Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

wowwwww süpermiş...bizim tanışma yıldönümümüz, 5 yıl olunca alacak hediye de kalmadı. fotolarımızdan albüm, saat, kupa her şeyi yaptırdım. 3 tane t-shirt yaptıracaktım aslında eşime, bana ve bebeğe...vaktim olmadı işte. acaba yaptırsam mı diyorum haftaya gelir internetten yaptırırsam...

Kizlar cok heycanliyim suanda hastanede sonuclarimi bekliyorum aslinda umudum yok cunku bugunde idrad testi yaptim yuzde yuz sonuc veren testlerden negatif cikti reglimin 2inci gunu ...bakalim kantahlili sonuclarim ne cikicak.. :/

Sonucun ne oldu canim ya merak ettim :-D

kızlar bebişin kesesi görünmedi bugün doktora gittim 4+1hafta dedi haftaya tekrar gidecem ama endişeleniyorum kaç haftada kesegözüküyo

teşekkürler cnm, hayırdır bişi mi oldu

cnm benim ya içim öyle bi sıkılıyor ki yengemle konuştum yeğenim merdivenlerden düşmüş 2 yaşinda dilini isırmış bir sürü kan kaybetmiş sonra amaliyata girmiş dikiş felan atmışlar kücücük çocuk başına gelmeyen kalmadı yengem çok iyi bakar ama işte olcak olmalı

kızlar bebişin kesesi görünmedi bugün doktora gittim 4+1hafta dedi haftaya tekrar gidecem ama endişeleniyorum kaç haftada kesegözüküyo

cnm benim hiç gebe kalmadım ki bilmiyorumm bilgim olsaydı söylerdim kusura bkma:26:

geçmiş olsun canım evlilik yıldönümünde ya da yaşgününde yaparsın zaten biz tanışma yıldönümünü kutlamıyoruz bile bakalım bu yıl doğum gününde de 2 günlüğüne bi yere gitmek istiyoruz karar aldık bu sefer sürpriz olmicak ama :) sen zaten ona en güzel hediyeyi vericeksin sıkma canını

ay yavrum yaa yazık üzüldüm şimdi. Allah şifasını versin, üzülme sen de cnm bebekle çabucak toparlar. haber aldıkça bana da haber ver...

Çok geçmiş olsun canım yaaa.. inşallah en kısa sürede iyileşir.. Görünmez kazalar olabiliyor..

olsun seneye 3 kişi kutlarsınız

şekerim 4+1 de kese görünmesi zaten mümkün değil...6 hafta olduğunda çağrıyolar kese için... doktorlar 4+1 zamanlarında sadece kan değeri yükselmiş mi die kan değerine bakarlar...dr bunu sölemesi gerekti sana...

427 çıktı doktor haftafa gelmemi söyledi vitamin falan verdi ama testi dun yaptırmıştım bugün özel bi doktora gittim test yaptırmadı tekrar sonuça baktı ama kesesi gözükmüyö dedi nokta gibi bişey var şimdilik dedi

ay yavrum yaa yazık üzüldüm şimdi. Allah şifasını versin, üzülme sen de cnm bebekle çabucak toparlar. haber aldıkça bana da haber ver...

olur tatlım haber veririm benim 4 yıl önce kardeşim vefa etti 2 abimde kardeşim ismini koydular 2 çocukta yandı hastalandı hastanelik oldular kaç kere isminimi taşiyamıyor artık bilemiyorum kurbanda kestiler doğunca ama neden oluyor anlamıyorum yaaaaa

ben ona hayatı boyunca 2 kez unutamayacağı d.günü hediyesi verdim yani birini verecem inşallah. düğün günümüz eşimin doğum günüydü. düğünün ortasında ışıkları kapattırdım, tugba özerkin d.günü şarkısı eşliğinde gidip pastasını alıp getirdim, mumları üflettim :) en kalabalık d.günüydü sanırım bizim düğün 800-900 kişilikti düşün yani :) herkes çok beğendi sürprizimi alkışlar falan havada uçuşuyodu, eşim şok tabi unuttuğumu sanmış :) 2.si de bebeğin d.günü eşimin d.günüyle aynı şimdilik :))))))

canım peki degeri normal mı doktor normal dedi ama yinede kafamda bir sürü soru var 427 deger çıktı dün

cnm o değerle kese gözükmez zaten alttan bakılması için bile 1000 civarı olması lazım. internetten okusana. sıkıntı yapma. ben beta hcg 1500-2000 civarıyken gitmiştim doktora. karından baktı ve kese gözüktü. stres yapma. adet gecikmesinden en erken 10 gün sonra doktora gidin diyo sağlıkçılar

Slmm canlar nabersinizz

Minikbebisimmmm geçmiş oldun nen var zuzum

kuşum senin gibi oldum, karın ağrısı ateş basması falan. ama aşırı şiddetliydi karın ağrım. çok korktum bebeğe mi bişi oluyo diye.

bebişim belki tesadüftür yaaa, Allah şifalarını versin çocukların ya nazar mı var acaba çocuklarda?

süpermiş canım güzel şeyler bunlar anısı bile yetiyo insana ay inşallah bende doğum gününde güzel haber veririm yarabbim şubatta doğum günü 2 ayım var bakalım ne olacak olur da hamile kalırsam doğum gününe kadar çok mutlu olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…