Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim.içinde su bi kaç gün zor geçti canim....rabbim korusun kuzularimizi.... Olsun canim birlikte buyutursun biraz zor olur ama ne yapalım iğneyle kuyu kazmak evlat büyütmek

canım ben geçmişi şimdi okudum çok geçmiş olsun tekrar,ben daha iyiyim deyince kasık ağrılarını söylüyosun sandım,çok rahatsız ediyodu ya.Aman dikkat et kendine,ateşlenmemeye çalış,havalar soğuk oturun evde,gimeyin biyere (kv yani).Ben de yatıyorum yavaş yavaş,benim cimcime sabah ezanı kalktı da bugün,çok uykum var,dinleneyim biraz.Çoook öptüm,tekrar geçmiş olsun canım.

akışına bırak o zaman canım,içinden nasıl geliyorsa,bakarsın bir libido fırlaması yaşarsın,oluverir...
Ayyy dua edin bana benim sonum iyiye gitmiyor valla
ben çok yorgunum,bugünlerde genel ruh halim bu,ilk hamilelik çok kolaymış diyorum şimdi,küçük bir çocukla hamilelik geçirmek zor olacak gibi görünüyor,bakalım....senin iyi olmana sevindim ama.
Canım Allah yardım etsin ya... Gerçekten zor
benim.içinde su bi kaç gün zor geçti canim....rabbim korusun kuzularimizi.... Olsun canim birlikte buyutursun biraz zor olur ama ne yapalım iğneyle kuyu kazmak evlat büyütmek
Anne olunca anlarsın der hep annem bunu demek istiyor sanırım hicranım

Ayyy dua edin bana benim sonum iyiye gitmiyor valla

Canım Allah yardım etsin ya... Gerçekten zor

Anne olunca anlarsın der hep annem bunu demek istiyor sanırım hicranım

canım hep dualarımdasınız zaten,evet benim durum hakkten zor,bugün bir uyku bastırdı,kirpiklerimi tartsam herbiri 1 kg gelirdi kesin,
azıcık başımı dayadım,benimki tutturdu anne kaaaalk diye.Tüm gün oyun,aksiyon düşün.Allah yardımcımız olsun,güç versin diyelim artık.
Ben yatıyorum artık öpüyorum canım,iyi geceler Allah rahatlık versin.

günaydınnn.. ne yapalım canım ben o sesi izliyorum.. arada iş yapıyorum... uykum var uyumak istiyorum...

keşke o uyku bende de olsaydı. dün gece yine acile gittim aşırı karın ağrım vardı. nefesimi kesiyodu resmen, o kadar dikkat etmeme rağmen crp sedimim artmış. enfeksiyon varmış. gece uyurum dedim serum takıldığı için ama nerdeeeeeee yine uyuyamadım. enfeksiyon yüzünden bulantılarım da arttı. fenalardayım. aman iyi ol da uykun olsun yeter ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…