aslında bu ateş işini düzenli yapmıyorum. çünkü pek beceremiyorum. sadece adetim yaklaştığında başlıyorum. düşünce anlıyorum evet bugün olacağım diye..ateşim sizce ne diyor? hamile miyim acaba???
ayyyy bende bi 5 güne kadar yumurtlicam sanırım takipteyim ovü yapıyorum sanki hayatımda ilk defa yumurtlicam Allah ım ya heyecan yaptımçalışmalara başlicam yarın ay kendime bi tane iç çamaşır alayım ya şöyle kokoş kokoş birden hevesim geldi
Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr deli olcam iş yerinde net yok ve ben telefonda uğraşıp duruyorum((
Canım sohbete katılamıyorum ya gıcık oldumm bence sen bu aya ya da bir dahaki aya hamilesin psiko söylemişti dersin bakpsiko çok kızgın
Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr deli olcam iş yerinde net yok ve ben telefonda uğraşıp duruyorum((
keşke test yapsanBen olsam çoktan yapardım.. Benim bat 7 yada 8 i... Bakalım hayırlısı artık ama bu ay bende pek bişey hissetmiyorum..
pisikommmmmmmmmmmmmmmmmm benide söyleeeCanım sohbete katılamıyorum ya gıcık oldumm bence sen bu aya ya da bir dahaki aya hamilesin psiko söylemişti dersin bak
Canım sohbete katılamıyorum ya gıcık oldumm bence sen bu aya ya da bir dahaki aya hamilesin psiko söylemişti dersin bak
canım önceden pcden işyerinde giriyordun ama şimdi telefondan uğraşıyorum net çok yavaş deliricempisikommmmmmmmmmmmmmmmmm benide söyleee
canım önceden pcden işyerinde giriyordun ama şimdi telefondan uğraşıyorum net çok yavaş deliricem(
senin in için bişey hissetmiyorum çünkü invoice hsg çektirmiş bende hicran da herkes ondan sonra hamile kaldı bir de içimden öyle geçti :)))))
Nefesimin bu tüpüne git ondan sonra dicem opera ile ikinize :)))))))))))))) şaka bir yana ben bilmiyorumPeki ya bennn
Senin çektirdiğini bilmiyordum kız ozamanAllah'ım gönlündeki versin hsgden sonra kolay oluyor hamilelikanladım koly gelsin bacım telden zor olur yaa :2: niye benim içn hissetmiyom kııbnde gecen ay hsg cektirmiştim bida yokla içini kıı
başın sağolsun canım benim, Allah sizlere uzun ömürler versin...hsgden sonra regli olursan 3 günü gel demiştide adetim sanki son günü gibi azar azar geliyor önceden gündüz 2 tane akşam 1 tane pet kullanırdım şimdi ise bir günde 1 tane pet bile kirlenmiyo önce gecikirdi reglim şimdi 2,3 aydan beri erken geliyor ve az oluyor hormon testi felan yapicak bundan sonra ne tedavi uygulayacak onu konuşucaz cnm
evet cnm kardeşim vefat etti 4 yıl önce trafik kazasında cnm sağol bitanem
sağol canım, inşallah iyi çıkarNapalim gamzem yilbasina oyle girelimki butun sene oyle gecsin.
Bol mikmikk sonra bebisss insallah
Baya randevun varmis cnmm.Allah kolaylik versin.hepsi temiz ciksinda
naber bacım, karşılaşamıyoruzs.a bacılarrr
Amin canım, inşallah baktırabilirim yarın...tekila da içicem kuzum karşılıklı hemi deşarap 1 bardak denemelik
bayağı yoğunmuşsun canm ya Allah kolaylık versin emeklerinin karşılığını verisn inşallah. hormanlarına baktır bence gitmişken gerçi sorarsın 4.günün olduğunu söylersin ona göre yapar ya da yapmazlar
anladım canım. inşallah güzel haberlerle gelirsin
a.s. canım hoşgeldin. yumyumların büyümüş gözünaydın... ee aşılama zamanı ne yapacaksın peki???
