Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gecicek ins.cnm .Allah daha beterinden saklasin.ben reglimi bekliyorum artij olmadigina eminim.4 ocakta doktor randevum var reglimun ya ilk yada ikinci gunu olmus olacak.hayirlisi artik Gunaydin cnm.gecmis olsun.bende bu ay dislerimle ugrastim.her hafta sonu gidiyorum.bu hafta biticek insallah.Antibiyotik etkilemistir cnm istersen idrar testi yap once
Ben senin yerine de minciklayimmm:))
Yerime mincikla yaa tatlislari.cok seviyorum o pofuduk tuylerini

canım daha önce hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum. Ne kadar sürede sonucu veriyorlar bir de ücreti ne kadar biliyor musun? Acaba idrar testi mi yapsam daha erken öğrenmek için?

idrar testi yap önce eczanede 2 lira herhalde sonra kan testi yaptırırsın onu ne kadar olduğunu bilmiyorum

Kizlar selam
Ben de disardayim komsumuzu hastaneye yatirdik sabah onun islemlerini yapiyorum.
Gebelik testi sonucu bir saatte cikiyor ben gecen cuma yaptirmistim

Blazemmmmmmm seni çok özledim bebeğim bence de gecikme olduğu için idrar da çıkar boşuna deldirme kendini yaaaaa idrar yap kuzucummmmm özledim seni yaaaaa

nefesimmmm, güzel annem serabımmmmmmm, zeycanımmmmm sizi yerim ben düşünceli arkadaşlarım benim boynumu ovudurdum kremle bakalım geçer.... Saolun kuzucuklarımmm benim boyun fıtığım var bir süre böyle çekiyorum ben

Cok cok gecmis olsun

Kizlar selamBen de disardayim komsumuzu hastaneye yatirdik sabah onun islemlerini yapiyorum.Gebelik testi sonucu bir saatte cikiyor ben gecen cuma yaptirmistim
Gunaydin canim.hayirdir gecmis olsun komsunun neyi var.Bu arada dun esimi aramislar 4 ocakta randevunuz var kesin geliyomusunuz diye, esimde mutlaka gelicez demis Gecer bitanemm sen ovdur, kukulogum benimm

Günaydın en renkli topikimizin anneleri ve anne adayları Nasılsıniz hayırlı cumalar Allahim hakkimizda hayırlı olani gonlumuze razi eylesib gönlümuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin

Günaydın en renkli topikimizin anneleri ve anne adayları Nasılsıniz hayırlı cumalar Allahim hakkimizda hayırlı olani gonlumuze razi eylesib gönlümuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin

Amin hayirli cumalarr iyiyiz sen nasilsin:)

amin canım...hakkından hayırlısı olur inşallah...

Kizzzzllaaaaarrrrr gunaydddiiiinnnnnnn nasilsiniz bakalim

Günaydinnnnnn:)) iyiyiz sen nasilsinnnn

topigimizin şekerleri nasılsınız
günaydın tatlışlar...ben iyim sizleri sormalı herkese hayırlı cumlar olsun....

Gunaydin gamzeciiimm.amin insallah canim .
Amiiiiinnn

Kizzzzllaaaaarrrrr gunaydddiiiinnnnnnn nasilsiniz bakalim

Gunaydin canimmm

Gunaydin tatlim.sanada

günaydın canım Hepinize günaydınlar.. Listeye baktımda bugün batı geçmiş olanlar var durumları yazılmamış.. Blaze cece falan daha bayagı var opera.. Onlardan haber varmı merak ettim :)

canımmmmm nasılsınnn 32 gunde bır adet oluyorum gecen ay 27 sınde oldum bu ayda 29 da olucam ama hiç bir belırtım yok bu ayda tutmadı sanırımmm sen nasılsınnnnnn neler yapıyosunnn

Günaydinnnnnn:)) iyiyiz sen nasilsinnnn
iyiyim canım bende çok şükür napayım netten araştırma yaptım kimyasaldan sonra hamile kalan çok war ama bi o kadarda kalamayan war korku bastı ümidim kalmadı anlıcağın:18::18:
günaydın denizimmm iyiyiz bitanem sen nasılsın bakalım neler yapıosun
amin canım...hakkından hayırlısı olur inşallah...

günaydın tatlışlar...ben iyim sizleri sormalı herkese hayırlı cumlar olsun....
sanada hayırlı cumalar btanem iyilik valla sen nasılsın
Gunaydin gamzeciiimm.amin insallah canim .
Amiiiiinnn

Gunaydin canimmm

Gunaydin tatlim.sanada
nasılsın btanemm
amin gamzem aminn inşallahh sanada hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…