cnm ben özele gidiyorum randewu almadan direk kayıt yapıp muayne olup geliyoruz yol parası 50 tl kayıt 15 tl testler felan 100 lira felan oluyo yani her gitmeye 170 felan gidiyo saç saç paraları saç saçççççççççç
bekliyem cnm ya tek çizgi görmekten bıktım artık
hg iyiyim cnm geçmiş olsun cnm ne oldu niye ağrıyor başin
Evet evett .yasasin tup kardesligii
Ikiz patlatsaydik fena olmazdi operam yaa
Oyleymis canim yaa. Enistem de tv de gormus.hakkaten tupcu baba diyolarmis
Yer ve mekan saat bildirin kizlar.gelmeye caliscammm
buluşma mı var istanbulda bende gelmek isttiyorum yaaaaaa lutfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn
selam kızlar nasılsınız?
size güzel haberlerim var. ablamla eniştem anlaştılar. şöyleki ablamla eniştem aynı anda hem evlatlığa başvuracaklar hem de tüp bebek tedavisine başlayacaklarrr :119::119: biri olmazsa diğeri.. Allahıma şükürler olsun
selam kızlar nasılsınız?
size güzel haberlerim var. ablamla eniştem anlaştılar. şöyleki ablamla eniştem aynı anda hem evlatlığa başvuracaklar hem de tüp bebek tedavisine başlayacaklarrr :119::119: biri olmazsa diğeri.. Allahıma şükürler olsun
selam kızlar nasılsınız?
11 ocak 2014 cumartesi günü
öğlen saatlerinde
taksim diye konuşulmuş ama karşıdan gelecekler için vapur veya metrobüse daha yakın bir yer de olabilir.
her ay 3kere gdiyoruz bide ayyy yazik kocalarada yaaa saciyoz walla paralari keske hic sacmasak millet tek atesda 90dan wuruyo biz ohhooooo :-d:-d
selam kızlar nasılsınız?
Size güzel haberlerim var. Ablamla eniştem anlaştılar. şöyleki ablamla eniştem aynı anda hem evlatlığa başvuracaklar hem de tüp bebek tedavisine başlayacaklarrr :119::119: Biri olmazsa diğeri.. Allahıma şükürler olsun
öğlen saatlerinde
taksim diye konuşulmuş ama karşıdan gelecekler için vapur veya metrobüse daha yakın bir yer de olabilir.
öğlen saatlerinde
Haklarında hayırlısı olsun canım benim
cok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah
dilketin 11 ocak bu arada buluşma tarihi canım aklında olsun
Canik cok sewindim barismalarina senin ablanindami bebisi yok neden olmuyo peky canim
selam kızlar nasılsınız?
kızlaarr selammm biiss geldiikkk.... :)
öğlen saatlerinde
sağlıklı gelsinde bebeğim beklemeyede paraları saçmayada razıyım valla o ilk günde hamile kalanları alacam elime bi temiz dövcem yaaaaaaaa
ayyy çok sevindim allahım herkezin gönlündekini versinnnnnnnnn
Hosgeldin canumcim.cok sevindimm.insallah hayirlisi olur .
Ben nedense tup bebekle bu sefer tutturacaklarina inaniyorum.
Insallah olur .
SEn nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?