kızlar gunaydın
2 kez denedik eşimle.olmadı.ve yasım gereği bi sorun var mı yok mu diye irenbe'ye gittik.
dün eşimde sperm azlığı ve daha önemlisi hareketsizliği çıktı.ondan olmuyormuş yani doğal yolla.
tüp bebek önerdi doktor ama, belki doğal yolla da olur diye düşünüyorum.
hayal mi kuruyorum.
eşim cok kotu oldu bu habere.
napıcam ya?
canım ben tıpkimsan diye bir siteden aldım çok da uyguna hem ama gitti gidiyordan da alan var. sakın eczaneden alma ama çok pahalı oluyor. içinde nasıl kullanılacağı yazıyor ama özetle gebelik testi gibi kullanıyorsun. 3-4 saat sıvı almıyorsun ve idrara çıkmıyorsun. akşam saatlerinde yapmaya çalış daha etkili oluyor. t ile c aynı koyulukta çıkmalı ya da t c den koyu olmalı. bu yumurtalığını çatlayacağı anlamına geliyor. koyunun ertesi günü de silikleştiğinde yumurtalığını çatladığı anlamına geliyor. koyuyu gördüğün andan itiberen 2 günde bir ilişkiye girmelisin. silikleştiği gün de tabi..
kızlar gunaydın
2 kez denedik eşimle.olmadı.ve yasım gereği bi sorun var mı yok mu diye irenbe'ye gittik.
dün eşimde sperm azlığı ve daha önemlisi hareketsizliği çıktı.ondan olmuyormuş yani doğal yolla.
hayal mi kuruyorum.
napıcam ya?
En iyisi gun asiri denemek canim .tahmini yumurtlama doneminden once baslarsin adete bir hafta kalimcaya kadar devam edersin.
Yeni mi karar verdiniz bebise.
Bi de dilketin soylemis ovulasyon testi kullanabilirsin.
Gunaydin bebegimmmm.nasilsinn
Ohh cok rahatim yaww bugun.
Korkma bebegim sende.kendini yipratma gecen seferki gibii
Kizim olursa ayy renk renk alirim yaa.
Ayy kizim dedim icim bi tuhaf olduu.evladim benimmm nerdesin gel artikk bebisim.
ben çizgiyi gördüm çalıştım silikleşince çalışmamıştım. bıkkınlık gelio yaa.. ohh bitti zaten demiştimbakalım artık nasip :26:
hayırlısı diyorum canım bende o yüzden rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
canımmmmm nasılsınnn 32 gunde bır adet oluyorum gecen ay 27 sınde oldum bu ayda 29 da olucam ama hiç bir belırtım yokbu ayda tutmadı sanırımmm sen nasılsınnnnnn neler yapıyosunnn
bende bugun gayet iyuyimAmin hayirli cumalarr iyiyiz sen nasilsin:)
Minikimizin annesi bebisimkz nasılamin canım...hakkından hayırlısı olur inşallah...
günaydın tatlışlar...ben iyim sizleri sormalı herkese hayırlı cumlar olsun....
Ben de 30gunde oluyorum 16.gun yumurtluyorum canım en iyisi ovu tesyi yada gun aşırı birliktelkAklimi karistiran bir konu var yaaa.24 kasim adet olmustum bu ayda 23 aralikta oldum normalde hep 28 gunde bir olrm ama degisti bu ay 30 günde bir oldu.simdi yumurtlama diyelim 14.gün yani 5 aralik.simdi 5 araliktan once mi baslamaliyim yoksa 5 aralikta mi ve hangi sklikta ya benim yaptgm tarhte yumurtlamam olmazsa ertesi gun olursa nasil tuttrcm ben bunu yahuu
Hg canımcimgünaydın hayırlı cumalar güzel anneler ve anne adaylarııııı
yerim ben onun ayak parmaklarını yawwwwwwww maşallah size çekirdek aile
çok tatlılar ya maşallah yirim onları bennn
çok üzüldüm canım yaa... sen de çok selam söyle öpüyorum onu çokkkkkkkkk
günaydın kızlaarrrr
kızlar gunaydın
hayal mi kuruyorum.
napıcam ya?
Kisinin bir baskasina ettigi dua daha cabuk kabul olurmus.bana ismini yazarsan isminle dua ederm istersen:)
iyiyim canım bende çok şükür napayım netten araştırma yaptım kimyasaldan sonra hamile kalan çok war ama bi o kadarda kalamayan war korku bastı ümidim kalmadı anlıcağın:18::18:
günaydın denizimmm iyiyiz bitanem sen nasılsın bakalım neler yapıosun
sanada hayırlı cumalar btanem iyilik valla sen nasılsın
nasılsın btanemm
amin gamzem aminn inşallahh sanada hayırlı cumalar
bende bugun gayet iyuyim
Minikimizin annesi bebisimkz nasıl
Ben de 30gunde oluyorum 16.gun yumurtluyorum canım en iyisi ovu tesyi yada gun aşırı birliktelk
Hg canımcim
Canım üzülme hemen baska bi doktorada gidin ama bana kalırsa bekleme derim diger doktorda ayninseyi söylerse bosuna zaman kaybı olmasin
iyiyim bebeğimmm seni gördüm daha iyi oldum. sen de iyiymişsin okudumpatroniçe yokmuş oh oh ay evladım dedin ya içim cız etti valla
hahavalla ben yumyum zamanım çalışma yapıyorum sadece gerisini zevkime isteğime göre o yüzden bıkmıyorum
Cok sukur bebisimm rahatimmm , ohhhhhhh, yilbasindan sonra gelcekmiss
Evladim dedim kizzz benim de icim tuhaf oldu yaaaa
gezsin tabiiiii para var huzur var
Hakkaten yaa para var huzur var.butun dunyayi gezdi nerdeyse
Bende kirmizi pijama takimimla evde otururum artikinn
kızlarrrrrrrrr günaydın herkese ve hayırlı cumalar olsun
kırmızı giy ama pijama olmasınwuhhuuuu benim iç gıdıklayıcı planlarım var
kırmızı giy ama pijama olmasınwuhhuuuu benim iç gıdıklayıcı planlarım var
hayırlı cumalar canım hoşgeldin nasılsın?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?