Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Operaya katiliyorum psikommm.
Normal yolla hamile kalabiliyorsun , bundan sonra yumurta takibi yapip calismaya baslarsan olacaktir mutlaka.

bencede sen yumoş takibi yap bak bikaç olur olur bencede çünkü bi kere kalmışsın bildiğin önemli bi sıkıntı da yok olmaması için eeeee ne duruyorsun bebiş yapsana bebiş yapsana

kızlar spermler kaç gün yaşarki ovü testi yaptım 11. gün çift çizgi çıktı bizde 10. gün mim mik yaptık 11. gün yapmadık döllenir mi ki yaaa

maşallah canım çok erken yumurtlamışsın canım Allah bilir tabiki de kısmette varsa döllenir spermler yaşıyo olmalı diye biliyorum 3 gün kadar

dün eşimle tanışma yıldönümümüzdü kızlar, hastaydım öyle çok gezemedim eşofman aldım aslında çok güzel şeyler vardı aklımda olmadı, o da çiçeğini almış romantik bi yemek bizi bekliyomuş ama maalesef yemek yerine hastaneye gittik... var mı önerileriniz sürpriz yapmak istiyorum...

Son düzenleme:
kısçem bu gün nedennnnnnnnn kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk topiğimiz öksüzzzzzzzzzzzz kaldııııııııı suspusssss oldu be gelinnnnnnn kısçelerimmm ya

yılsonu işler yoğun canım bende 1 saat öncesine kadar çok yoğundum gelirler belki birazdan

tamam canım teşekkür ederim

çok önemli kızlar sizden yardım isteyecem face olan var mı varsa haticedamgacı bunu şiyet edermisiniz profil resminde camda kahve içen kız var lütfeeen şikayet ediiin nolur beni rahatsız ediyor sahte profil

Kizlar dua edin bebegik olsun yarim saat sonra kan tahlilimin sonucu cikicak aslinda umudum yok idrar testi yaptim bu yuzde yuz sonuc veren markasini unuttum:))) bugun bu arada reglimin inci gunu..

Kizlar cok heycanliyim suanda hastanede sonuclarimi bekliyorum aslinda umudum yok cunku bugunde idrad testi yaptim yuzde yuz sonuc veren testlerden negatif cikti reglimin 2inci gunu ...bakalim kantahlili sonuclarim ne cikicak.. :/

Kizlar cok heycanliyim suanda hastanede sonuclarimi bekliyorum aslinda umudum yok cunku bugunde idrad testi yaptim yuzde yuz sonuc veren testlerden negatif cikti reglimin 2inci gunu ...bakalim kantahlili sonuclarim ne cikicak.. :/

slm cnm işalah hamilesin dir cnm şimdi ben sana ayetel kürsi okurum adın ne cnm

slm cnm öncelikle geçmiş olsun cnm senin adına üzüldüm hiçbir fikrim yok şu anda beynim durmuş gibi cnm çok sıkkın kusura bakma cnm

Kizlarrrr merhaba nasilsiniz bkalim dun aksam esim geldi opup durdu beni bende ustune cok gittiimi anladim ama soylemedim artik geri cekiyorum kendimi oyle karar aldm cok gtmixem ustune :-D

çok önemli kızlar sizden yardım isteyecem face olan var mı varsa haticedamgacı bunu şiyet edermisiniz profil resminde camda kahve içen kız var lütfeeen şikayet ediiin nolur beni rahatsız ediyor sahte profil

Tamam canim ben sikayet ederim

naber gamze nasılsın yumyum bitti mi canım?
Bilmiyorum dun catlamis olabilir feci kasık agrim vardi bilmiyorum mikmike devam ediyorus bakcaz ama hic umudum yok doktorsuz olmayacak benim velet
Doğrudur canim bizimki ölmese nolcak yolu bulamıyorlar yumosumda naz yapiyo buyur etmiyi

Ben sikayet edivereyim

ben evlilik yıldönümümüzde mumlar almıştım bi de gül yaprakları oluyo ya süs olarak onlardan almıştım yemek yaptım onun sevdiklerinden bi de meze falan almıştım salondaki masayı mumlarla gül yapraklarıyla süsledim servis tabaklarımı falan çıkardım donattım masayı anlayacağın tabi bu hiç tahmin etmiyo bi de hafta içi yaptım bunu işten 1 saat izin almıştım sonra gelince hadi dedim sofrayı kurmama yardım et dedim mutfağa gittik ee dedi hani hazırlamamışsın hiçbişey ya evet dedim bugün öyle oldu çok yoğundu geç geldim dedim sonra da salona çağırdım onu ve tataammmmmmmmmmmmmm sürpriz oldu yani bi de pasta almıştım dedim ki istersen annenlere gidelim orada keselim pastamızı tmm dedi tabi mutlu oldu güzel bir akşamdı..o da bana çiçek getirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…