inşallah cnm, bi de bulantılar eklendi. sen nasılsın?
offfffff ya onu hiç sorma ne işi varsa bizde, 1.5 aydır gelemedi ya damlar kesin haftaya. eşime de söyledim maksimum 7-10 gün kalabilir fazlasına tahammülüm yok. zaten hastayım çekemem yani. seninkinin gelme işi nerden çıktı?
bende seni sordum canım bugün testi negatif dediler.. hayırlısı olsun ocaga artık
7-10 gün bile çok benceyılbaşından sonra gelir inşallah sizinkisi ona da bişey kalmadı biliyorsun.. valla canım benimkinin durup durup böyle ilginç şeyler bulabilme gibi bir yeteneği var başka gün mü yok yaniiii.. normalde yılbaşı falan ona göre değil yani anlamadımki ben de
hoşbuldum canımıniçiiidemek adını zeynep koyacak benim kızım için düşündüğüm isim benimkinin doktorsuz olabileceğine inanmıyorum canım ben de... vardır bunda da hayır napak
canım sen doktorunla bir konuş olmadı yumurta takibine falan başla. bu ay adet olursan başlayabileceğini söylemiştin... bayağı zaman geçti kürtajdan da yani... sıkma canını kuzum en iyi cevabı doktor verir
Kizlaarrr ya bisey soracam size ama esimle ilgili braz ozel ama ne yapmam gerektgini bilmiyorum :-\
ben de küs olmasam atlardı kv de... o yüzden kocişkoyla olcam çok şükür...mimiki bırakmaca yok yılbaşı bile değerlendir kuzum...
Gamseeem.bu gunlerde daha bi moralim bozuk.sabah yazdim kizlar yardim etti aagolsun herkes.Bende seni anliyorum bebebim .bizi bizden iyi kimse anlayamaz.Benimde santraldeki arkadas 8 aylik oldu.biraz daha calisacakmisHani su 3-4aylikken aquaparktaki kaydiraklardan kayan.diger arkadas da dibimde o da benden bikac ay sonra bebis calismalarina basladi hemen hamile kaldi ama uc aylikken kurtaj oldu.iki ay korundu sonra gene halime kaldi .simdi dusuk tehlikesi var surekli rapor aliyor ama uc ayi devirdi.Aetik butun gun bebek elbisesi odasi vs. Simdide isim konusuna gectiler.Bende dedigin gibi kiskanmiyorum ama ozeniyorum .bi de bir degil iki degil aksama kadar konusuluyo.Sirf bunun icin yemege gitmiyorum yerimde yiyorum yani.Zaten uzuluyorum dis seslerede kulagimi mumkun mertebe kapamaya calisiyorumBen Aglamiyorum henüz ama doktorsuz olmayacağını kabul ettim ve seni cok ii anlıyorum zor gercekten yaşadıklarımz ama yicek ekmekgi nezamansa ozaman gelecek bugun 3aylik evli arkadaşımın hamisligini öğrendim Allahim saglikla alsin kucahina Hg kardesim Günaydın Cankm üzülme bizim bebisim izin vakti zamani henüz gelmemistir Allahim almayacagi evlat versin ins hayırlı ve sağlıklı Ins hamissindir canim haber vermyei unutmaDaha bekle hemen ümitsizliğe kapılma nasipse olur canim :)Bu arada benjm yan yana oturdugum arkadasim var eskiden aramizdan su sizmazdi hatta ayni donemlerde bebek çalışmalarına başladık tabi o suanda 8aylik hamile bu ay sonu ayrilcak ve saatlerce gobusunu izliyo seviyo konusuyo yanimda inanılmaz güzel bi duygudur eminim Allahim bizlerede nasip etsin daha cok bekletmesin inş kiskanmiyorum kesinlikle sadece ozeniyorum bebisin adi zeynep olacak yada berrabakin ayni anda çalıştık o dogum yapacak nerdeyse ve ben yerimde sayıyorum ve artık doktorsuz olmayacağına inandım ayak dikme ovu testi vb bütün teknikler boş olacagi varsa ayakta bile oluyo
Canım üzüldüm ama sağlık olsun umarim önümüzdeki aya hamis olursun
Sorabilirsin tabi
Canim esim iltihap kapmis sanirim p...sinden cok az ama beyaz renkte bsey geliyo bi damla falan ama cok korktu ilk defa byle oluyo dedi randewu aldik c.tesi gidicek dr a ama benim sorum su ben hamis kaldiysam egerki bana zarari olurmu iltihabi iliskiye griyoruz sonufta ama aksam korundurdum onu bsey warsada bsey olmasin diye iyi mi yapmisim iltihapmidir muhim bsey yktur dimi ya
iyiyim çok şükür. bende daha bi dikkatli olmaya başladım.. enfeksiyon beni de korkutuyor çünkü.. bi de işyerinde herkesin kullandığı wc de sorun tabiibulantıların tamamen enfeksiyonla alakalı canım ya.. hicran da aynısı olmuştu.. hepsi birbirini tetikliyor. az az tuzlu birşeyler ye.. her şey yolunda giderken hepimize bi haller oluyor
