demek ki ilk ne hissedersen o canim... Ayyy ne güzel yaa babanla aranizdaki baga hayranim
hoşgeldin ne ödevin vardı kızzzzzz
Ödevimi yaptım geldim örtmenlerim :)))
bende en basindan beri erkek hissediyorummm kiz çıkarsa bende çok sasircam
Kıyamam kızzzz noldu sana öyle bu ayın en çalışkan öğrencisi benim sanırım :))))(psikoooommm ben göze geldimm kızzzzsınıfta kalıyorum bu ara hep
Liliiiiiimmmmm özledimmmmmmkalın giyindim bebeğimmmm diikkat ediyorumm sağolll yiğeniimn annesiii
aynen yaa benle bir gelesi lazımdı iyice düzenin gitti canımmm hgs bozdu düzenini yaa inşallah düzene girerrr oda sıkıntı yapar insana gelsin bitsin çalışmalar başlasın lekelenme olabilir mi kırızılıklarr
Yaşasınnnn yaptım yaptımmmm :)))bi alkis çalışkan ogrencimizee
Benim tontişimde böyledir Allah başımızdan eksik etmesinnnnöyle cnm ilk hissettiğin doğru çıkıyo. ben babama çok aşığım ya o benim kahramanım. bi yerden eline büyük bi para geçti, bişi sattı. anneme demiş ki kızlara verecem bu parayı, annem de aaa evet kızların çeyizini yaparız demiş 2 kız kardeşimi kastederek. babam ne demek çeyiz, minikbebişimin payını niye saymıyosun demiş. annem ona zaten çok çok büyük paralar harcadık, evlendi ya diyince ne oldu o benim evladım değil mi evlendi de nüfusumdan mı düştü demiş :)))))))) çok başkadır benim babam hala benim için uğraşıp durur. kocamın elinin yetmediği yere babamın eli yeter, bi üniversiteye başvurdum kadro için hala bekliyorum, babam o işe de el attı bugün aradı tamamdır o iş diye :)
pravooooooooooooooooooooooooo
cookkk güzel ya böyle olması gerek tabi her daim
ayyyyyy tşk ederimmm canımmmmm ben senin enerji neyi oluyooo enerji veriyolar yaa ondanın olayımmmmyarın ilaç günüm pirinç kadar hap ikiye bölüyoru yarısı salı yarısını cuma içiyorum haftada ir tane oluyoru sanırım geçiyorrr mutluyummmm
Ödevimi yaptım geldim örtmenlerim :)))
kalın giyindim bebeğimmmm diikkat ediyorumm sağolll yiğeniimn annesiii
aynen yaa benle bir gelesi lazımdı iyice düzenin gitti canımmm hgs bozdu düzenini yaa inşallah düzene girerrr oda sıkıntı yapar insana gelsin bitsin çalışmalar başlasın lekelenme olabilir mi kırızılıklarr
ooooo açılışı yaptiniz yaniii benimkide cok kudurdu yaww duz duvara tırmanacak yakında
ayyy süper hadi inşallah geçer de rahatlarız
hep sen mi ödev yapacaksın ben de geçen hafta yaptım ödevimi nolucak yani :)))))))))))))
Kıyamam kızzzz noldu sana öyle bu ayın en çalışkan öğrencisi benim sanırım :))))(
Liliiiiiimmmmm özledimmmmmm
Yaşasınnnn yaptım yaptımmmm :)))
Benim tontişimde böyledir Allah başımızdan eksik etmesinnnn
Liliiiiiiiiimmmm
aşkoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende özledimmm bendeeeeeeeeeeeee resmin var şuannn elimdeee sana koşmak isterim derman yok dizlerideee derman olsada yollarda bayılır kalırım koşaktannn
hep sen mi ödev yapacaksın ben de geçen hafta yaptım ödevimi nolucak yani :)))))))))))))
karnımda bi huzursuzluk ara ara batmalar var regli olayımda sancım çok olsun ama tekki düzenli regli olayım yum günlerini bile bilemiyorum cnm çok sıkkın ölsemde kurtulsam yaaaaaaaaaaa
Yeeeerrrriiiiiiimmm seni topik neşesiiiiii
n'aman Allahımmm neler duyuyorummm
kız ben tombişim yaa okulda eden derslerinde hiç koşamazdım hep sona kalırdımm tıkanırdımmmm hey allahımmm yaanasıl gidiyo çalışmalar seni gidi seniiii
Depara kalk artık evli mutlu :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?