Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dollenme olmuştur canım eğer tuttuysa ama sen böyle şeyler düşünme tatlım dikkat etme agrina sizina

Tamam canim esimle gene kavga ediyoruz offf gene ne oluyo bize hep bu yum yum zaman we ondan snra kavga ediyoruz neden byle okuyo hormonlarimdan dolyi cok hassasim ve beninle okuz okuz konusuyo msj attim ona sensiz yemek yemek cok kotu cok skici senible yemek cok guzel dedim ne dese begenirsin gayet odun msj atti acmi kalcan ye yemek dedi okuz ya tam okuz istedigim gbi olamicaksin dimi dedim su cvbina bak ben sana guzel bsey soyluyorum degerini anladiye cvbina bak dedim ben istedigin gbi degilim demekki simdi bunuda anliyorum is yerindeyken msj atamiyorum sana suat yapiyosun dedi bende msj atmiyosun dye degil cvplarinda ince konusamadigin icin kixiyorum dedim is yerindeyken atma bidaha bana msj dedi cok fena kufur edebilirim cok fena hemdeee :--(

bacımmm bu erkler vlla tam bi odun alcan eline sopayı yenmi yemn mi

Bunaldiinin bende farkindayim is yerinde cok yoruluyo ama bende destek olmaya calisiyorum ona

ol canım ol erkekler iclerinde yaşıyor herşeyi disa vurumu böyle oluyor işte... Ne yapalım idare edicez ama aranizdaki saygiyi kaybetmeyin o gidince hiç iyi olmuyor

Saygimi kaybetmem zaten oda kaybetmesin artik csnim ewet kizi olcakmis :-D

bir evlilik bir yılda falan oturuyor yani benim öyle oldu çok kavga ederdik şimdi birbirimizi daha iyi anlıyoruz

Normalde arastirmalara gore bi ewlilik 5yilda otururmus canim dayanamadim aradim ustunemi gittim acaba diye he ne soylicen dedi bsey soylemicem ozgur ne oluyo dedim sonra knusuruz dedi snra knusmak istemiyrum smdi knusalik dedim mal sayimi yapiyorum diye bagrindi sanki patronlari basinda uff bu adam beni sewmiyo galiba artik :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…