Evet vardir bundada bi Hayır nie bikadar karamsarim anlamıyorum nasip sonuçta ama icim acıyor artik
Evlendigimden beri 2 kez 2 gun gecikmem oldu bekarlen hic olmazdi. Psikolojik heralde. Cok zor ismis hamile kalmak. Oysaki herkes amann korunmayinca benim olur hemen gibi dusunuyor. Ama gercek olan bu degil malesef. Allah ne zaman verirse artik . Yumtum zamanimi biliyorum ama her yolu da denesek olmayinca olmuyor kismetten oteye gecilmiyor. Hic dusunmemeyi becerdigimizde olacak sanirim. After 10 testi icin internette sahte yaziyor ama bilmiyorum. En iyisi bilac gun daha gelmezse bekleyip kan testi yaptirmak
Canim esim iltihap kapmis sanirim p...sinden cok az ama beyaz renkte bsey geliyo bi damla falan ama cok korktu ilk defa byle oluyo dedi randewu aldik c.tesi gidicek dr a ama benim sorum su ben hamis kaldiysam egerki bana zarari olurmu iltihabi iliskiye griyoruz sonufta ama aksam korundurdum onu bsey warsada bsey olmasin diye iyi mi yapmisim iltihapmidir muhim bsey yktur dimi ya
çok geçmiş olsun canım...ayağını üşüttüğünden kaynaklanabilir...bence dr antibiyotik vericektir telaş etme inş.bişi olmaz canım...
Canım internete son 3 ay adet günlerimi yazınca 31 aralık die çıkıo. geçen ay netteki batla tutmuştu adet günüm. ondan 31 aralık diorum. ov. testine gelince senin haklı çıkmanı inan çoook istiorum çünkü bilmem ne hormonu filan aynı şeyi gösterdiği için ov. testinde normal gebelik testinden daha hassas algıladığı için hamileliği gösteriomuş die yazıodu topikde :26:canım biliyorum ovu yaptığını. gebelik testinde bile çıkmazken ovuda nasıl çıksınki erken gebelik testi değilki buayrıca senin batına daha var çıkmaz tabi. bak şimdi geldi aklıma senin batın 3 ocak kuzummmm... boşuna sinir harbi yaşatıyorsun kendine. ovuda silik gördüğün günün üzerine 14 gün sayıyorsun batın o zaman anladın mı????
Bu arada benjm yan yana oturdugum arkadasim var eskiden aramizdan su sizmazdi hatta ayni donemlerde bebek çalışmalarına başladık tabi o suanda 8aylik hamile bu ay sonu ayrilcak ve saatlerce gobusunu izliyo seviyo konusuyo yanimda inanılmaz güzel bi duygudur eminim Allahim bizlerede nasip etsin daha cok bekletmesin inş kiskanmiyorum kesinlikle sadece ozeniyorum bebisin adi zeynep olacak yada berrabakin ayni anda çalıştık o dogum yapacak nerdeyse ve ben yerimde sayıyorum ve artık doktorsuz olmayacağına inandım ayak dikme ovu testi vb bütün teknikler boş olacagi varsa ayakta bile oluyo
Uzulme cnm yaa belli olmaz.hem hicran o tezi curutmustu.gebelik testi pozitif ovl.testi negatif cikti demisti.
Yapiyosan gebelik testi yap ama daha erken
Gamseeem.bu gunlerde daha bi moralim bozuk.sabah yazdim kizlar yardim etti aagolsun herkes.Bende seni anliyorum bebebim .bizi bizden iyi kimse anlayamaz.Benimde santraldeki arkadas 8 aylik oldu.biraz daha calisacakmisHani su 3-4aylikken aquaparktaki kaydiraklardan kayan.diger arkadas da dibimde o da benden bikac ay sonra bebis calismalarina basladi hemen hamile kaldi ama uc aylikken kurtaj oldu.iki ay korundu sonra gene halime kaldi .simdi dusuk tehlikesi var surekli rapor aliyor ama uc ayi devirdi.Aetik butun gun bebek elbisesi odasi vs. Simdide isim konusuna gectiler.Bende dedigin gibi kiskanmiyorum ama ozeniyorum .bi de bir degil iki degil aksama kadar konusuluyo.Sirf bunun icin yemege gitmiyorum yerimde yiyorum yani.Zaten uzuluyorum dis seslerede kulagimi mumkun mertebe kapamaya calisiyorum
İliskiye grerken korunalim mi peky canim
yaptım nefesalım ama hiç çift çizgi göremedim ki ben
adetlerim kürtajdan önce 30 günde birdi. Kürtajdan sonra 33-34-35, kafasına göre takılmaya başlamıştı. Ben de nasılsa geç adet oluyorum diye ovu testine biraz geç başladım sanırım, bilemiyorum. Ama hiç koyu çift çizgi görmedim ben, hep silikti. Arada biraz koyuldu biraz açıldı fln..
