Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

telde net bitti kardeşimle kavga ede ede geçtim pc den giriyorumm kızıyo özledim gel içeri salon soğuk diyo ama geçmem

balım sen soğuk yerde mi duruyosun?
cnm senin gögüsünden hala süt geliyomu:26::26:

ama sen ilk erkek hissetmistin sonra kiz demeye başladın ben öyle hatırlıyorum yanlış mi

evet cnm rüyalarımda hep erkekti başlarda, herkes kız diyince etkilendim sanırım. babam sevinçten havalara uçmuş, bugün aradı beni napıyosun demek için hastanedeydim nerdesin dedi evdeyim dedim. babam çok paniktir dayanamaz bana, hastayım sanıp koşar gelir :) annemi aradım erkekmiş diye o da babamı aramış o kadar mutluymuş ki...ismini babam koyacak yaa

balım sen soğuk yerde mi duruyosun?
cnm senin gögüsünden hala süt geliyomu:26::26:

evt soğuk odada yım ama güzel giyindimm ama izmir çok soğuk değill iyi yanii 3 defa kullandım ilaçı geçen gün denedim gelmedi süt inşallah geçiyordur yaaa

kısçem senin pıtırcık erkek mi olcak mışşşşşşşş:26::26:

evt soğuk odada yım ama güzel giyindimm ama izmir çok soğuk değill iyi yanii 3 defa kullandım ilaçı geçen gün denedim gelmedi süt inşallah geçiyordur yaaa

cnm sıkı giy hasta olma, bi de ilaçlarını düzenli kullan cnm. kızzzzzzzz sen ne enerjiksin yaaaa bana geçiyo enerjinnn

cnm sıkı giy hasta olma, bi de ilaçlarını düzenli kullan cnm. kızzzzzzzz sen ne enerjiksin yaaaa bana geçiyo enerjinnn

ayyyyyy tşk ederimmm canımmmmm ben senin enerji neyi oluyooo enerji veriyolar yaa ondanın olayımmmm yarın ilaç günüm pirinç kadar hap ikiye bölüyoru yarısı salı yarısını cuma içiyorum haftada ir tane oluyoru sanırım geçiyorrr mutluyummmm

işallah geçerde bir an önce minişin gelir sana benim regli normalde 31 aralıktı ama dünden beri lekelenme şeklinde kırmızı renkli lekem oluyor cumartesi dr gitcem sıkıldım ya geç olsun bebek ama reglim düzenli olsun ya sıkıldım bu durumdan

aman usutmee lilimmmmm

kalın giyindim bebeğimmmm diikkat ediyorumm sağolll yiğeniimn annesiii

aynen yaa benle bir gelesi lazımdı iyice düzenin gitti canımmm hgs bozdu düzenini yaa inşallah düzene girerrr oda sıkıntı yapar insana gelsin bitsin çalışmalar başlasın lekelenme olabilir mi kırızılıklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…