ooooo açılışı yaptiniz yaniii benimkide cok kudurdu yaww duz duvara tırmanacak yakında
Size yetişmem için çooookkk çalışmam gereeeekkk ççoooooook :))))))))))
geçer tabi benim elimden bi uçan kaçarrr yapmadım daha ama yapıcam olucakkk
hayırlısnı düşün sıkma kendini düzene girsin inşallahhhh canımm
n'aman Allahımmm neler duyuyorummm
aa bu kadar bekledim artık cumartesi gununu beklicemmöyle karar verdim kendim kendimee
Topiğin neşesisin sen can lilim mm :)) benim çalışmalar daha yeni başladı işte erken ama olsun aşkla olsun dedik başladık hayırlısı benim bu aydan pek bir beklentim yok totemim saldım oldu :))))
biraz daha sabretsin cnm, sonra normale dönecek nasılsa :)
kim kime yetişmeye çalışacak acaba :) biz 4 aydır usluyduk sarılıp uyuyoduk :)
haaa şöyleeeeeeee tabi ki yaptın olacak
yaaaaaaa ben de seni bekliyodum bu kız mikmiki duyunca kesin gelir dedim :)
benimde beklentim yok cünkü kocam yokkönümüzdekiii ayaa bakalım artıkk peş peşe açıklayalımm haberleriii
biraz daha sabretsin cnm, sonra normale dönecek nasılsa :)
kim kime yetişmeye çalışacak acaba :) biz 4 aydır usluyduk sarılıp uyuyoduk :)
haaa şöyleeeeeeee tabi ki yaptın olacak
yaaaaaaa ben de seni bekliyodum bu kız mikmiki duyunca kesin gelir dedim :)
Ama senin gelini yapmam için çok çalışmam lazım dünür :)))
oooo siz aşk bebeği yapıyosunuz wowwwwww :) çalış çalış dünürcüm beşik kertmesi yapacam ya bebekleri :)
Ocak 16 benim doğum günümmm eğer olursa gerçekten hediye olur
bu ay 10 ocak ama bu ayııı saymıyorummm bebeğimm ben inşallahhh senin hediyennn olsunnn bizedeee umut olsunnn artık ben totem yapmıyorumm totemdaşımmmm saldım çayıra mevlam kayıra totemi yaptımm
Aynen lilimmmm nedense bende de saldım yani içimden de gelmiyor günde saymıyorum bakalım hayırlısı olsun ya bir iki ay salcam böyle olmazsa asılırım bir şekilde)))
Ama senin gelini yapmam için çok çalışmam lazım dünür :)))
ne bilimmm bide biz mi mik mik patlatsak ki die düşünüyorum
Tabiki de bulmuş bizim gibi anneyi de hıhhh :))))) olacak kuşum hiç merak etme senin ilaç bitsin bak nasıl ışık hızı ile gelip konacak karnınaewt tatlımmm salsak biraz alışırız belkiii bakalımmm ama alışmak sevmekten daha zorolur ya elbet bir gün olucak yaniii olmak zorundaaa
selam kızlar nasılsınız? Gelin mi...? Dünür mü....? ya iki gün girmiyorum şu topiğe neler olmuş.Minikbebişimin bebeği erkek miymiş? Hem de daha beşik bile ortada yokken kerttiniz mi? Sizden korkulur valla,ama kızın şanslı olur kaynanadan yana :)
Senin kandırılma potansiyelin bana bulaştı kız :)))) çayıı koysana aşkım derken buldum kendimi sonra gülmeye başladım :))))))ben duruldum siz aşka geldiniz hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?