Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ooooo açılışı yaptiniz yaniii benimkide cok kudurdu yaww duz duvara tırmanacak yakında

biraz daha sabretsin cnm, sonra normale dönecek nasılsa :)

Size yetişmem için çooookkk çalışmam gereeeekkk ççoooooook :))))))))))

kim kime yetişmeye çalışacak acaba :) biz 4 aydır usluyduk sarılıp uyuyoduk :)

geçer tabi benim elimden bi uçan kaçarrr yapmadım daha ama yapıcam olucakkk

hayırlısnı düşün sıkma kendini düzene girsin inşallahhhh canımm

haaa şöyleeeeeeee tabi ki yaptın olacak

n'aman Allahımmm neler duyuyorummm

yaaaaaaa ben de seni bekliyodum bu kız mikmiki duyunca kesin gelir dedim :)

Topiğin neşesisin sen can lilim mm :)) benim çalışmalar daha yeni başladı işte erken ama olsun aşkla olsun dedik başladık hayırlısı benim bu aydan pek bir beklentim yok totemim saldım oldu :))))

benimde beklentim yok cünkü kocam yokk önümüzdekiii ayaa bakalım artıkk peş peşe açıklayalımm haberleriii

Ama senin gelini yapmam için çok çalışmam lazım dünür :)))

bebişlerrrrrrr aşklaaaaaaaaaaa olsundaaaaaaa

taşdannnnnnn olsunnnnnnnn amaaaaaaaaa

biiziiiiiiiimleeeeeeeee ollllllsuuuuunnnn

Ocak 16 benim doğum günümmm eğer olursa gerçekten hediye olur

bu ay 10 ocak ama bu ayııı saymıyorummm bebeğimm ben inşallahhh senin hediyennn olsunnn bizedeee umut olsunnn artık ben totem yapmıyorumm totemdaşımmmm saldım çayıra mevlam kayıra totemi yaptımm

bu ay 10 ocak ama bu ayııı saymıyorummm bebeğimm ben inşallahhh senin hediyennn olsunnn bizedeee umut olsunnn artık ben totem yapmıyorumm totemdaşımmmm saldım çayıra mevlam kayıra totemi yaptımm

Aynen lilimmmm nedense bende de saldım yani içimden de gelmiyor günde saymıyorum bakalım hayırlısı olsun ya bir iki ay salcam böyle olmazsa asılırım bir şekilde )))

Aynen lilimmmm nedense bende de saldım yani içimden de gelmiyor günde saymıyorum bakalım hayırlısı olsun ya bir iki ay salcam böyle olmazsa asılırım bir şekilde )))

ewt tatlımmm salsak biraz alışırız belkiii bakalımmm ama alışmak sevmekten daha zor olur ya elbet bir gün olucak yaniii olmak zorundaaa

Ama senin gelini yapmam için çok çalışmam lazım dünür :)))

selam kızlar nasılsınız? Gelin mi...? Dünür mü....? ya iki gün girmiyorum şu topiğe neler olmuş.Minikbebişimin bebeği erkek miymiş? Hem de daha beşik bile ortada yokken kerttiniz mi? Sizden korkulur valla,ama kızın şanslı olur kaynanadan yana :)

ewt tatlımmm salsak biraz alışırız belkiii bakalımmm ama alışmak sevmekten daha zor olur ya elbet bir gün olucak yaniii olmak zorundaaa
Tabiki de bulmuş bizim gibi anneyi de hıhhh :))))) olacak kuşum hiç merak etme senin ilaç bitsin bak nasıl ışık hızı ile gelip konacak karnına )

Evet ben hep kızım olsun istiyorum onunkinin de erkek olduğunu başından beri söylüyorum benim kızım olursa gelini olcak o çapkın tospam damadım olcak :))))))) ayyy valla deliyiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…