yooo geciktiği için idrarda da çıkabilir bi dene istersen... ona göre önlemlerini alırsın canım..
Gecicek ins.cnm .Allah daha beterinden saklasin.ben reglimi bekliyorum artij olmadigina eminim.4 ocakta doktor randevum var reglimun ya ilk yada ikinci gunu olmus olacak.hayirlisi artika.s. Canım sen nasılsın daha iyi misin_??amin canım rabbim kimsenin gönlünü incitmesin herkesin dualarını kabul etsin... saol balım...bende iyi sayılırım midem kötü ama geçcek bu günler...sen nasılsın durumlar nasıl_??
Gunaydin cnm.gecmis olsun.bende bu ay dislerimle ugrastim.her hafta sonu gidiyorum.bu hafta biticek insallah.Antibiyotik etkilemistir cnm istersen idrar testi yap onceGünaydın kukucanlarım, epey oldu uğrayamayalıumarım hepiniz iyisinizdir. Ben 20 lik dişimi çektirmiştim. Antibiyotik kullandım. günde iki defa 1500 mg. Bu ayın 23 ünde regl olmam gerekiyordu. 23 gece hafif lekelenme oldu. 24 ve 25 te de kahverengi lekelenme oldu. DDün hiç bişey gelmedi. Bu gün de yok. Noluyor anlamadım. Hasta olacak gibi kasıklarım ağrıyor. Ama hala yok. Antibiyotik geciktirir diyorlar, bu gün kan testi mi yaptırsam acaba? :44::44::44:
Yerime mincikla yaa tatlislari.cok seviyorum o pofuduk tuyleriniBen senin yerine de minciklayimmm:))
canım daha önce hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum. Ne kadar sürede sonucu veriyorlar bir de ücreti ne kadar biliyor musun? Acaba idrar testi mi yapsam daha erken öğrenmek için?
Ablacım önlem derken neyi kastettin anlamadım :18::18::18: İdrar testi yapayım öğlen eve gidince
amiiiiiinn iyiyiz sen nasılsın canımHayirli cumalar arkadaslar.Bu mubarek günde Rabbim bebegini bekleyenlere kavusmayi olmayanlara guzel bebeciklere sahip olmayi hasta olanlara sifayi nasip etsin. Nasilsiniz:)))
Bende iyiyim canim sabahin körunde bir is macerasina daha koyulduk istee:)))amiiiiiinn iyiyiz sen nasılsın canım
Blazemmmmmmm seni çok özledim bebeğim bence de gecikme olduğu için idrar da çıkar boşuna deldirme kendini yaaaaa idrar yap kuzucummmmm özledim seni yaaaaa
nefesimmmm, güzel annem serabımmmmmmm, zeycanımmmmm sizi yerim ben düşünceli arkadaşlarım benim boynumu ovudurdum kremle bakalım geçer.... Saolun kuzucuklarımmm benim boyun fıtığım var bir süre böyle çekiyorum ben
Gunaydin canim.hayirdir gecmis olsun komsunun neyi var.Bu arada dun esimi aramislar 4 ocakta randevunuz var kesin geliyomusunuz diye, esimde mutlaka gelicez demisKizlar selamBen de disardayim komsumuzu hastaneye yatirdik sabah onun islemlerini yapiyorum.Gebelik testi sonucu bir saatte cikiyor ben gecen cuma yaptirmistim
Gecer bitanemm sen ovdur, kukulogum benimmBlazemmmmmmm seni çok özledim bebeğim bence de gecikme olduğu için idrar da çıkar boşuna deldirme kendini yaaaaa idrar yap kuzucummmmm özledim seni yaaaaanefesimmmm, güzel annem serabımmmmmmm, zeycanımmmmm sizi yerim ben düşünceli arkadaşlarım benim boynumu ovudurdum kremle bakalım geçer.... Saolun kuzucuklarımmm benim boyun fıtığım var bir süre böyle çekiyorum ben
Günaydın en renkli topikimizin anneleri ve anne adayları Nasılsıniz hayırlı cumalar Allahim hakkimizda hayırlı olani gonlumuze razi eylesib gönlümuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin
Kizzzzllaaaaarrrrr gunaydddiiiinnnnnnn nasilsiniz bakalim
amin canım...hakkından hayırlısı olur inşallah...Gecicek ins.cnm .Allah daha beterinden saklasin.ben reglimi bekliyorum artij olmadigina eminim.4 ocakta doktor randevum var reglimun ya ilk yada ikinci gunu olmus olacak.hayirlisi artikGunaydin cnm.gecmis olsun.bende bu ay dislerimle ugrastim.her hafta sonu gidiyorum.bu hafta biticek insallah.Antibiyotik etkilemistir cnm istersen idrar testi yap onceYerime mincikla yaa tatlislari.cok seviyorum o pofuduk tuylerini
Günaydın en renkli topikimizin anneleri ve anne adayları Nasılsıniz hayırlı cumalar Allahim hakkimizda hayırlı olani gonlumuze razi eylesib gönlümuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin
Günaydinnnnnn:)) iyiyiz sen nasilsinnnn
günaydın tatlışlar...ben iyim sizleri sormalı herkese hayırlı cumlar olsun....topigimizin şekerleri nasılsınız
dun denizasker seni sormustu.batin mi gecti senin
topigimizin şekerleri nasılsınız
günaydın canımHepinize günaydınlar.. Listeye baktımda bugün batı geçmiş olanlar var durumları yazılmamış.. Blaze cece falan daha bayagı var opera.. Onlardan haber varmı merak ettim :)
iyiyim canım bende çok şükür napayım netten araştırma yaptım kimyasaldan sonra hamile kalan çok war ama bi o kadarda kalamayan war korku bastı ümidim kalmadı anlıcağın:18::18:Günaydinnnnnn:)) iyiyiz sen nasilsinnnn
günaydın denizimmm iyiyiz bitanem sen nasılsın bakalım neler yapıosuntopigimizin şekerleri nasılsınız
sanada hayırlı cumalar btanem iyilik valla sen nasılsınamin canım...hakkından hayırlısı olur inşallah...
günaydın tatlışlar...ben iyim sizleri sormalı herkese hayırlı cumlar olsun....
nasılsın btanemmGunaydin gamzeciiimm.amin insallah canim .
Amiiiiinnn
Gunaydin canimmm
Gunaydin tatlim.sanada
amin gamzem aminn inşallahh sanada hayırlı cumalarGünaydın en renkli topikimizin anneleri ve anne adayları Nasılsıniz hayırlı cumalar Allahim hakkimizda hayırlı olani gonlumuze razi eylesib gönlümuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?