Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim çok şükür. bende daha bi dikkatli olmaya başladım.. enfeksiyon beni de korkutuyor çünkü.. bi de işyerinde herkesin kullandığı wc de sorun tabii bulantıların tamamen enfeksiyonla alakalı canım ya.. hicran da aynısı olmuştu.. hepsi birbirini tetikliyor. az az tuzlu birşeyler ye.. her şey yolunda giderken hepimize bi haller oluyor

bende seni sordum canım bugün testi negatif dediler.. hayırlısı olsun ocaga artık

valla kan testi iyi oluyor hiç bata kadar beklemen gerekmiyor..
gerci kolum morardı, 35 TL de gitti ama olsun cuma günü öğrenmiştim :18::18:

ocakta nefesalın tüpçüsüne gidiyorum

Evet vardir bundada bi Hayır nie bikadar karamsarim anlamıyorum nasip sonuçta ama icim acıyor artik

Kizlaarrr ya bisey soracam size ama esimle ilgili braz ozel ama ne yapmam gerektgini bilmiyorum :-\

sor kuzum özeli mi var aramızda yardımcı olmaya çalışalım

ben de küs olmasam atlardı kv de... o yüzden kocişkoyla olcam çok şükür...mimiki bırakmaca yok yılbaşı bile değerlendir kuzum...

ay ben demi küssem ne yapsam değerlendireceğim kuzum inşallah ama kendim için buaralar coşmuş durumdayım zatiiiiii

canım o testi bilmiyorum hiç... reglinin geciktiği oldu mu hiç? yumyum zamanını biliyor musun kesin?[/QUOTE]

Evlendigimden beri 2 kez 2 gun gecikmem oldu bekarlen hic olmazdi. Psikolojik heralde. Cok zor ismis hamile kalmak. Oysaki herkes amann korunmayinca benim olur hemen gibi dusunuyor. Ama gercek olan bu degil malesef. Allah ne zaman verirse artik . Yumtum zamanimi biliyorum ama her yolu da denesek olmayinca olmuyor kismetten oteye gecilmiyor. Hic dusunmemeyi becerdigimizde olacak sanirim. After 10 testi icin internette sahte yaziyor ama bilmiyorum. En iyisi bilac gun daha gelmezse bekleyip kan testi yaptirmak

Gamseeem.bu gunlerde daha bi moralim bozuk.sabah yazdim kizlar yardim etti aagolsun herkes.Bende seni anliyorum bebebim .bizi bizden iyi kimse anlayamaz.Benimde santraldeki arkadas 8 aylik oldu.biraz daha calisacakmisHani su 3-4aylikken aquaparktaki kaydiraklardan kayan.diger arkadas da dibimde o da benden bikac ay sonra bebis calismalarina basladi hemen hamile kaldi ama uc aylikken kurtaj oldu.iki ay korundu sonra gene halime kaldi .simdi dusuk tehlikesi var surekli rapor aliyor ama uc ayi devirdi.Aetik butun gun bebek elbisesi odasi vs. Simdide isim konusuna gectiler.Bende dedigin gibi kiskanmiyorum ama ozeniyorum .bi de bir degil iki degil aksama kadar konusuluyo.Sirf bunun icin yemege gitmiyorum yerimde yiyorum yani.Zaten uzuluyorum dis seslerede kulagimi mumkun mertebe kapamaya calisiyorum

Canım üzüldüm ama sağlık olsun umarim önümüzdeki aya hamis olursun

Sorabilirsin tabi

Canim esim iltihap kapmis sanirim p...sinden cok az ama beyaz renkte bsey geliyo bi damla falan ama cok korktu ilk defa byle oluyo dedi randewu aldik c.tesi gidicek dr a ama benim sorum su ben hamis kaldiysam egerki bana zarari olurmu iltihabi iliskiye griyoruz sonufta ama aksam korundurdum onu bsey warsada bsey olmasin diye iyi mi yapmisim iltihapmidir muhim bsey yktur dimi ya

çok geçmiş olsun canım...ayağını üşüttüğünden kaynaklanabilir...bence dr antibiyotik vericektir telaş etme inş.bişi olmaz canım...

hamilelikte genelde enfeksiyon mu kapılıyor :26::26: mide bulantısı da onunla mı alakalı yani

Evet vardir bundada bi Hayır nie bikadar karamsarim anlamıyorum nasip sonuçta ama icim acıyor artik

biliyorum canım ben de farklı durumda değilim. sonuçta hayırlısının bu olduğunu biliyoruz ama zaman zaman acı çekiyoruz. üzülüyoruz... insanız nihayetinde..

