Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

demek ki ilk ne hissedersen o canim... Ayyy ne güzel yaa babanla aranizdaki baga hayranim

öyle cnm ilk hissettiğin doğru çıkıyo. ben babama çok aşığım ya o benim kahramanım. bi yerden eline büyük bi para geçti, bişi sattı. anneme demiş ki kızlara verecem bu parayı, annem de aaa evet kızların çeyizini yaparız demiş 2 kız kardeşimi kastederek. babam ne demek çeyiz, minikbebişimin payını niye saymıyosun demiş. annem ona zaten çok çok büyük paralar harcadık, evlendi ya diyince ne oldu o benim evladım değil mi evlendi de nüfusumdan mı düştü demiş :)))))))) çok başkadır benim babam hala benim için uğraşıp durur. kocamın elinin yetmediği yere babamın eli yeter, bi üniversiteye başvurdum kadro için hala bekliyorum, babam o işe de el attı bugün aradı tamamdır o iş diye :)

psikoooommm ben göze geldimm kızzzz sınıfta kalıyorum bu ara hep
Kıyamam kızzzz noldu sana öyle bu ayın en çalışkan öğrencisi benim sanırım :))))(
Liliiiiiimmmmm özledimmmmmm
bi alkis çalışkan ogrencimizee
Yaşasınnnn yaptım yaptımmmm :)))
Benim tontişimde böyledir Allah başımızdan eksik etmesinnnn
pravooooooooooooooooooooooooo

Liliiiiiiiiimmmm

ayyy süper hadi inşallah geçer de rahatlarız

Ödevimi yaptım geldim örtmenlerim :)))

hep sen mi ödev yapacaksın ben de geçen hafta yaptım ödevimi nolucak yani :)))))))))))))

karnımda bi huzursuzluk ara ara batmalar var regli olayımda sancım çok olsun ama tekki düzenli regli olayım yum günlerini bile bilemiyorum cnm çok sıkkın ölsemde kurtulsam yaaaaaaaaaaa

aşkoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende özledimmm bendeeeeeeeeeeeee resmin var şuannn elimdeee sana koşmak isterim derman yok dizlerideee derman olsada yollarda bayılır kalırım koşaktannn

ayyy süper hadi inşallah geçer de rahatlarız

hep sen mi ödev yapacaksın ben de geçen hafta yaptım ödevimi nolucak yani :)))))))))))))

geçer tabi benim elimden bi uçan kaçarrr yapmadım daha ama yapıcam olucakkk
karnımda bi huzursuzluk ara ara batmalar var regli olayımda sancım çok olsun ama tekki düzenli regli olayım yum günlerini bile bilemiyorum cnm çok sıkkın ölsemde kurtulsam yaaaaaaaaaaa

hayırlısnı düşün sıkma kendini düzene girsin inşallahhhh canımm

kız ben tombişim yaa okulda eden derslerinde hiç koşamazdım hep sona kalırdımm tıkanırdımmmm hey allahımmm yaa nasıl gidiyo çalışmalar seni gidi seniiii

Topiğin neşesisin sen can lilim mm :)) benim çalışmalar daha yeni başladı işte erken ama olsun aşkla olsun dedik başladık hayırlısı benim bu aydan pek bir beklentim yok totemim saldım oldu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…