iyiyim canım bende çok şükür napayım netten araştırma yaptım kimyasaldan sonra hamile kalan çok war ama bi o kadarda kalamayan war korku bastı ümidim kalmadı anlıcağın:18::18:
günaydın denizimmm iyiyiz bitanem sen nasılsın bakalım neler yapıosun
sanada hayırlı cumalar btanem iyilik valla sen nasılsın
nasılsın btanemm
amin gamzem aminn inşallahh sanada hayırlı cumalar
Kizzzzllaaaaarrrrr gunaydddiiiinnnnnnn nasilsiniz bakalim
Amin hayirli cumalarr iyiyiz sen nasilsin:)
Günaydın en renkli topikimizin anneleri ve anne adayları Nasılsıniz hayırlı cumalar Allahim hakkimizda hayırlı olani gonlumuze razi eylesib gönlümuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin
Günaydinnnnnn:)) iyiyiz sen nasilsinnnn
topigimizin şekerleri nasılsınız
amin canım...hakkından hayırlısı olur inşallah...
günaydın tatlışlar...ben iyim sizleri sormalı herkese hayırlı cumlar olsun....
iyiyim canım bende çok şükür napayım netten araştırma yaptım kimyasaldan sonra hamile kalan çok war ama bi o kadarda kalamayan war korku bastı ümidim kalmadı anlıcağın:18::18:
nasılsın btanemm
saol canım midem rahatsız işte buna da şükür...dualarımızın kabul olması dileğiyle...iyiyim canım bende çok şükür napayım netten araştırma yaptım kimyasaldan sonra hamile kalan çok war ama bi o kadarda kalamayan war korku bastı ümidim kalmadı anlıcağın:18::18:
nasılsın btanemm
günaydın canlarımmmmhepimize hayırlı cumalar olsun inşallahhhhhh
kızlar siz harika bişeysiniz ya, inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. yorumları okurken hem ağladım hem güldüm. iyi ki sizi tanımışım, iyi ki arkadaşım sırdaşımsınız. çok çok çok seviyorum sizi. psikommmmmmm desteğini hayatta unutamam cnm kardeşim, kocamdan önce siz öğrendiniz cinsiyetini yine :) psikom, dilektinim, Gamzecim faceden msj atıyodu meraktan çatlıyolardı direkt dedim kızlara da yazın erkek oldugunu merak etmesinler ben geç giderim :) serapcım 9 doğurdu yine yaa, haftaya da dualarımız seninle inşallahhh bi tosuncuk da sana gelir bebeğim :) eşime telefonda göstermedi dedim, hastaneye beni almaya geldi, arabada dedim sarıldık sımsıkı agladıııııııııı kocacım yaaa, doktor her şey normal gözüküyor dedi ama enfeksiyon olduğu için ağrım çok bi de gaz varmış o da sıkıştırıyor o yüzden aşırı ağrım olmuş. ilaç verdi haftaya yine kontrol var. kızlar bebeğimin ayak parmaklarını bile gördüm. direkt ağlama modu tabi bende. bi yandan ağlıyorum bi yandan gülüyorum bebeği izlerken. benim tosuncuk biraz göbişliymiş, babasına çekmiş :))))) boyu 14 cm olmuş. haftasına göre gayet iyiymiş gelişimi. yine çok hareketliydi, annem kız kardeşlerim kız istiyodu biraz buruktular fark ettim ama alışacaklar, babam sevinçten delirmiş resmen ee adamcağızın 3 kızı var torunu erkek kolay mı :) kv'lere uğradık kv ağladı eşime sarılıp bana da sarılıp sarılıp ağladı çok duygulandı. özeti böyle işte günümüzün. desteğiniz için çok teşekkür ederim, dualarınızı hiç eksik etmiyosunuz Allah hepinizden razı olsun. Rabbim mükafatınızı bebeklerinizle versin inşallah...
günaydın kızlar kimsecikler yokmu
günaydın canım herkes daha gelemedi... ben varım...
günaydın kızçeylerrrrrr :))) nasılsınız bakalım
Minikbebişim bunlar senin yakışıklı oğlun için :)))))
Ay yerim ben onu yaaaa
Herkeşlereeeeeeeee günaydın :)))
Gunaydinnnnn kizlarrrrr.guzel bi gun olsun bugun.
