Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Her ay 3kere gdiyoruz bide ayyy yazik kocalarada yaaa saciyoz walla paralari keske hic sacmasak millet tek atesda 90dan wuruyo biz ohhooooo :-D:-D

selam kızlar nasılsınız?
size güzel haberlerim var. ablamla eniştem anlaştılar. şöyleki ablamla eniştem aynı anda hem evlatlığa başvuracaklar hem de tüp bebek tedavisine başlayacaklarrr :119::119: biri olmazsa diğeri.. Allahıma şükürler olsun

Evet evett .yasasin tup kardesligii

Ikiz patlatsaydik fena olmazdi operam yaa

Oyleymis canim yaa. Enistem de tv de gormus.hakkaten tupcu baba diyolarmis

Yer ve mekan saat bildirin kizlar.gelmeye caliscammm

buluşma mı var istanbulda bende gelmek isttiyorum yaaaaaa lutfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn

11 ocak 2014 cumartesi günü
öğlen saatlerinde
taksim diye konuşulmuş ama karşıdan gelecekler için vapur veya metrobüse daha yakın bir yer de olabilir.

Haklarında hayırlısı olsun canım benim

cok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah

dilketin 11 ocak bu arada buluşma tarihi canım aklında olsun

Canik cok sewindim barismalarina senin ablanindami bebisi yok neden olmuyo peky canim

öğlen saatlerinde
taksim diye konuşulmuş ama karşıdan gelecekler için vapur veya metrobüse daha yakın bir yer de olabilir.

ben daha once anneler kulubunun buluşmaları olurdu onlarada katılırdım süper oluyor yaaaaaaa
tabi midem o zamana kadar düzelirse su anda hiiic dışarı çıkamıyorum

her ay 3kere gdiyoruz bide ayyy yazik kocalarada yaaa saciyoz walla paralari keske hic sacmasak millet tek atesda 90dan wuruyo biz ohhooooo :-d:-d

sağlıklı gelsinde bebeğim beklemeyede paraları saçmayada razıyım valla o ilk günde hamile kalanları alacam elime bi temiz dövcem yaaaaaaaa

ayyy çok sevindim allahım herkezin gönlündekini versinnnnnnnnn

öğlen saatlerinde

olabilir canım sıkıntı yok ben karşıyı zaten çok fazla bilmiyorum mecidiyeköy metrobüste de buluşabiliriz taksimi herkes bilir diye orası denildi anadolu yakasından gelicem ben

Kızlar bunun aynısını bana hala bebek yokmu diyenlere yapmak istiyorummmmm

kızlar ben kaçıyorum, akşama okula gidicem eşim gelir yarım saate yemek işini halledeyim hazırlanıp çıkayım.
öpüyorum sizleri

öğlen saatlerinde

11 ocakda ne var ki

Haklarında hayırlısı olsun canım benim

amin canım çok sağol. inşallah eniştem sözünde durur

cok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah

dilketin 11 ocak bu arada buluşma tarihi canım aklında olsun

çok sağol bitanem. öyle mi??? taksimde olan o mu?? gelirim Allahın izniyle hangi gün pazar mı?

Canik cok sewindim barismalarina senin ablanindami bebisi yok neden olmuyo peky canim

görünürde bişey yok canım 15 yıldır bebeği olmuyor. 6 aşılama 2 de tüp bebek denedi ama netice alamadı malesef

kızlar buarada az önce eşim aradı k.v. yılbaşında napıyorsunuz demiş benimki de evdeyiz demiş. bu da işlerimi halledersem (ki ne işi bilmiyorum hiç) ben de gelirim demiş yaaaaaaaaaa ya başka gün mü yok?? ben başbaşa olmak istiyorum eşimle !! ay çok sinirlerim bozuldu ya şaka gibi

Hosgeldin canumcim.cok sevindimm.insallah hayirlisi olur .
Ben nedense tup bebekle bu sefer tutturacaklarina inaniyorum.
Insallah olur .
SEn nasilsin

sağlıklı gelsinde bebeğim beklemeyede paraları saçmayada razıyım valla o ilk günde hamile kalanları alacam elime bi temiz dövcem yaaaaaaaa

ayyy çok sevindim allahım herkezin gönlündekini versinnnnnnnnn

aminn canım aminnnnn. Allah razı olsun burada ablam için dua edenlerden hepinizden

Hosgeldin canumcim.cok sevindimm.insallah hayirlisi olur .
Ben nedense tup bebekle bu sefer tutturacaklarina inaniyorum.
Insallah olur .
SEn nasilsin

amin canım inşallah tutmazsa da yıkılmayacak inşallah. çünkü bir ümidi daha olacak ben 2 dk öncesine kadar iyiyiydim taki kvmin yılbaşında bize gelmek istediğini öğreninceye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…