benim icin bi yas tahminin var mi
kızzz yapmammıı yaptım yıne tek cızgı yapıstırdı bana testtt :)))) yok anamm yokkk bu ayda tutturamadık :) sana bısey dıcem canım sen hamıle degılmıydın ? Sankı oyle hatırlıyorumm
bilmiyorum artık yakından görünce yaparım yorumumu :)
canım önceden pcden işyerinde giriyordun ama şimdi telefondan uğraşıyorum net çok yavaş deliricem(
senin in için bişey hissetmiyorum çünkü invoice hsg çektirmiş bende hicran da herkes ondan sonra hamile kaldı bir de içimden öyle geçti :)))))
Deryam nasılsın ya benim doktor pıhtılaşma için protein s ve protein c değerlerine baktı sadece hemotoliji neden anlamadım ben yazarmısın bana özelden de yaSan olur sen kaç düşük yaptın birdenbaşın sağolsun canım benim, Allah sizlere uzun ömürler versin...
sağol canım, inşallah iyi çıkar
naber bacım, karşılaşamıyoruz
aşılamaya başlıyormuşsunAllah rast getirsin inşallah kocanı nasıl ikna ettin peki?
Amin canım, inşallah baktırabilirim yarın...
sakin ol dicem ama telefondan kk ya yazmak insanı gerçekten delirtiyor yaaaa
Allah'ım gönlündekini versin cankuşamanınnnnnnnnnn amanınnninşşşş inşşşşş aminnnnnnnnn bacımmmm hepimiz inşşş gecen ay cektirmiştik cekildigim ay korunmuştuk dr demişti bu ay full calıştıkk halada devamm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaa RABBİM duysun inşşşşşşşşşşşş
Nefesim yine başkasına söyleyeceğim şeyi sana yazdım bilmiyorum ki ben kısmı sana değildi :))))
benim icin bi yas tahminin var mi
Yokk kigiizzz canim yazmak istemedi bi türlü muhabbete dahil hissedemedim kendimi
yok cicimmm subatta 23 oluyorum
canımmmmm psipsikommmmmmm:13::13::13: bende çok özledim seniiiiiiiiiiiiitest yaptım biraz önce koskocaman bir tek çizgi. belli belirsiz bile yok. Ama neden hasta olmadım. ve 2 gün leke geldi 2 gündür yok. offffffffffffffffffff
Huhhuuuuuuuuuu nabeer kızlar
Sabahtan beri okuyorum yeni yazdım daha
hayırlısı olsun canım. inşallah doktorundan memnun kalırsın.
canım ya test negatif mi( üzüldüm ya bu ay bekliyodum senden.. hayırlısı kuzucum Rabbim biliyo o zamanı elbet..
evet canım okuyup okuyup çıktım hep... Iyiyim canim sen nasilsin operaya çok güldüm ama
haklısın canım benim, hayırlısı olsun ama bu kadar geçince ümitlenmiştim. Ama antibiyotikten dolayı geçikti sanırım. Dişimden dolayı 5 gün günde 3000 mg
bende bugun gayet iyuyim
Minikimizin annesi bebisimkz nasıl
Ben de 30gunde oluyorum 16.gun yumurtluyorum canım en iyisi ovu tesyi yada gun aşırı birliktelk
Hg canımcim
Canım üzülme hemen baska bi doktorada gidin ama bana kalırsa bekleme derim diger doktorda ayninseyi söylerse bosuna zaman kaybı olmasin
gecikmemin 3. günü ve hala tık yok. idrar testi de negatif
ozman kan testi yaptır canım doktora git bence
evet canım okuyup okuyup çıktım hep... Iyiyim canim sen nasilsin operaya çok güldüm ama
ya benim de 4. gün gecikeli. adet belirtilerim var ama olmadım bir türlü. idrar testim negatif. Haftasonu da regl olmazsam kan testi yaptırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?