- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Operaya katiliyorum psikommm.
Normal yolla hamile kalabiliyorsun , bundan sonra yumurta takibi yapip calismaya baslarsan olacaktir mutlaka.
hu huuuuuuuuuuuuuuuuu
efendim canımmm
kızlar spermler kaç gün yaşarki ovü testi yaptım 11. gün çift çizgi çıktı bizde 10. gün mim mik yaptık 11. gün yapmadık döllenir mi ki yaaa
kısçem bu gün nedennnnnnnnn kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk topiğimiz öksüzzzzzzzzzzzz kaldııııııııı suspusssss oldu be gelinnnnnnn kısçelerimmm ya
Canım spermler 5gune kadar yaşayabilir ve o cift cizgiyi gördükten sonra siliklesmesi lazim yumurta çatladığında döllenme gerçekleşir yani cift cizgiyi dun görmüş sen buun yeniden birlikte ol ovu testjni birakma hemn o cift cizginin siliklesmesi gerekiyor
Kizlar cok heycanliyim suanda hastanede sonuclarimi bekliyorum aslinda umudum yok cunku bugunde idrad testi yaptim yuzde yuz sonuc veren testlerden negatif cikti reglimin 2inci gunu ...bakalim kantahlili sonuclarim ne cikicak.. :/
dün eşimle tanışma yıldönümümüzdü kızlar, hastaydım öyle çok gezemedim eşofman aldım aslında çok güzel şeyler vardı aklımda olmadı, o da çiçeğini almış romantik bi yemek bizi bekliyomuş ama maalesef yemek yerine hastaneye gittik... var mı önerileriniz sürpriz yapmak istiyorum...
çok önemli kızlar sizden yardım isteyecem face olan var mı varsa haticedamgacı bunu şiyet edermisiniz profil resminde camda kahve içen kız var lütfeeen şikayet ediiin nolur beni rahatsız ediyor sahte profil
canim konyali misin sen
Bilmiyorum dun catlamis olabilir feci kasık agrim vardi bilmiyorum mikmike devam ediyorus bakcaz ama hic umudum yok doktorsuz olmayacak benim veletnaber gamze nasılsın yumyum bitti mi canım?
Doğrudur canim bizimki ölmese nolcak yolu bulamıyorlar yumosumda naz yapiyo buyur etmiyihg iyiyim cnm taze anniş nasılsınnnnnnnnnnn
anlıyorum seni cnm benim allahım işalah emeklerini boşavermez hayırlısı olsun
cnm benim dr dediki erkek boşaldıktan sonra vajinada üretilen bi asit varmiş o spermlerin bi kısmını öldürüyormuş geriye kalan spermlerde yumoşu bulursa döleniyormuş bulmazsa uzun sürersede 1 gün yaşıya biliyomuş cnm bazılaıda 3 gün yaşaya biliyor diyorlar kısçem herşey kısmet olursa olur olmazsada olmaz
çok önemli kızlar sizden yardım isteyecem face olan var mı varsa haticedamgacı bunu şiyet edermisiniz profil resminde camda kahve içen kız var lütfeeen şikayet ediiin nolur beni rahatsız ediyor sahte profil
dün eşimle tanışma yıldönümümüzdü kızlar, hastaydım öyle çok gezemedim eşofman aldım aslında çok güzel şeyler vardı aklımda olmadı, o da çiçeğini almış romantik bi yemek bizi bekliyomuş ama maalesef yemek yerine hastaneye gittik... var mı önerileriniz sürpriz yapmak istiyorum...
slm cnm öncelikle geçmiş olsun cnm senin adına üzüldüm hiçbir fikrim yok şu anda beynim durmuş gibi cnm çok sıkkın kusura bakma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?