Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bazı arkadaşlar çeşitli kürlerle değerleri yükseltebiliyorlar. onun ayrı topiği var canım oraya bakabilirsin

ben çizgiyi gördüm çalıştım silikleşince çalışmamıştım. bıkkınlık gelio yaa.. ohh bitti zaten demiştim bakalım artık nasip :26:

Kac yasindasin canim.
Birde doktor normal yolla olmaz mi dedi kesin.olmadi baska bir doktora daha gosterin derim esinin sonuclarini

iyiyim bebeğimmm seni gördüm daha iyi oldum. sen de iyiymişsin okudum patroniçe yokmuş oh oh ay evladım dedin ya içim cız etti valla

ben çizgiyi gördüm çalıştım silikleşince çalışmamıştım. bıkkınlık gelio yaa.. ohh bitti zaten demiştim bakalım artık nasip :26:

haha valla ben yumyum zamanım çalışma yapıyorum sadece gerisini zevkime isteğime göre o yüzden bıkmıyorum

canımmmmm nasılsınnn 32 gunde bır adet oluyorum gecen ay 27 sınde oldum bu ayda 29 da olucam ama hiç bir belırtım yok bu ayda tutmadı sanırımmm sen nasılsınnnnnn neler yapıyosunnn

keşke test yapsan ben olsam çoktan yapardım.. benim bat 7 yada 8 i... bakalım hayırlısı artık ama bu ay bende pek bişey hissetmiyorum..

Amin hayirli cumalarr iyiyiz sen nasilsin:)
bende bugun gayet iyuyim
amin canım...hakkından hayırlısı olur inşallah...

günaydın tatlışlar...ben iyim sizleri sormalı herkese hayırlı cumlar olsun....
Minikimizin annesi bebisimkz nasıl
Ben de 30gunde oluyorum 16.gun yumurtluyorum canım en iyisi ovu tesyi yada gun aşırı birliktelk
Hg canımcim

Canım üzülme hemen baska bi doktorada gidin ama bana kalırsa bekleme derim diger doktorda ayninseyi söylerse bosuna zaman kaybı olmasin

Kisinin bir baskasina ettigi dua daha cabuk kabul olurmus.bana ismini yazarsan isminle dua ederm istersen:)

dilek ismim canım çok saol Allah razı olsun senin ismin nedir bende senin için dua ederim gerçi biz hep burda dualar ederiz arkadaşlarla çok güzel oluyo

kızlarrr hiç batı geçen yokmu aramızda yaww.. artık güzel haberler alalımda şöle bi halay çekelim göbek atalım yaaa

iyiyim canım benim arada sizleri merak edip giriyorum batı bekliyorum bide ama umudum yok bu ay

benimde bu ay öle oldu bakalim bu ay tesy yapmsym bu da olmazsa artik testi alirim

Cok sukur bebisimm rahatimmm , ohhhhhhh, yilbasindan sonra gelcekmiss
Evladim dedim kizzz benim de icim tuhaf oldu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…