Dilketinim, daha önceki adetlerime göre BAT'ım 1 Ocaktı, ama ben dün regl oldum. Zaten Ovu testinde hiç çift çizgi görmedim gibi bişey. Demek ki teste geç başlamışım. Ya da LH yeterince yükselmiyor, bilmiyorumAma moralim bozuldu .
Ben de kırmızılarımla geldim
Geçen gün bebek mevlüdünde sanki çocuğum olmuyormuş gibi konuşmaların ardından bir de bebeği benim kucağıma verdiler ki, o an ağlamamak için kendimi çok sıktım, ama eve gelince kocama sarılıp ağladım...
canım daha erken moralini bozmak için ama...
valla bulucaz bişeyler artık canım. boşuna sinirlerimi bozuyor işte benim akıllı kocam. o zaman bişey diyemedi şimdi düşün dur artık. kvde de yatağında mışıl mışıl uyusun vallahe ya kv varken ne yapabilirim ki? hep beraber oturuo dizi neyim izleriz artıkın sabah da kalk kahvaltı hazırla keyif yapacağıma amaaann Allah korusun valla. düşüncesi bile feciiiiiii
canım o testi bilmiyorum hiç... reglinin geciktiği oldu mu hiç? yumyum zamanını biliyor musun kesin?
Kizlaarrr ya bisey soracam size ama esimle ilgili braz ozel ama ne yapmam gerektgini bilmiyorum :-\
valla kan testi iyi oluyor hiç bata kadar beklemen gerekmiyor..
gerci kolum morardı, 35 TL de gitti ama olsun cuma günü öğrenmiştim :18::18:
ocakta nefesalın tüpçüsüne gidiyorum
hamilelikte genelde enfeksiyon mu kapılıyor :26::26: mide bulantısı da onunla mı alakalı yani
biliyorum canım ben de farklı durumda değilim. sonuçta hayırlısının bu olduğunu biliyoruz ama zaman zaman acı çekiyoruz. üzülüyoruz... insanız nihayetinde..
belki geç yumurtlamışsındır onun için dedim. yumurtladığın zamanı bildiğinde adetinin gününü de tam olarak biliyorsun ve aklında soru işareti olmuyor canım... dediğin gibi gelmezse ki inşallah gelmez kana gidersin canım
canım bebeğe değil de sana bişey olur bence. doktora gidene kadar ilişkiye girme ne olur ne olmaz
tabi canım korunmak sağlıklı olcaktır şuan sana geçerse mantar enfeksiyonu biile olabilirsin...
İnternette arastirdim ewli ciftlerin ikisininde tedavi olmasi gerekebiliimus bu durumda ama biz iliskiye grmedik byleyken girdik ama o korundu yani
mail attım zaten canım, haber bekliyorum şimdi doktorumdan. Gel derse gidicem...7-
canım sen doktorunla bir konuş olmadı yumurta takibine falan başla. bu ay adet olursan başlayabileceğini söylemiştin... bayağı zaman geçti kürtajdan da yani... sıkma canını kuzum en iyi cevabı doktor verir
sana bulaşabilir canım enfeksiyonsa bir de hamile kalmanı da zorlaştırabilir.. ama korkma korkulcak bişey olduğunu sanmam. En doğrusunu dr. söyler canım ama içini ferah tutCanim esim iltihap kapmis sanirim p...sinden cok az ama beyaz renkte bsey geliyo bi damla falan ama cok korktu ilk defa byle oluyo dedi randewu aldik c.tesi gidicek dr a ama benim sorum su ben hamis kaldiysam egerki bana zarari olurmu iltihabi iliskiye griyoruz sonufta ama aksam korundurdum onu bsey warsada bsey olmasin diye iyi mi yapmisim iltihapmidir muhim bsey yktur dimi ya
Canım internete son 3 ay adet günlerimi yazınca 31 aralık die çıkıo. geçen ay netteki batla tutmuştu adet günüm. ondan 31 aralık diorum. ov. testine gelince senin haklı çıkmanı inan çoook istiorum çünkü bilmem ne hormonu filan aynı şeyi gösterdiği için ov. testinde normal gebelik testinden daha hassas algıladığı için hamileliği gösteriomuş die yazıodu topikde :26:
ama umarım sen haklısındr
canım biliorum çok zor. benim patronların eşleride şak şak hamile kalıp duruyolar. banada çocuğum olmuomuş gibi bakıolar. dillendirmeselerde hisedebiliorum. geldiklerinde bebeklerini severken filan hisediorumne deyim Rabbim yardımcımız olsun. biran ewelde bizlere de nasip etsin inşallah
canım ciddimisin ne zaman yaptı? nasıl çıkmıştı ay şimdi minicik de olsa bi umut doğdu bana yaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?