dollenme olmuştur canım eğer tuttuysa ama sen böyle şeyler düşünme tatlım dikkat etme agrina sizina
geçmiş olsun canım ağlama ya kıyamam
oyy oyy kuzum ya üzüldüm bu geçen konuşmaya ya
Tamam canim esimle gene kavga ediyoruz offf gene ne oluyo bize hep bu yum yum zaman we ondan snra kavga ediyoruz neden byle okuyo hormonlarimdan dolyi cok hassasim ve beninle okuz okuz konusuyo msj attim ona sensiz yemek yemek cok kotu cok skici senible yemek cok guzel dedim ne dese begenirsin gayet odun msj atti acmi kalcan ye yemek dedi okuz ya tam okuz istedigim gbi olamicaksin dimi dedim su cvbina bak ben sana guzel bsey soyluyorum degerini anladiye cvbina bak dedim ben istedigin gbi degilim demekki simdi bunuda anliyorum is yerindeyken msj atamiyorum sana suat yapiyosun dedi bende msj atmiyosun dye degil cvplarinda ince konusamadigin icin kixiyorum dedim is yerindeyken atma bidaha bana msj dedi cok fena kufur edebilirim cok fena hemdeee :--(
oyy oyy kuzum ya üzüldüm bu geçen konuşmaya ya
canım hani bizim bazı dönemlerimiz oluyor ya psikolojik çöküşler yaşadığımız eşinde böyle bi dönemde olabilir biraz alttan al geçecek bu günler esin haklı demiyorum kesinlikle ama ne bilim belki bu ara bunalmistir
canım hani bizim bazı dönemlerimiz oluyor ya psikolojik çöküşler yaşadığımız eşinde böyle bi dönemde olabilir biraz alttan al geçecek bu günler esin haklı demiyorum kesinlikle ama ne bilim belki bu ara bunalmistir
ol canım ol erkekler iclerinde yaşıyor herşeyi disa vurumu böyle oluyor işte... Ne yapalım idare edicez ama aranizdaki saygiyi kaybetmeyin o gidince hiç iyi olmuyor
ol canım ol erkekler iclerinde yaşıyor herşeyi disa vurumu böyle oluyor işte... Ne yapalım idare edicez ama aranizdaki saygiyi kaybetmeyin o gidince hiç iyi olmuyor
bir evlilik bir yılda falan oturuyor yani benim öyle oldu çok kavga ederdik şimdi birbirimizi daha iyi anlıyoruz
bir evlilik bir yılda falan oturuyor yani benim öyle oldu çok kavga ederdik şimdi birbirimizi daha iyi anlıyoruz
oyy oyy ya eve gelsin gönlünü alır canım kesin ağlama
:-oyy oyy ya eve gelsin gönlünü alır canım kesin ağlama
as canimmmmmmmmm ne yapion
geçicek:13:
as canimmmmmmmmm ne yapion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?