerde bakalım sizin bebişlerr nasıl olcakk...
evet canım ilk bebişş annesinin aşkısııı oğluşuu gelcekkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?