Benim icin oyle sanirim simdiden.patronice yurtdisina gitti.
Wuuuwws rahatim bugunn
canım hakkımızdan hayırlısı inşallah.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
canım rabbim sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin...hayırlı olsun gözünüz aydın olsun balım yerim o minik ellerini ben.....
kızlar monbebemin çok selamı var çok hastaymış gelemiyomuş buralara romatizması azmış yürüyemecek durumdaymış benim güzelim..hepinizi çok öpüyo çok selamı var...rabbim şifa verir inşallah...ona buradan sevgilerimi uçuruyorum ikizim benimmm...
Hayirli cumalar arkadaslar.Bu mubarek günde Rabbim bebegini bekleyenlere kavusmayi olmayanlara guzel bebeciklere sahip olmayi hasta olanlara sifayi nasip etsin. Nasilsiniz:)))
Günaydın kukucanlarım, epey oldu uğrayamayalıumarım hepiniz iyisinizdir. Ben 20 lik dişimi çektirmiştim. Antibiyotik kullandım. günde iki defa 1500 mg. Bu ayın 23 ünde regl olmam gerekiyordu. 23 gece hafif lekelenme oldu. 24 ve 25 te de kahverengi lekelenme oldu. DDün hiç bişey gelmedi. Bu gün de yok. Noluyor anlamadım. Hasta olacak gibi kasıklarım ağrıyor. Ama hala yok. Antibiyotik geciktirir diyorlar, bu gün kan testi mi yaptırsam acaba? :44::44::44:
Kizlar selam
Ben de disardayim komsumuzu hastaneye yatirdik sabah onun islemlerini yapiyorum.
Gebelik testi sonucu bir saatte cikiyor ben gecen cuma yaptirmistim
Günaydın en renkli topikimizin anneleri ve anne adayları Nasılsıniz hayırlı cumalar Allahim hakkimizda hayırlı olani gonlumuze razi eylesib gönlümuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin
Kizzzzllaaaaarrrrr gunaydddiiiinnnnnnn nasilsiniz bakalim
topigimizin şekerleri nasılsınız
senden rahatı yok desene hayatım bu hafta sonu olsun btanem senin için en iyisi rahatla braz dinlen uzat ayaklarını bi sandalye buldaCok sukur dilekcigim iyiyim.
Haftanin sonu , patronicem yokkk, nasil iyi olmayimmm
aminnn btanem Allah razı olsun sanada hayırlı cumalargünaydın canlarımmmmhepimize hayırlı cumalar olsun inşallahhhhhh
korkuyorum kuşum napayım çok korkuyorum walla günler geçtikçe korku basıyo ayın 2 si iğneden sonra tam 15. günüm bakalım yılbaşı günü yani 1 i 14. günüm kırmızılarla uyanmam inşallah yıla kötü girmek istemiyorumnasıl başlarsa öyle giderYeak yaaa deme ole benimde umudumu yikmaaaaaa((
saol canım midem rahatsız işte buna da şükür...dualarımızın kabul olması dileğiyle...
günaydın canım sana da hayırlı cumalar, duaların kabul olur inşallah...
Aklimi karistiran bir konu var yaaa.24 kasim adet olmustum bu ayda 23 aralikta oldum normalde hep 28 gunde bir olrm ama degisti bu ay 30 günde bir oldu.simdi yumurtlama diyelim 14.gün yani 5 aralik.simdi 5 araliktan once mi baslamaliyim yoksa 5 aralikta mi ve hangi sklikta ya benim yaptgm tarhte yumurtlamam olmazsa ertesi gun olursa nasil tuttrcm ben bunu yahuu
günaydın hayatımmm hoş geldinnngünaydın hayırlı cumalar güzel anneler ve anne adaylarııııı
yerim ben onun ayak parmaklarını yawwwwwwww maşallah size çekirdek aile
çok tatlılar ya maşallah yirim onları bennn
çok üzüldüm canım yaa... sen de çok selam söyle öpüyorum onu çokkkkkkkkk
günaydın kızlaarrrr
Daha bitmedi zaten hastslaligim pekii nerden alabilirz o testi bide nasil kullniliyr bilgn var mien sağlamı ovulasyon testi canım ya da ateş ölçmeyi de deneyebilirsin ama onu bir dahaki ay rayına oturtursun
günaydın hayırlı cumalar güzel anneler ve anne adaylarııııı
günaydın kızlaarrrr
senden rahatı yok desene hayatım bu hafta sonu olsun btanem senin için en iyisi rahatla braz dinlen uzat ayaklarını bi sandalye bulda
aminnn btanem Allah razı olsun sanada hayırlı cumalar
korkuyorum kuşum napayım çok korkuyorum walla günler geçtikçe korku basıyo ayın 2 si iğneden sonra tam 15. günüm bakalım yılbaşı günü yani 1 i 14. günüm kırmızılarla uyanmam inşallah yıla kötü girmek istemiyorumnasıl başlarsa öyle gider
amin canım benim hepimizin inşallah
Daha bitmedi zaten hastslaligim pekii nerden alabilirz o testi bide nasil kullniliyr bilgn var mi
Gunaydin cnm.kedilerini gordum yaa cok tatlilarr.minciklayasim geldi.
