Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm cnm işalah hamilesin dir cnm şimdi ben sana ayetel kürsi okurum adın ne cnm

Arkadasim yazdim saniyorum gelmemis yuregine saglik okudugun icin cikmadi yaa :))) uzuldum valla 0.100 :) negatifin dibi:) suanda regli saniyorum oldum kahverengi akintim var :)) kismet ya ben anlamiyorum yumurtlama donemini nasil belirliyorsunuz benim regli gunum 24dududr:) ben simdi neye gore belirliycem??

bende gecen ay ilk defa kan testi yaptırdım sonuç 1,20 ay ne güldüm kendime :)) dedim şu aradaki virgül olmayaydı iyiydi

bende gecen ay ilk defa kan testi yaptırdım sonuç 1,20 ay ne güldüm kendime :)) dedim şu aradaki virgül olmayaydı iyiydi

Hahahhh :) aglanicak halimize guluyorum ya dedimki kendi kendime :) 1 olsaydi bari betw-hcg total :) <0,100 naptin simdi bebis varmi arkadasim ben yeniyim oyuzden bastan sona gelismeleri okuyamadim kusura bakma bisey yazdiysanda:) bende onumuzdeki aya kaldim:)

yok işte hcg baktırdım sonra adet oldum şimdi çalışmalara kaldığım yerden başlicam bende

Bende aynii senin gibi :)))) regli oldum bugun saka gibi :) 0.100 oranini gorunce rahatladim demek :))) yazicam buraya :) calismalarimin sonucunu:)

bende adetten önce kan tahlili yaptrmıştm negatif çıkmıştı ama haala inanamamştm snra adetm gecikince ümitlenmiştim hemde kocaaa bi ümit ama hastlandım tabi snra

hayırlısı olsun cnm kısmet her şeyy kaç günde bir regli oluyorsun cnm nette yumurtlama hesaplama yaz çıkıyor cnm ordan baka bilirsin slmmmmmmmm kızlar nasılsınızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…