anladim canim benim 6. Haftada kese gorundu ki oda bir hafta griden geliyordu batim iki gun gecince 126 cikti degerim senin değer güzel
bugun iyiyim ablam artik yiyip icebiliyorum bol bol uyudum iki gundur gecti sukur
sen yardımcı olursun artık bana ben agrıdayım iyi bi doktor yok özele bile gitsen dogru düzgun muayene etmiyolar
anladim canim benim 6. Haftada kese gorundu ki oda bir hafta griden geliyordu batim iki gun gecince 126 cikti degerim senin değer güzel
merhaba kızlar ben aranıza eni katıldım eyer kabul ederseniz asılama yaptırdım hafataya carşamba belli olacak sizden ricam bana dua edin
bu 8.ayım olacak hiç hamile kalamadım bi problem yok ama bebişte yok canım Allahtan hayırlısı çok stres yaptım çok üzüldüm ağladım zırladımama bu ay iyiyim reglimin 10.günü bugün çalışmalara başlicaz tekrardan durum bende böyle
bi stede yazıyordu bende denemekte fayda vardır diye yarın başlıycam tutmaya belki vesile olurrrrrrrrr Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.
ins geçer duzelirsin canim benimm çok dikkat et sıcak tut kendini
merhaba cnm hoşgeldin dualarım seninle cnm işlah hayrlı evlatlar nasip erder rabbim cümlemize
saol canım iyi dilegin için tesekkür edrim tabi aranıza aldıgınız için de
Tamam canim ben sikayet ederim
rabbimin izniyle hamileyim canim on haftalik
merhaba cnm hoşgeldin dualarım seninle cnm işlah hayrlı evlatlar nasip erder rabbim cümlemize
işallah cnm ya güzel haberler vericem işalahhhhhhhhh kısçem cnm tavuk sote çekiyorda yanına ne yapsam kızlarrrrrrrr yardımmmmmmmmmmmmmm
bugun iyiyim ablam artik yiyip icebiliyorum bol bol uyudum iki gundur gecti sukur
dinlenmeden atlatilmiyo canim bol bol uyu
çorba pilav salata
dinlenmek harika bir şey.. evde olman bu durumda çok iyi ya.. biz olsak belki bir gün yatabiliriz..
çorba pilav salata
dinlenmek harika bir şey.. evde olman bu durumda çok iyi ya.. biz olsak belki bir gün yatabiliriz..
hoş geldinnn...hadi hayırlısı inşallahhhhhhh gelir bebişin...
ooo su koyuvermek yok ama yaaa, stres yok, üzüntü yok, en güzeli kafaya çok takmamak. hormonların da etkisi var bu bebek olayında unutmamak lazım. rahat ollllllll o bebekler gelecekkkkkkkk...
Allah kabul etsin şimdiden cnm...inşallahhh gelir yeğenimiz çabucak.
bugünden beri oturuyorum. dinlenmeye çalıştım ama bakalım.
dinlenmeden atlatilmiyo canim bol bol uyu
sağol cnm ben çıkıyorum yemek yapacağimmmmmmmmmmmmm byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canim hg aramizaa ins tutar asilamann
aglama ablam rabbim kimseye hastalık vermesin güçlü anneler olalım hep
canim hg aramizaa ins tutar asilamann
ben şunu anladım hepsi bir süreç üzülüyosun streslere giriyosun sürekli bebeğe kurularak uyanıyosun düşünsene her gün ve tam 7 ay ama rabbime şükürler olsun ki gerçekten bu ay çok daha iyiyim aklıma geldiğinde gözyaşlarımı tutamazdım ama 1 haftadır ağlamıyorum hiç aklıma da çok gelmiyo huzur çok önemli Allahıma şükürler olsun şimdi daha emin adımlarla ilerlicem bu yolda
aglama ablam rabbim kimseye hastalık vermesin güçlü anneler olalım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?