- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
ben evlilik yıldönümümüzde mumlar almıştım bi de gül yaprakları oluyo ya süs olarak onlardan almıştım yemek yaptım onun sevdiklerinden bi de meze falan almıştım salondaki masayı mumlarla gül yapraklarıyla süsledim servis tabaklarımı falan çıkardım donattım masayı anlayacağın tabi bu hiç tahmin etmiyo bi de hafta içi yaptım bunu işten 1 saat izin almıştım sonra gelince hadi dedim sofrayı kurmama yardım et dedim mutfağa gittik ee dedi hani hazırlamamışsın hiçbişey ya evet dedim bugün öyle oldu çok yoğundu geç geldim dedim sonra da salona çağırdım onu ve tataammmmmmmmmmmmmm sürpriz oldu yani bi de pasta almıştım dedim ki istersen annenlere gidelim orada keselim pastamızı tmm dedi tabi mutlu oldu güzel bir akşamdı..o da bana çiçek getirmişti
Kizlar cok heycanliyim suanda hastanede sonuclarimi bekliyorum aslinda umudum yok cunku bugunde idrad testi yaptim yuzde yuz sonuc veren testlerden negatif cikti reglimin 2inci gunu ...bakalim kantahlili sonuclarim ne cikicak.. :/
teşekkürler cnm, hayırdır bişi mi oldu
kızlar bebişin kesesi görünmedi bugün doktora gittim 4+1hafta dedi haftaya tekrar gidecem ama endişeleniyorum kaç haftada kesegözüküyo
kızlar bebişin kesesi görünmedi bugün doktora gittim 4+1hafta dedi haftaya tekrar gidecem ama endişeleniyorum kaç haftada kesegözüküyo
süpermişşşşş...bu güzel fikirdi aslında ama akşam eve geldim berbattım, acildeydik akşam yine. eşim de sürprizini yapamadı zaten, kaynadık yani biz.
gözükür cnm endişelenme...beta hcg kaç çıktı?
cnm benim ya içim öyle bi sıkılıyor ki yengemle konuştum yeğenim merdivenlerden düşmüş 2 yaşinda dilini isırmış bir sürü kan kaybetmiş sonra amaliyata girmiş dikiş felan atmışlar kücücük çocuk başına gelmeyen kalmadı yengem çok iyi bakar ama işte olcak olmalı
cnm benim ya içim öyle bi sıkılıyor ki yengemle konuştum yeğenim merdivenlerden düşmüş 2 yaşinda dilini isırmış bir sürü kan kaybetmiş sonra amaliyata girmiş dikiş felan atmışlar kücücük çocuk başına gelmeyen kalmadı yengem çok iyi bakar ama işte olcak olmalı
süpermişşşşş...bu güzel fikirdi aslında ama akşam eve geldim berbattım, acildeydik akşam yine. eşim de sürprizini yapamadı zaten, kaynadık yani biz.
ay yavrum yaa yazık üzüldüm şimdi. Allah şifasını versin, üzülme sen de cnm bebekle çabucak toparlar. haber aldıkça bana da haber ver...
canım sakin ol kese görünmemesi cooook normal 5,6 haftada görülüyor
geçmiş olsun canım evlilik yıldönümünde ya da yaşgününde yaparsın zaten biz tanışma yıldönümünü kutlamıyoruz bile bakalım bu yıl doğum gününde de 2 günlüğüne bi yere gitmek istiyoruz karar aldık bu sefer sürpriz olmicak ama :) sen zaten ona en güzel hediyeyi vericeksin sıkma canını
şekerim 4+1 de kese görünmesi zaten mümkün değil...6 hafta olduğunda çağrıyolar kese için... doktorlar 4+1 zamanlarında sadece kan değeri yükselmiş mi die kan değerine bakarlar...dr bunu sölemesi gerekti sana...
427 çıktı doktor haftafa gelmemi söyledi vitamin falan verdi ama testi dun yaptırmıştım bugün özel bi doktora gittim test yaptırmadı tekrar sonuça baktı ama kesesi gözükmüyö dedi nokta gibi bişey var şimdilik dedi
Slmm canlar nabersinizz
Minikbebisimmmm geçmiş oldun nen var zuzum
olur tatlım haber veririm benim 4 yıl önce kardeşim vefa etti 2 abimde kardeşim ismini koydular 2 çocukta yandı hastalandı hastanelik oldular kaç kere isminimi taşiyamıyor artık bilemiyorum kurbanda kestiler doğunca ama neden oluyor anlamıyorum yaaaaa
ben ona hayatı boyunca 2 kez unutamayacağı d.günü hediyesi verdim yani birini verecem inşallah. düğün günümüz eşimin doğum günüydü. düğünün ortasında ışıkları kapattırdım, tugba özerkin d.günü şarkısı eşliğinde gidip pastasını alıp getirdim, mumları üflettim :) en kalabalık d.günüydü sanırım bizim düğün 800-900 kişilikti düşün yani :) herkes çok beğendi sürprizimi alkışlar falan havada uçuşuyodu, eşim şok tabi unuttuğumu sanmış :) 2.si de bebeğin d.günü eşimin d.günüyle aynı şimdilik :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?