Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ne yapayım bilemedim valla. testi aldığımda eczacı bu testlerde 1 haftadan önce çıkmaz diyor. kan testi yaptırsam çok heyecan yapıyorum iş çıkışıma eşim almaya geliyor ona söylemek zorunda kalıyorum bu sefer ikimizde heyecan yapıyoruz ben alıştım ama onun heyecanlanıp üzülmesini istemiyorum. en iyisi pazartesiye kadar beklemek. beklemekten başka çarem kalmadı. bekarken adetimle alakalı saat şaşmazdı. şimdi hamilelik istiyoruz diye bize uyuzluk yapıyor. gelmedikçe gelmeyesi tutuyor. gelmeyecekse bari hamile olmuş olsam

[

valla ya bir de üzerine stres yapmayın demiyorlar mı e beni sen strese sokuyorsun yani ötesi neeee eşin için de çoook sevindim canımmm. anlayışlı davrandı ha?? bak Rabbim istetince nasıl da kolaylaştırıyor işini.. o kadar uğraştın ikna olmadı doktorun bir sözüyle ikna oldu. gözün aydın canımmm[/QUOTE]

aynen dr daha cok geriyolarr ALLAH razı olsun bacımmm hee sonunda ikna olduu biri ile tanıştım bu gün orda 2. aşlıma peşindeymiş inş tutar bu defa neyse birisi varmış onunla beraber aşılama yolundaymış herseyi tamam dr demiş şu gün eşinle gel aşı yapcaz eşi delirmiş hayr diye itiraz etmiş kabul etmemiş kadın o ay kendiliginden hamile kalmış işte yaa RABBİM çokk büyükk çokk

18 yasindayken ben bebekleri leyleklerin getirdigine inaniyodum sanirsamm
Etrafi takma bence coookk gencsin tatlim, adetinde duzene girer herseyinde duzene girer merak etme

gecikmemin 3. günü ve hala tık yok. idrar testi de negatif

Yumurtlama tarihini biliyormusun.eger gec yumurtladiysan gec dollenme olabilir ya da gwc yumurtladigin icin beklenen tarihten gec adet olucan demektir

al benden de o kadar dilketincim ne dicem sen doktora falan gidiyo musun ya da ne yapmayı planlıyosun böyle bekleyecek misin ben önümüzdeki ay randevu alıp burada iyi bi doktor var oraya gitmeyi düşünüyorum tahlillerime falan bi baksın bakalım ne dicek keşke bulabilseler sorunu artık aşılama derse de yaptırıcam beklemenin bi anlamı yok.aynen yaş 30 benimde

aferin sana işin ucunu bırakmamışsın iyi yapmışsın bencede ben senden ümitliyim bu ay olucak gibi geldi bana hayırlısı bacım

ayy amaaan nninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vlahamıı kıss yerimm senin o agzınıııı bacımmm ALLAH razı olsunnnn
inşşşşşşşşşşşşş inşş agzın bal börek et yesin inşş ayy içim bi tuhaf oldu yaww vlla cok agladım yalvardım ALLAHIMA şükür kabul etti eşim çok kavga etmiştikk sonunda olduu bin şükürr darısı isteyenin cümlesine inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

11 aralık yumurtlama olması lazımken 13 ünde oldu sanırım. üstünden 15 gün geçti bide son 5 gündür sabah yataktan kalkmadan önceki ateşim 36.7 de sabit kaldı. normalde adet olacağım gün baya düşüyordu.

anlıyorum canımm.. heyecanını gizleyemiyorsun tabi ama p.tesiye kadar gelmezse yine aynı şey olmayacak mı? gerçi o zamana kadar gelmezse hamilesindir büyük ihtimalle ve idrarda bile çıkar. sen de gönül rahatlığıyla gidersin doktora inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım..biraz daha sabır

ayyy hadi yaaaaaaa.. Allahın işine bak sen.. ne güzel.. Rabbim isteyince nasıl da oluveriyor... kadına ne güzel bir hediye ve mucize olmuştur

bacım sen nerdeydin kii :44:

boşver bal börek eti lazım değil kilo yapıyo :) şaka bi yana ne bileyim 3 yumoş var aşılama da yaptırıyon olur gibi doğdu içime canım inşallah doğru çıkar bizlerede nasip etsin Allahım hepimize inşallah..

ayyy hadi yaaaaaaa.. Allahın işine bak sen.. ne güzel.. Rabbim isteyince nasıl da oluveriyor... kadına ne güzel bir hediye ve mucize olmuştur

aynenn bnde cok güldüm sevindim darısı hepimizin basına inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

doktora sadece 3.gün gittim ve hormon testi yaptırdım canım. onlar da normal çıktı ama tedaviye başlamam lazım artık onu da bahara yapıcam inşallah. hem kışın çok masrafımız oluyor bir de tedaviye harcama yapamam. hem de bizim işyeri gebzeye taşınacak hani belki zor gelir de işten çıkarsam izin alma sıkıntısı olmadan daha rahat gider gelrim doktora... sen baktırdın mı herşeyine? hsg falan??? hemen aşılamaya geçme yani bir sorun varsa onlardan da netice alamayabilirsin

ateş ölçtüğünü bilmiyordum canım. e ateşin sana gerekli cevabı veriyor bence

Uzerinden 15 gun gectiyse cikmasi lazim idrarda.ya da adet olman lazimdi.
Sen gec yumurtlamissin o zaman tatlim bu ay.
Bikac gun daha sabret bakalim ins.hamissindir.
Dedigin gibi ateste dusuyor adet olcagin gun

ayyyy bende bi 5 güne kadar yumurtlicam sanırım takipteyim ovü yapıyorum sanki hayatımda ilk defa yumurtlicam Allah ım ya heyecan yaptım çalışmalara başlicam yarın ay kendime bi tane iç çamaşır alayım ya şöyle kokoş kokoş birden hevesim geldi

Uzerinden 15 gun gectiyse cikmasi lazim idrarda.ya da adet olman lazimdi.
Sen gec yumurtlamissin o zaman tatlim bu ay.
Bikac gun daha sabret bakalim ins.hamissindir.
Dedigin gibi ateste dusuyor adet olcagin gun

aslında bu ateş işini düzenli yapmıyorum. çünkü pek beceremiyorum. sadece adetim yaklaştığında başlıyorum. düşünce anlıyorum evet bugün olacağım diye..ateşim sizce ne diyor? hamile miyim acaba???

evet canım ben 2 ay önce hsg çektirdim hormon testlerimi yaptırdım eşiminde testleri temiz işte bunları götürücem doktora göstericem

ayy inş bacımm inşşşşşşşşşşşşşş cümlemize inşş cümlemizee
ist cok ii drlar hst var bacım şanslısınn kı

canım ben hergün yapılıyor ona göre sonuç alınıyor diye biliyorum ama senin son günler yaptığın hep doğrulamış dediğini.. yanıltmamış yani seni. bir de herkesin derecesi de farklı oluyor diye biliyorum ben. senin yüksek ateş değerin bu demekki

ay benim de dün bitti reglim eşim dünden planlar yapmaya başladı bugün için ama benim hevesim yok hiç

evet canım ben 2 ay önce hsg çektirdim hormon testlerimi yaptırdım eşiminde testleri temiz işte bunları götürücem doktora göstericem

anladım canım. bir de doktoruna iyice sor şansın yüzde kaçmış diye.. ya da aşılama öncesi bakılması gerekn başka bişey daha var mı

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr deli olcam iş yerinde net yok ve ben telefonda uğraşıp duruyorum ((

delirme psipsikommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…