Kizcelerimmmmm
daha iyiyim canım.... Sen nasilsin
daha iyiyim canım.... Sen nasilsin
benim.içinde su bi kaç gün zor geçti canim....rabbim korusun kuzularimizi.... Olsun canim birlikte buyutursun biraz zor olur ama ne yapalım iğneyle kuyu kazmak evlat büyütmek
benim.içinde su bi kaç gün zor geçti canim....rabbim korusun kuzularimizi.... Olsun canim birlikte buyutursun biraz zor olur ama ne yapalım iğneyle kuyu kazmak evlat büyütmek
Ayyy dua edin bana benim sonum iyiye gitmiyor vallaakışına bırak o zaman canım,içinden nasıl geliyorsa,bakarsın bir libido fırlaması yaşarsın,oluverir...
Canım Allah yardım etsin ya... Gerçekten zorben çok yorgunum,bugünlerde genel ruh halim bu,ilk hamilelik çok kolaymış diyorum şimdi,küçük bir çocukla hamilelik geçirmek zor olacak gibi görünüyor,bakalım....senin iyi olmana sevindim ama.
Anne olunca anlarsın der hep annem bunu demek istiyor sanırım hicranımbenim.içinde su bi kaç gün zor geçti canim....rabbim korusun kuzularimizi.... Olsun canim birlikte buyutursun biraz zor olur ama ne yapalım iğneyle kuyu kazmak evlat büyütmek
Ayyy dua edin bana benim sonum iyiye gitmiyor valla
Canım Allah yardım etsin ya... Gerçekten zor
Anne olunca anlarsın der hep annem bunu demek istiyor sanırım hicranım
Günaydın bebekleriiiiiimmmm
Bugün herkes sessiz bu saate kadar kimse günaydın bile dememiş wuuuuuuygünaydın cicişşşş.........
Bugün herkes sessiz bu saate kadar kimse günaydın bile dememiş wuuuuuuy
Benimde keyfim yokGunaydinn kizlarrrr.
Sabahin korunde kalktim ben bugun, uykum kacti yaa.
Siz nasilsiniz
Benimde keyfim yokboynum tutulmuş bide kaburgalarım ağrıyor
benim uykum bitti, kahvaltımı yaptım geldim...napıyosunuz kızlar?
günaydınnn.. ne yapalım canım ben o sesi izliyorum.. arada iş yapıyorum... uykum var uyumak istiyorum...
Benimde keyfim yokboynum tutulmuş bide kaburgalarım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?