Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy evet o cadi gibi saclari geliyo gozumun onune sinirlerim zipliyooooo

Zeycanim senin kutunda kisce hissediim ben
canım hakkımızdan hayırlısı inşallah.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

canım rabbim sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin...hayırlı olsun gözünüz aydın olsun balım yerim o minik ellerini ben.....

kızlar monbebemin çok selamı var çok hastaymış gelemiyomuş buralara romatizması azmış yürüyemecek durumdaymış benim güzelim..hepinizi çok öpüyo çok selamı var...rabbim şifa verir inşallah...ona buradan sevgilerimi uçuruyorum ikizim benimmm...

Dun denizasker seni sormustu.batin mi gecti senin

İnşallah canım. geçen gün markette bir kız bebek gördüm.annesi nasıl güzel giydirmiş kadının elinden alasım geldi çocuğu :)))
siyah tayt siyah badi giydirmiş.Badinin önünde leopar fırfır var.ayağındada leopar panduf.
Nasıl tatlı olmuş.Bir de bize gülücük atıyor şişko.
Maşallah.

Ben leoparı pek sevmezdim ama bunlara bayıldım

Eklentiler

• $resizer.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $leopar-desenli-kürklü-ev-botları.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $unnado-124-fiyonklu-leopar-desenli-elbise.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 18
sanada psikommm günaydınnnnnnnnnn...

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canlarrrrrrrıııımmmmm bugün boynum tutulmuş yan yan yazıyorum iş yerinde hala net yok telefondan giriyorum ve geç açılıyor hepsi :)) özledim sizi beee

cabım sende çok çok çok selam söyle öpüyoruz onu :)

Hayirli cumalar arkadaslar.Bu mubarek günde Rabbim bebegini bekleyenlere kavusmayi olmayanlara guzel bebeciklere sahip olmayi hasta olanlara sifayi nasip etsin. Nasilsiniz:)))

Gunaydin zeycanimm
Nasilsin.
Monbebeme cok gecmis olsun .insallah biranonce iyilesip aramiza donerr.
Monbebeeeeeeeemmm benimmm

canım tekrar geçmiş olsun... boynunu sıcak tutmayı unutmaaa... bizde özledik seni....

a.s. Canım sen nasılsın daha iyi misin_??
hayirli cumalar arkadaslar.bu mubarek günde rabbim bebegini bekleyenlere kavusmayi olmayanlara guzel bebeciklere sahip olmayi hasta olanlara sifayi nasip etsin. Nasilsiniz:)))
amin canım rabbim kimsenin gönlünü incitmesin herkesin dualarını kabul etsin...
gunaydin zeycanimm
nasilsin.
Monbebeme cok gecmis olsun .insallah biranonce iyilesip aramiza donerr.
Monbebeeeeeeeemmm benimmm

saol balım...bende iyi sayılırım midem kötü ama geçcek bu günler...sen nasılsın durumlar nasıl_??

Günaydın kukucanlarım, epey oldu uğrayamayalı umarım hepiniz iyisinizdir. Ben 20 lik dişimi çektirmiştim. Antibiyotik kullandım. günde iki defa 1500 mg. Bu ayın 23 ünde regl olmam gerekiyordu. 23 gece hafif lekelenme oldu. 24 ve 25 te de kahverengi lekelenme oldu. DDün hiç bişey gelmedi. Bu gün de yok. Noluyor anlamadım. Hasta olacak gibi kasıklarım ağrıyor. Ama hala yok. Antibiyotik geciktirir diyorlar, bu gün kan testi mi yaptırsam acaba? :44::44::44:

Hayirli cumalar arkadaslar.Bu mubarek günde Rabbim bebegini bekleyenlere kavusmayi olmayanlara guzel bebeciklere sahip olmayi hasta olanlara sifayi nasip etsin. Nasilsiniz:)))

Gunaydin cnm.kedilerini gordum yaa cok tatlilarr.minciklayasim geldi.

Gecmis olsun kukulogummm.boynusun mu tutulduuu

Pandufa bayildim.kiz nerden buluyosun bunlari

test yaptır bence

canım daha önce hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum. Ne kadar sürede sonucu veriyorlar bir de ücreti ne kadar biliyor musun? Acaba idrar testi mi yapsam daha erken öğrenmek için?

yooo geciktiği için idrarda da çıkabilir bi dene istersen... ona göre önlemlerini alırsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…