Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ewt tatlımmm salsak biraz alışırız belkiii bakalımmm ama alışmak sevmekten daha zor olur ya elbet bir gün olucak yaniii olmak zorundaaa

Valla en iyisi.Benim gibi yaş sıkıntınız yoksa,vaktiniz varsa hiiiiç sıkıntı yapmayın.Derya Baykal anlatmıştı bir programda: çocuk istiyormuş bir türlü olmuyormuş,herhangi bir prob. de çıkmıyormuş,iyice takıntı yapmış.Sonra bir oyun teklifi gelmiş,nasıl olsa çocuk da olmuyor bari kafamı dağıtayım diye kabul etmiş ve çalışmaya başlamış.Evet aynen tahmin ettiğiniz gibi,birgün provalar sırasında bayılmış ve hamile olduğu oraya çıkmış :)

bebişlerrrrrrr aşklaaaaaaaaaaa olsundaaaaaaa

taşdannnnnnn olsunnnnnnnn amaaaaaaaaa

biiziiiiiiiimleeeeeeeee ollllllsuuuuunnnn

:)))))) tmm dünür çalışıyorum elimden gelenin fazlasını yapıyorum :)))))

kızlar biz gerçekten deliyiz yaa :) dünürcüm çalış, lilimmmmmmm sen de çalış gelsin miniğimin arkadaşları :) benim oğlan şanslı olacak, psipsikonun kızı ona çekerse hem güzel hem zeki hem iyi olur :) ben kayınvalide olmak istemiyorum ya kendiminkinden çektim ya :) arkadaş gibi olsak gelinlerimizle ne güzel olur :)

Aynen kesinlikle bana yapılanları yapmam herkes anne kuzusu yaaaaa

Senin kandırılma potansiyelin bana bulaştı kız :)))) çayıı koysana aşkım derken buldum kendimi sonra gülmeye başladım :))))))
senin de içinde varmış bebegiim. ama cok iyi olmuyo mu yaaa
dalgalandimda duruldum koştum ardindanb yoruldum

bu duraklama devrinden sonra dönüşüm muhteşem olacaaak hicraaan gel beraber dönelim sahalaraa

inşallahhh teyzesiii hepimizinkiii gelsin konsun 9 ay dursun sonra çıksn mutlu huzurlu bi bebiş olsun inşallahhh
51gun olmuş kigizzz yazık valla

yazık hemde ne yazık bizi 15 gün olduu ben ile özledim

oy oy inşllah takıyoruz bizde olur inşallah aynen yaş probleıde yokk

kızlarrrrrrr paraklarımın ucu donduuu ben içeri giriyorummmmmmmmmmmmm hepiniziiiiiiiii ay lav yuuuuuuuuuuu

senin de içinde varmış bebegiim. ama cok iyi olmuyo mu yaaa

bu duraklama devrinden sonra dönüşüm muhteşem olacaaak hicraaan gel beraber dönelim sahalaraa
Evet içimdeki kandırılmak için bekleyen madureyi dışarı çıkarttın sen....
Duraklama sonrası Cumartesi günü oluyor sanırım :))))))))))))))

))))) liliiiiimmmm bu ay yine 3-4 kişi çıksa hamile sonraki ay 3-4 kişi al işte hepimiz hamileyiz :))))))))))

çok iyi yapmısımm:13: Allah yarına bi ekstra bi enercık vermese cumartesi oluyo evet

Aynen kesinlikle bana yapılanları yapmam herkes anne kuzusu yaaaaa

öğrencilerin de kopya çekmesine izin verirdim, hocam gelip beni paylardı :) soru çalıp dağıttığımı bile bilirim öğrencilere :) hocam niye yapıyosun dediğinde hocam biz de öğrenci olduk zamanında derdim :) sonuçta bi insan bişeyi kendi çekiyosa karşı tarafa karşı daha duyarlı olmalı...ben çektim o da çeksin zihniyetinden nefret ediyorum.

:))))) minikbebişim sen çok yufka yüreklisnnnnn canım benimmmmmm

kızlarrrrrrr paraklarımın ucu donduuu ben içeri giriyorummmmmmmmmmmmm hepiniziiiiiiiii ay lav yuuuuuuuuuuu

benim de gözler gidiyo iyice,yavaştan kaçayım ben de,cümleten hayırlı geceler,Allah rahatlık versin.(ay esnemekten çenem ayrılacak şimdi )öptüm hepinizi.

ne diyeyim nasip kısmet bu işleeerr gerçi yarına yemeğim var,bosuna kandırılmiim yemek varken ya da cay saatı kandırılırım tamam tamam
Hep taktik hep taktik :))))))))))) bencede bir işe yarasın dimi amaaaaaa
benim de gözler gidiyo iyice,yavaştan kaçayım ben de,cümleten hayırlı geceler,Allah rahatlık versin.(ay esnemekten çenem ayrılacak şimdi )öptüm hepinizi.

Iyi geceler csnımmmmmmmm

evetttttttttt yaşasınnnnnn hepimizzz hamileee kalcazzzzzzzzzzz geri geldimm annem gece yarısı koltuk siliyo kaçtım bende
çok öpüyorum kuşum, dikkat et kendine, özletme kendini çok arada uğra mjxxxxx

bendeee sizi çoook özlüyorum yaaa bendee çoook öpüyorummm çoook seviliyosunnn
Hoşçakal kukuşuuuuuummmmm gel böyle özletmeeeee

özletmemm eve gidince ilk işimm vınn aldırcamm herifimee

bendeee öptüm tatlı kuşşş görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…