canım peki degeri normal mı doktor normal dedi ama yinede kafamda bir sürü soru var 427 deger çıktı dün
allah korusun canim yaaaa.... Serum mu taktilar sanada rabbim korusun yawrularimizii simdi nasilsin ben bugun toparladim biraz
süpermiş canım güzel şeyler bunlar anısı bile yetiyo insana ay inşallah bende doğum gününde güzel haber veririm yarabbim şubatta doğum günü 2 ayım var bakalım ne olacak olur da hamile kalırsam doğum gününe kadar çok mutlu olucam
Çok geçmiş olsun canım yaaa.. inşallah en kısa sürede iyileşir.. Görünmez kazalar olabiliyor..
sağol cnm hoş geldin nasılsınnnnnnnn
olsun seneye 3 kişi kutlarsınız
Slmm canlar nabersinizz
Minikbebisimmmm geçmiş oldun nen var zuzum
cnm o değerle kese gözükmez zaten alttan bakılması için bile 1000 civarı olması lazım. internetten okusana. sıkıntı yapma. ben beta hcg 1500-2000 civarıyken gitmiştim doktora. karından baktı ve kese gözüktü. stres yapma. adet gecikmesinden en erken 10 gün sonra doktora gidin diyo sağlıkçılar
kuşum senin gibi oldum, karın ağrısı ateş basması falan. ama aşırı şiddetliydi karın ağrım. çok korktum bebeğe mi bişi oluyo diye.
bebişim belki tesadüftür yaaa, Allah şifalarını versin çocukların ya nazar mı var acaba çocuklarda?
değerin bat tarihi 1 gün geçmesine rağmen çok iyi...1500-2000 lerde zaten kese görünüyo biraz sabırlı olursan ve yemene de dikkat edersen güzel olcak inş..hayırlısıyla kucağına al tebrik ederim...telaş yok...
canim hangi dr gittin sen :44:
sağol kızlar teşşekür ederim yarın oruç tutmaya başlıycam çok heycanlıyımmmmmmmmm
canim hangi dr gittin sen :44:
amin canım sendehamilesin galiba demi
hadi hayırlısı cnm, inşallahhhhhhhh eşinin önüne çift çizgili testlerini koyarsın hediye olarak...bebekten büyük hediye yok sanırım gerçekten de...sen kaç aydır deniyodun?
allah korusun canim yaaaa.... Serum mu taktilar sanada rabbim korusun yawrularimizii simdi nasilsin ben bugun toparladim biraz
himm anladim canim gelin mi gittin gorev icin falan mi bende beysehirliyim
Allah kabul etsin canım.. duaların kabul olsun inşallah...
evet bende 8+3 gün oldu hayırlısıyla inşallah...
himm anladim canim gelin mi gittin gorev icin falan mi bende beysehirliyim
bi stede yazıyordu bende denemekte fayda vardır diye yarın başlıycam tutmaya belki vesile olurrrrrrrrr Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.
ins geçer duzelirsin canim benimm çok dikkat et sıcak tut kendini
ins geçer duzelirsin canim benimm çok dikkat et sıcak tut kendini
merhaba kızlar ben aranıza eni katıldım eyer kabul ederseniz asılama yaptırdım hafataya carşamba belli olacak sizden ricam bana dua edin
Allah kalbine göre versin güzelim.. inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?