Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok sukur dilekcigim iyiyim.
Haftanin sonu , patronicem yokkk, nasil iyi olmayimmm

Kizzzzllaaaaarrrrr gunaydddiiiinnnnnnn nasilsiniz bakalim

Amin hayirli cumalarr iyiyiz sen nasilsin:)

Günaydın en renkli topikimizin anneleri ve anne adayları Nasılsıniz hayırlı cumalar Allahim hakkimizda hayırlı olani gonlumuze razi eylesib gönlümuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin

Günaydinnnnnn:)) iyiyiz sen nasilsinnnn

topigimizin şekerleri nasılsınız

amin canım...hakkından hayırlısı olur inşallah...

günaydın tatlışlar...ben iyim sizleri sormalı herkese hayırlı cumlar olsun....

günaydın canlarımmmm hepimize hayırlı cumalar olsun inşallahhhhhh

Yeak yaaa deme ole benimde umudumu yikmaaaaaa((

saol canım midem rahatsız işte buna da şükür...dualarımızın kabul olması dileğiyle...

günaydın canım sana da hayırlı cumalar, duaların kabul olur inşallah...

Aklimi karistiran bir konu var yaaa.24 kasim adet olmustum bu ayda 23 aralikta oldum normalde hep 28 gunde bir olrm ama degisti bu ay 30 günde bir oldu.simdi yumurtlama diyelim 14.gün yani 5 aralik.simdi 5 araliktan once mi baslamaliyim yoksa 5 aralikta mi ve hangi sklikta ya benim yaptgm tarhte yumurtlamam olmazsa ertesi gun olursa nasil tuttrcm ben bunu yahuu

günaydın hayırlı cumalar güzel anneler ve anne adaylarııııı

yerim ben onun ayak parmaklarını yawwwwwwww maşallah size çekirdek aile

günaydın kızlar kimsecikler yokmu

günaydın canım herkes daha gelemedi... ben varım...

günaydın kızçeylerrrrrr :))) nasılsınız bakalım

Minikbebişim bunlar senin yakışıklı oğlun için :)))))
Ay yerim ben onu yaaaa

çok tatlılar ya maşallah yirim onları bennn

Herkeşlereeeeeeeee günaydın :)))

Gunaydinnnnn kizlarrrrr.guzel bi gun olsun bugun.
Benim icin oyle sanirim simdiden.patronice yurtdisina gitti.
Wuuuwws rahatim bugunn

çok üzüldüm canım yaa... sen de çok selam söyle öpüyorum onu çokkkkkkkkk

Hayirli cumalar arkadaslar.Bu mubarek günde Rabbim bebegini bekleyenlere kavusmayi olmayanlara guzel bebeciklere sahip olmayi hasta olanlara sifayi nasip etsin. Nasilsiniz:)))

Kizlar selam
Ben de disardayim komsumuzu hastaneye yatirdik sabah onun islemlerini yapiyorum.
Gebelik testi sonucu bir saatte cikiyor ben gecen cuma yaptirmistim

Günaydın en renkli topikimizin anneleri ve anne adayları Nasılsıniz hayırlı cumalar Allahim hakkimizda hayırlı olani gonlumuze razi eylesib gönlümuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin

Kizzzzllaaaaarrrrr gunaydddiiiinnnnnnn nasilsiniz bakalim

topigimizin şekerleri nasılsınız

günaydın kızlaarrrr

Son düzenleme:
Cok sukur dilekcigim iyiyim.
Haftanin sonu , patronicem yokkk, nasil iyi olmayimmm
senden rahatı yok desene hayatım bu hafta sonu olsun btanem senin için en iyisi rahatla braz dinlen uzat ayaklarını bi sandalye bulda
aminnn btanem Allah razı olsun sanada hayırlı cumalar
Yeak yaaa deme ole benimde umudumu yikmaaaaaa((
korkuyorum kuşum napayım çok korkuyorum walla günler geçtikçe korku basıyo ayın 2 si iğneden sonra tam 15. günüm bakalım yılbaşı günü yani 1 i 14. günüm kırmızılarla uyanmam inşallah yıla kötü girmek istemiyorumnasıl başlarsa öyle gider
saol canım midem rahatsız işte buna da şükür...dualarımızın kabul olması dileğiyle...

günaydın canım sana da hayırlı cumalar, duaların kabul olur inşallah...

amin canım benim hepimizin inşallah

en sağlamı ovulasyon testi canım ya da ateş ölçmeyi de deneyebilirsin ama onu bir dahaki ay rayına oturtursun

günaydın hayatımmm hoş geldinnn

a.s. canım..selam söylerim...hayırlı cumalar...

Stres yok panik yok sakin ol Rabbim en dogru zamani bilir bebegn sana saglik ve hayrla gelsin buna inan korkma:))

Daha bitmedi zaten hastslaligim pekii nerden alabilirz o testi bide nasil kullniliyr bilgn var mi

canım ben tıpkimsan diye bir siteden aldım çok da uyguna hem ama gitti gidiyordan da alan var. sakın eczaneden alma ama çok pahalı oluyor. içinde nasıl kullanılacağı yazıyor ama özetle gebelik testi gibi kullanıyorsun. 3-4 saat sıvı almıyorsun ve idrara çıkmıyorsun. akşam saatlerinde yapmaya çalış daha etkili oluyor. t ile c aynı koyulukta çıkmalı ya da t c den koyu olmalı. bu yumurtalığını çatlayacağı anlamına geliyor. koyunun ertesi günü de silikleştiğinde yumurtalığını çatladığı anlamına geliyor. koyuyu gördüğün andan itiberen 2 günde bir ilişkiye girmelisin. silikleştiği gün de tabi..

kızlar gunaydın
2 kez denedik eşimle.olmadı.ve yasım gereği bi sorun var mı yok mu diye irenbe'ye gittik.
dün eşimde sperm azlığı ve daha önemlisi hareketsizliği çıktı.ondan olmuyormuş yani doğal yolla.
tüp bebek önerdi doktor ama, belki doğal yolla da olur diye düşünüyorum.
hayal mi kuruyorum.
eşim cok kotu oldu bu habere.
napıcam ya?

En iyisi gun asiri denemek canim .tahmini yumurtlama doneminden once baslarsin adete bir hafta kalimcaya kadar devam edersin.
Yeni mi karar verdiniz bebise.
Bi de dilketin soylemis ovulasyon testi kullanabilirsin.

Gunaydin bebegimmmm.nasilsinn

Ohh cok rahatim yaww bugun.
Korkma bebegim sende.kendini yipratma gecen seferki gibii

gugıl dan :)))))
ben de bayıldım yaaaaa

Kizim olursa ayy renk renk alirim yaa.
Ayy kizim dedim icim bi tuhaf olduu.evladim benimmm nerdesin gel artikk bebisim.

Evet bu ikinci deneme olacak bakalim hayirlisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…