Msj atiyo simdi bana ilgilenmeyim mi seninle bunu mu istiyosun dedim hayr nerden ckartiyosun dedi pislik adam cok sewiyorum onu anlamiyo bunu galiba bendede suc war ustune fok dusuyorum bu aralar duygularim degisti
canim fazla ustune titremekte iyi degil.. biraz vurdumduymaz ol.. o senin ustune dussun bak o zaman ne kadar guzel oluyor.. kacarsan kovalar, kovalarsan kacar misali...
serap ablam doğru söylüyor canim
daha iyiyim canım sürekli yattim bugün:26:
Bu zamana kadar esim haric tabi sewgililerimden hepsi pesimden kostu ben hep kacan oldum ewlendim simdi esimi ben kovaliyorum resmen yapmamam lazim biliyorum ama yapamiyorum bunu ama yapmaliyim bununda arkindayim
serap ablam doğru söylüyor canim
Canım annem geçmiş gitmiş güZel günler senin boşver...ilk esimde bu hatalari yaptigimdan dolayi rahat konusuyorum. sonrasinda rahat biraktim ama baktim ki bendeki o coktan bitmis. artik kovalamaktan bikmistim. simdiki esimi hic kovalamadim. en azindan kafam rahat yapacak olan adami zaten kafese dahi koysan her turlu yapar..
Hoşgeldin tüpü babanın ikinci müridiselaaaammmm..ben okula gittim geldim..
Canım annem geçmiş gitmiş güZel günler senin boşver...Hoşgeldin tüpü babanın ikinci müridi
hoşbulduk janımmm..
tüpçü babaya 3 hafta var ama doktora karar verdim ya rahatladım yani. sanki sorumluluk benden o adama gecti gibi
sen napion yeni totemler var mı?
Yanlız gülmekten unuttum sorumluluğu adamın üstüne attın ya koptum yani :))) adam doğuracak sankşhoşbulduk janımmm..
tüpçü babaya 3 hafta var ama doktora karar verdim ya rahatladım yani. sanki sorumluluk benden o adama gecti gibi
sen napion yeni totemler var mı?
Ya ben bu ay saldım sanki bilmiyorum neden içimde bir his olmayacak zaten uğraşma diyor totem falan hak getire :))) bıraktım bu işleri artık abla :)))))))))))
Yok valla totemim yok ama bak bunu hiç düşünmemiştim ozaman yeni totemim saldım olduuuuuu :)))) bıraktım bakalım ne olacak hepberaber görelim ama hevesim yok yaniiiiiibilinçaltında bırakınca oluyor totemi yapma da
hakkaten bırak bakalım birazcık, bakalım neler olacak???
Uzat bacaklarını dinlen canım
Canım sen çalışmaları yetersiz buldun ama benim çalışasım yok bu konu için bakalım neler olacakslm kızlar,nasılsınız görüşmeyeli,ben de fena halde yorgunum bugün,gerçi hergün yorgunum da bugün bi ayrı,sabah ezanı kalktık,daha yeni oturdum.Enerjim sıfırın altında resmen....Psipsikocum bu umutsuzluk hali bu ay bana iyi gelmişti hatırlarsan belki sana da gelir :)
Canım sen çalışmaları yetersiz buldun ama benim çalışasım yok bu konu için bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?