belki geç yumurtlamışsındır onun için dedim. yumurtladığın zamanı bildiğinde adetinin gününü de tam olarak biliyorsun ve aklında soru işareti olmuyor canım... dediğin gibi gelmezse ki inşallah gelmez kana gidersin canım

canım bebeğe değil de sana bişey olur bence. doktora gidene kadar ilişkiye girme ne olur ne olmaz

Son düzenleme:
Canım internete son 3 ay adet günlerimi yazınca 31 aralık die çıkıo. geçen ay netteki batla tutmuştu adet günüm. ondan 31 aralık diorum. ov. testine gelince senin haklı çıkmanı inan çoook istiorum çünkü bilmem ne hormonu filan aynı şeyi gösterdiği için ov. testinde normal gebelik testinden daha hassas algıladığı için hamileliği gösteriomuş die yazıodu topikde :26:
ama umarım sen haklısındr

canım biliorum çok zor. benim patronların eşleride şak şak hamile kalıp duruyolar. banada çocuğum olmuomuş gibi bakıolar. dillendirmeselerde hisedebiliorum. geldiklerinde bebeklerini severken filan hisediorum ne deyim Rabbim yardımcımız olsun. biran ewelde bizlere de nasip etsin inşallah

Uzulme cnm yaa belli olmaz.hem hicran o tezi curutmustu.gebelik testi pozitif ovl.testi negatif cikti demisti.
Yapiyosan gebelik testi yap ama daha erken

canım ciddimisin ne zaman yaptı? nasıl çıkmıştı ay şimdi minicik de olsa bi umut doğdu bana yaaa :26:

Canım benjm arkadsim benden 1hafta sonra evlendi ilk bebegi karnında oldu bu ikinci cok gerçekten imernerek bakmak Allahim tez vakitte bizede nasip etsjn

Birde yumurta takibini dene cnm eger doktora rahat gidebiliyosan.
Yada bidahaki ay adetin biter bitmez basla ovl.testlerine

Gelmez insallah tatlimm bulursunuz bi yoll.otursun evindee

Kizlaarrr ya bisey soracam size ama esimle ilgili braz ozel ama ne yapmam gerektgini bilmiyorum :-\

Erkekte iltihap nasil oluyo bilmiyorum cnm.ins. yoktur bakalim doktorunuz ne dicek

valla kan testi iyi oluyor hiç bata kadar beklemen gerekmiyor..
gerci kolum morardı, 35 TL de gitti ama olsun cuma günü öğrenmiştim :18::18:

ocakta nefesalın tüpçüsüne gidiyorum

Kafasini kircam onunn.beni arayan olmadi biliyomusun

Canim 4gundur yapmiyoduk zaten dun aksam farketti esimde ama kuduruk adam duramadi bende korun o zaman dedim 1yil sonra ilk defa korunduk tuafima gitti ama c.twsiye kadar yapmayiz canim tamam

tabi canım korunmak sağlıklı olcaktır şuan sana geçerse mantar enfeksiyonu biile olabilirsin...

İnternette arastirdim ewli ciftlerin ikisininde tedavi olmasi gerekebiliimus bu durumda ama biz iliskiye grmedik byleyken girdik ama o korundu yani

İnternette arastirdim ewli ciftlerin ikisininde tedavi olmasi gerekebiliimus bu durumda ama biz iliskiye grmedik byleyken girdik ama o korundu yani

şuan hamile misin peki_???bide mantar enfeksiyonuysa ve sana geçmişse tabiki çiftlerin karşılıklı tedavi olması gerek...farkettiğiniz anda korunduysa öceki ihtimalleri düşünmek gerek ve dr.unuz en doğru kararı veririr zaten sadece dikkatli ol gerekirse ertele bazı şeyleri...

mail attım zaten canım, haber bekliyorum şimdi doktorumdan. Gel derse gidicem...

sana bulaşabilir canım enfeksiyonsa bir de hamile kalmanı da zorlaştırabilir.. ama korkma korkulcak bişey olduğunu sanmam. En doğrusunu dr. söyler canım ama içini ferah tut

tatlım merhaba..ne bu telaş ne bu karamsarlık...benc bata daha var ve ovü testine değil bat gününün geçmesine inan...şuan çok erken Rabbim inş gönlünü incitmez...stres olma farklı şeylere odaklan olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…