Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım peki degeri normal mı doktor normal dedi ama yinede kafamda bir sürü soru var 427 deger çıktı dün

değerin bat tarihi 1 gün geçmesine rağmen çok iyi...1500-2000 lerde zaten kese görünüyo biraz sabırlı olursan ve yemene de dikkat edersen güzel olcak inş..hayırlısıyla kucağına al tebrik ederim...telaş yok...

hadi hayırlısı cnm, inşallahhhhhhhh eşinin önüne çift çizgili testlerini koyarsın hediye olarak...bebekten büyük hediye yok sanırım gerçekten de...sen kaç aydır deniyodun?

Çok geçmiş olsun canım yaaa.. inşallah en kısa sürede iyileşir.. Görünmez kazalar olabiliyor..

sağol cnm hoş geldin nasılsınnnnnnnn

olsun seneye 3 kişi kutlarsınız

Slmm canlar nabersinizz

Minikbebisimmmm geçmiş oldun nen var zuzum

sağol kızlar teşşekür ederim yarın oruç tutmaya başlıycam çok heycanlıyımmmmmmmmm

merhaba kızlar ben aranıza eni katıldım eyer kabul ederseniz asılama yaptırdım hafataya carşamba belli olacak sizden ricam bana dua edin

hadi hayırlısı cnm, inşallahhhhhhhh eşinin önüne çift çizgili testlerini koyarsın hediye olarak...bebekten büyük hediye yok sanırım gerçekten de...sen kaç aydır deniyodun?

bu 8.ayım olacak hiç hamile kalamadım bi problem yok ama bebişte yok canım Allahtan hayırlısı çok stres yaptım çok üzüldüm ağladım zırladım ama bu ay iyiyim reglimin 10.günü bugün çalışmalara başlicaz tekrardan durum bende böyle

allah korusun canim yaaaa.... Serum mu taktilar sanada rabbim korusun yawrularimizii simdi nasilsin ben bugun toparladim biraz

serum verdiler cnm, enfeksiyon çıktı bende de. crp yükselmiş biraz. karın ağrım da şiddetli olunca bayağı panikledim. şimdi doktoru aradım da yarın gelin bakalım diyo, eger geçmezse yarın kendi doktoruma gitcem.

Allah kabul etsin canım.. duaların kabul olsun inşallah...

bi stede yazıyordu bende denemekte fayda vardır diye yarın başlıycam tutmaya belki vesile olurrrrrrrrr Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.

Allah kalbine göre versin güzelim.. inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız..

merhaba kızlar ben aranıza eni katıldım eyer kabul ederseniz asılama yaptırdım hafataya carşamba belli olacak sizden ricam bana dua edin

merhaba cnm hoşgeldin dualarım seninle cnm işlah hayrlı evlatlar nasip erder rabbim cümlemize

Allah kalbine göre versin güzelim.. inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız..

işallah cnm ya güzel haberler vericem işalahhhhhhhhh kısçem cnm tavuk sote çekiyorda yanına ne yapsam kızlarrrrrrrr yardımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…