Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar ben aranıza eni katıldım eyer kabul ederseniz asılama yaptırdım hafataya carşamba belli olacak sizden ricam bana dua edin

hoş geldinnn...hadi hayırlısı inşallahhhhhhh gelir bebişin...

ooo su koyuvermek yok ama yaaa, stres yok, üzüntü yok, en güzeli kafaya çok takmamak. hormonların da etkisi var bu bebek olayında unutmamak lazım. rahat ollllllll o bebekler gelecekkkkkkkk...

Allah kabul etsin şimdiden cnm...inşallahhh gelir yeğenimiz çabucak.

ins geçer duzelirsin canim benimm çok dikkat et sıcak tut kendini

bugünden beri oturuyorum. dinlenmeye çalıştım ama bakalım.

çorba pilav salata

bugun iyiyim ablam artik yiyip icebiliyorum bol bol uyudum iki gundur gecti sukur

dinlenmek harika bir şey.. evde olman bu durumda çok iyi ya.. biz olsak belki bir gün yatabiliriz..

ben şunu anladım hepsi bir süreç üzülüyosun streslere giriyosun sürekli bebeğe kurularak uyanıyosun düşünsene her gün ve tam 7 ay ama rabbime şükürler olsun ki gerçekten bu ay çok daha iyiyim aklıma geldiğinde gözyaşlarımı tutamazdım ama 1 haftadır ağlamıyorum hiç aklıma da çok gelmiyo huzur çok önemli Allahıma şükürler olsun şimdi daha emin adımlarla ilerlicem bu yolda

süperrr...bak işte böyle motive olursan en kısa zamanda dileğin gerçekleşecek. ben bu ay olacak diyip duruyodum, kızlar evrene pozitif enerji yolluyorum diyodum Allah da nasip etti. iddialı olmak lazım aynı zamanda:) ama umudunu kaybetme hiç, strese sokma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…