kızlaaaarrrr bombaya bakın.. allem ettim kallem ettim randevuyu nefesalla aynı güne aldırdım
daha doğrusu gün teyiti için aramıştım başkası açtı telefonu, arkadaşımın 4 ocak benim 13 ocak teyt için geri dönecektiniz dedim, kadın aynı gün istiyorum sanmış.ben de bozmaım artık. arkadasınızın adı soyadı neydi diyor, dedim nefesal
neyse eşini aramışsınız falan diyince anladı kadın. nefesalın 12.30, bizim 10.30 wuhuuuuuuu
Nefesalll miiikoptum ysaas
Dun esimi aramislar saatide soylemisler benimki toplantidaymis unutmus saati ya 10:30 yada 12:30 dedi.
Saatimide ogrenmis oldumm boylece
Benden erkene almisin olamazz
Bende arayip ortaligi kizistirim simdi
Ben iim sen nasılsın yumoslarina coook sevindim rast gelsin insgamsemm naslsnn bacımmm
Ben seni benden küçük saniyodum kial benden de o kadar dilketincim ne dicem sen doktora falan gidiyo musun ya da ne yapmayı planlıyosun böyle bekleyecek misin ben önümüzdeki ay randevu alıp burada iyi bi doktor var oraya gitmeyi düşünüyorum tahlillerime falan bi baksın bakalım ne dicek keşke bulabilseler sorunu artık aşılama derse de yaptırıcam beklemenin bi anlamı yok.aynen yaş 30 benimde
kızlaaaarrrr bombaya bakın.. allem ettim kallem ettim randevuyu nefesalla aynı güne aldırdım
daha doğrusu gün teyiti için aramıştım başkası açtı telefonu, arkadaşımın 4 ocak benim 13 ocak teyt için geri dönecektiniz dedim, kadın aynı gün istiyorum sanmış.ben de bozmaım artık. arkadasınızın adı soyadı neydi diyor, dedim nefesal
neyse eşini aramışsınız falan diyince anladı kadın. nefesalın 12.30, bizim 10.30 wuhuuuuuuu
Bugun adet gunum idrar testı yapsam mı fikirverınn dun yaptım çıkmadı
canım geçmişi okuyamadım. Hamile misin, ne randevusu buuuuu?
Nefesalll miiikoptum ysaas
Dun esimi aramislar saatide soylemisler benimki toplantidaymis unutmus saati ya 10:30 yada 12:30 dedi.
Saatimide ogrenmis oldumm boylece
Benden erkene almisin olamazz
Bende arayip ortaligi kizistirim simdi
Bugun adet gunum idrar testı yapsam mı fikirverınn dun yaptım çıkmadı
Ben iim sen nasılsın yumoslarina coook sevindim rast gelsin ins
Ben seni benden küçük saniyodum ki
Süper cok ii etmişsin walla nesefalida yalnix birakmamks olursun
Ben iim sen nasılsın yumoslarina coook sevindim rast gelsin ins
Ben seni benden küçük saniyodum ki
Süper cok ii etmişsin walla nesefalida yalnix birakmamks olursun
canım nefesal demedim elbette sana ismini sormuştum ya, onu söyledim soyadını sordu,bilemedim. eşinin ismi tuncay mı dedi evet dedim
canım nefesal demedim elbette sana ismini sormuştum ya, onu söyledim soyadını sordu,bilemedim. eşinin ismi tuncay mı dedi evet dedim
bende dilketini 24-25 zannediyodum azap çiçeğini de 20 falan zannediyodum havva yı da 32 falan zannediyodum ciddiyim :)))) nedenini bilmiyorum amamaselef 30 um canım yaşım geçiyorrrrrrrrr ondan bu sıkıntım sen kaç yaşındasın?
merci bebeğimmm genelde öyle sanıyorlar benihatta 20 diyenlerin sayısı da az değil
Huhhuuuuuuuuuu nabeer kızlar
Sabahtan beri okuyorum yeni yazdım daha
Nerdeee .yok canim doktorumu degistiriyorumda.adam cok yogun randevu konusunda opera ile yarisiyouz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?