Herkeşlereeeeeeeee günaydın :)))
Gunaydinnnnn kizlarrrrr.guzel bi gun olsun bugun.
Benim icin oyle sanirim simdiden.patronice yurtdisina gitti.
Wuuuwws rahatim bugunn
Minikbebişim bunlar senin yakışıklı oğlun için :)))))
Ay yerim ben onu yaaaa
bugununn keyfını cıkarrrrrrr canımmmm vallaaa ohhhhhhhh missss :)
canım hakkımızdan hayırlısı inşallah.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...ayy evet o cadi gibi saclari geliyo gozumun onune sinirlerim zipliyooooo
Zeycanim senin kutunda kisce hissediim ben
amin cnm inşallah, ama ben çok dua ediyorum Allahıma ki bu duyguları isteyen herkese yaşat Rabbim diye...burdaki kızlar bambaşka yaaa, üzüntü de mutluluk da ortak burda. ama ben inanıyorum Rabbim sizlere de nasip edecek bu duyguları yaşamayı. çabucak gelir inşallah ogluşumun arkadaşları.
Dun denizasker seni sormustu.batin mi gecti senin
gunaydinnnnn kizlarrrrr.guzel bi gun olsun bugun.
Benim icin oyle sanirim simdiden.patronice yurtdisina gitti.
Wuuuwws rahatim bugunn
sanada psikommm günaydınnnnnnnnnn...
günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
canlarrrrrrrıııımmmmm bugün boynum tutulmuş yan yan yazıyorum iş yerinde hala net yok telefondan giriyorum ve geç açılıyor hepsi :)) özledim sizi beeegunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cabım sende çok çok çok selam söyle öpüyoruz onu :)kızlar monbebemin çok selamı var çok hastaymış gelemiyomuş buralara romatizması azmış yürüyemecek durumdaymış benim güzelim..hepinizi çok öpüyo çok selamı var...rabbim şifa verir inşallah...ona buradan sevgilerimi uçuruyorum ikizim benimmm...
kızlar monbebemin çok selamı var çok hastaymış gelemiyomuş buralara romatizması azmış yürüyemecek durumdaymış benim güzelim..hepinizi çok öpüyo çok selamı var...rabbim şifa verir inşallah...ona buradan sevgilerimi uçuruyorum ikizim benimmm...
canlarrrrrrrıııımmmmm bugün boynum tutulmuş yan yan yazıyorum iş yerinde hala net yok telefondan giriyorum ve geç açılıyor hepsi :)) özledim sizi beee
cabım sende çok çok çok selam söyle öpüyoruz onu :)
a.s. Canım sen nasılsın daha iyi misin_??canlarrrrrrrıııımmmmm bugün boynum tutulmuş yan yan yazıyorum iş yerinde hala net yok telefondan giriyorum ve geç açılıyor hepsi :)) özledim sizi beee
amin canım rabbim kimsenin gönlünü incitmesin herkesin dualarını kabul etsin...hayirli cumalar arkadaslar.bu mubarek günde rabbim bebegini bekleyenlere kavusmayi olmayanlara guzel bebeciklere sahip olmayi hasta olanlara sifayi nasip etsin. Nasilsiniz:)))
gunaydin zeycanimm
nasilsin.
Monbebeme cok gecmis olsun .insallah biranonce iyilesip aramiza donerr.
Monbebeeeeeeeemmm benimmm
Gunaydin zeycanimm
Nasilsin.
Monbebeme cok gecmis olsun .insallah biranonce iyilesip aramiza donerr.
Monbebeeeeeeeemmm benimmm
Hayirli cumalar arkadaslar.Bu mubarek günde Rabbim bebegini bekleyenlere kavusmayi olmayanlara guzel bebeciklere sahip olmayi hasta olanlara sifayi nasip etsin. Nasilsiniz:)))
canlarrrrrrrıııımmmmm bugün boynum tutulmuş yan yan yazıyorum iş yerinde hala net yok telefondan giriyorum ve geç açılıyor hepsi :)) özledim sizi beee
İnşallah canım. geçen gün markette bir kız bebek gördüm.annesi nasıl güzel giydirmiş kadının elinden alasım geldi çocuğu :)))
siyah tayt siyah badi giydirmiş.Badinin önünde leopar fırfır var.ayağındada leopar panduf.
Nasıl tatlı olmuş.Bir de bize gülücük atıyor şişko.
Maşallah.
Ben leoparı pek sevmezdim ama bunlara bayıldım
Günaydın kukucanlarım, epey oldu uğrayamayalıumarım hepiniz iyisinizdir. Ben 20 lik dişimi çektirmiştim. Antibiyotik kullandım. günde iki defa 1500 mg. Bu ayın 23 ünde regl olmam gerekiyordu. 23 gece hafif lekelenme oldu. 24 ve 25 te de kahverengi lekelenme oldu. DDün hiç bişey gelmedi. Bu gün de yok. Noluyor anlamadım. Hasta olacak gibi kasıklarım ağrıyor. Ama hala yok. Antibiyotik geciktirir diyorlar, bu gün kan testi mi yaptırsam acaba? :44::44::44:
Gunaydin cnm.kedilerini gordum yaa cok tatlilarr.minciklayasim geldi.
Gecmis olsun kukulogummm.boynusun mu tutulduuu
Pandufa bayildim.kiz nerden buluyosun bunlari
test yaptır bence
canım daha önce hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum. Ne kadar sürede sonucu veriyorlar bir de ücreti ne kadar biliyor musun? Acaba idrar testi mi yapsam daha erken öğrenmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?