Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızzz yapmammıı yaptım yıne tek cızgı yapıstırdı bana testtt :)))) yok anamm yokkk bu ayda tutturamadık :) sana bısey dıcem canım sen hamıle degılmıydın ? Sankı oyle hatırlıyorumm

kimyasal oldu kuzucum benim ( neyse hayırlısı dedik en azından hamile kalıyorum dogal yollarla onada şükür.. testine üzüldüm kuzucum ya (hayırlısı olsun bidahaki aya inşallah

kız tatlı cadım geçen ay bana ateş listesi yaptın iki gün sonra hamiş çıktım.. bu ay mik mik dönemi bitti beklemedeyim de bakalım bu ay varmıdır bişeler bidahamı yaptırsam sana ateş listesi

Deryam nasılsın ya benim doktor pıhtılaşma için protein s ve protein c değerlerine baktı sadece hemotoliji neden anlamadım ben yazarmısın bana özelden de yaSan olur sen kaç düşük yaptın birden
Allah'ım gönlündekini versin cankuş

Nefesim yine başkasına söyleyeceğim şeyi sana yazdım bilmiyorum ki ben kısmı sana değildi :))))

canım ya test negatif mi( üzüldüm ya bu ay bekliyodum senden.. hayırlısı kuzucum Rabbim biliyo o zamanı elbet..

canım ya test negatif mi( üzüldüm ya bu ay bekliyodum senden.. hayırlısı kuzucum Rabbim biliyo o zamanı elbet..

haklısın canım benim, hayırlısı olsun ama bu kadar geçince ümitlenmiştim. Ama antibiyotikten dolayı geçikti sanırım. Dişimden dolayı 5 gün günde 3000 mg

haklısın canım benim, hayırlısı olsun ama bu kadar geçince ümitlenmiştim. Ama antibiyotikten dolayı geçikti sanırım. Dişimden dolayı 5 gün günde 3000 mg

owww çok agırmış ondandır tabiki neyse yeni bir yıl yeni bi bebek bize gülecek bi sbep lazım dimi ama ben şimdiden tesellimi buldum

saol tatlım iki gündür bi sıkıntı var ama çözemedim...midem kötü ....sen nasılsın...

kısçeler akşama ne yemek yapsam fikri olan varsa söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…