Gecmis olsun kukulogummm.boynusun mu tutulduuu
Pandufa bayildim.kiz nerden buluyosun bunlari
canım ben tıpkimsan diye bir siteden aldım çok da uyguna hem ama gitti gidiyordan da alan var. sakın eczaneden alma ama çok pahalı oluyor. içinde nasıl kullanılacağı yazıyor ama özetle gebelik testi gibi kullanıyorsun. 3-4 saat sıvı almıyorsun ve idrara çıkmıyorsun. akşam saatlerinde yapmaya çalış daha etkili oluyor. t ile c aynı koyulukta çıkmalı ya da t c den koyu olmalı. bu yumurtalığını çatlayacağı anlamına geliyor. koyunun ertesi günü de silikleştiğinde yumurtalığını çatladığı anlamına geliyor. koyuyu gördüğün andan itiberen 2 günde bir ilişkiye girmelisin. silikleştiği gün de tabi..[/QUOTE
hmm anladim o zamn bu ayda normal deneyim altinci hislerimle zaten 2.deneme olack bu ay o tutmazsa bu yola basvurayim ben:))cok tesekkr ederimm
Aklimi karistiran bir konu var yaaa.24 kasim adet olmustum bu ayda 23 aralikta oldum normalde hep 28 gunde bir olrm ama degisti bu ay 30 günde bir oldu.simdi yumurtlama diyelim 14.gün yani 5 aralik.simdi 5 araliktan once mi baslamaliyim yoksa 5 aralikta mi ve hangi sklikta ya benim yaptgm tarhte yumurtlamam olmazsa ertesi gun olursa nasil tuttrcm ben bunu yahuu
günaydın hayırlı cumalar güzel anneler ve anne adaylarııııı
günaydın kızlaarrrr
senden rahatı yok desene hayatım bu hafta sonu olsun btanem senin için en iyisi rahatla braz dinlen uzat ayaklarını bi sandalye bulda
aminnn btanem Allah razı olsun sanada hayırlı cumalar
korkuyorum kuşum napayım çok korkuyorum walla günler geçtikçe korku basıyo ayın 2 si iğneden sonra tam 15. günüm bakalım yılbaşı günü yani 1 i 14. günüm kırmızılarla uyanmam inşallah yıla kötü girmek istemiyorumnasıl başlarsa öyle gider
amin canım benim hepimizin inşallah
gugıl dan :)))))
ben de bayıldım yaaaaa
Stres yok panik yok sakin ol Rabbim en dogru zamani bilir bebegn sana saglik ve hayrla gelsin buna inan korkma:))
En iyisi gun asiri denemek canim .tahmini yumurtlama doneminden once baslarsin adete bir hafta kalimcaya kadar devam edersin.
Yeni mi karar verdiniz bebise.
Bi de dilketin soylemis ovulasyon testi kullanabilirsin.
Gunaydin bebegimmmm.nasilsinn
Ohh cok rahatim yaww bugun.
Korkma bebegim sende.kendini yipratma gecen seferki gibii
Kizim olursa ayy renk renk alirim yaa.
Ayy kizim dedim icim bi tuhaf olduu.evladim benimmm nerdesin gel artikk bebisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?