sakin ol dicem ama telefondan kk ya yazmak insanı gerçekten delirtiyor yaaaaKızlaaaaaaaarrrrrrrrr deli olcam iş yerinde net yok ve ben telefonda uğraşıp duruyorum((
Senin çektirdiğini bilmiyordum kız ozamanAllah'ım gönlündeki versin hsgden sonra kolay oluyor hamilelik
Nefesimin bu tüpüne git ondan sonra dicem opera ile ikinize :)))))))))))))) şaka bir yana ben bilmiyorum
Nefesimin bu tüpüne git ondan sonra dicem opera ile ikinize :)))))))))))))) şaka bir yana ben bilmiyorum
naber bacım, karşılaşamıyoruz
aşılamaya başlıyormuşsunAllah rast getirsin inşallah kocanı nasıl ikna ettin peki?
evt bu ara grüşemiyoz naslsn bacımmmmevt aşılamadayım çok şükürr aminn inş bu ay tutarr inşş cümlemiz 2014 te hamile kalcaz inşşşşşşşşşşş RAbbimin İZniyle inşşşşşşşşşşşşş kocama dedim egerki itiraz edersek hst tarafından sonra sen aşı istediginde ret geliyomuş dedim oda mecbur boyun büktü yarın yine gidecem işte hyrlısı 3 tane yum yum büyümüş şükürr
Blazemmmmmmm seni çok özledim bebeğim bence de gecikme olduğu için idrar da çıkar boşuna deldirme kendini yaaaaa idrar yap kuzucummmmm özledim seni yaaaaa
nefesimmmm, güzel annem serabımmmmmmm, zeycanımmmmm sizi yerim ben düşünceli arkadaşlarım benim boynumu ovudurdum kremle bakalım geçer.... Saolun kuzucuklarımmm benim boyun fıtığım var bir süre böyle çekiyorum ben
kızlaaaarrrr bombaya bakın.. allem ettim kallem ettim randevuyu nefesalla aynı güne aldırdım
daha doğrusu gün teyiti için aramıştım başkası açtı telefonu, arkadaşımın 4 ocak benim 13 ocak teyt için geri dönecektiniz dedim, kadın aynı gün istiyorum sanmış.ben de bozmaım artık. arkadasınızın adı soyadı neydi diyor, dedim nefesal
neyse eşini aramışsınız falan diyince anladı kadın. nefesalın 12.30, bizim 10.30 wuhuuuuuuu
kuzumm sen mileti boş ver deki yeni evliyiz hayatn evliligin tadını çıkartacaz de delüüüüamann keşke senin yaşa dönsemm keşkee vllaa 25 e kadr düşünmem
canım başkalarıyla kıyaslama kendini asla ama sen istiyorsanki olsun o ayrı. Allahtan sorunları erken teşhis etmişsiniz. yaşınız gençken. benim 30 bitti ama hala sorunu bile keşfedemedim yai o deece
ne yapacaksın canım peki?
valla ya bir de üzerine stres yapmayın demiyorlar mıe beni sen strese sokuyorsun yani ötesi neeee eşin için de çoook sevindim canımmm. anlayışlı davrandı ha?? bak Rabbim istetince nasıl da kolaylaştırıyor işini.. o kadar uğraştın ikna olmadı doktorun bir sözüyle ikna oldu. gözün aydın canımmm
18 yasindayken ben bebekleri leyleklerin getirdigine inaniyodum sanirsamm
Etrafi takma bence coookk gencsin tatlim, adetinde duzene girer herseyinde duzene girer merak etme
Yumurtlama tarihini biliyormusun.eger gec yumurtladiysan gec dollenme olabilir ya da gwc yumurtladigin icin beklenen tarihten gec adet olucan demektir
başın sağolsun canım benim, Allah sizlere uzun ömürler versin...
sağol canım, inşallah iyi çıkar
naber bacım, karşılaşamıyoruz
aşılamaya başlıyormuşsunAllah rast getirsin inşallah kocanı nasıl ikna ettin peki?
Amin canım, inşallah baktırabilirim yarın...
sakin ol dicem ama telefondan kk ya yazmak insanı gerçekten delirtiyor yaaaa
opera senden korkulur yaaaa inanmıyorum gördün mü bak nefesim senden önce davrandı çok açıkgöz çıktı opera Allah Allah sana nasıl verdi o güne çok komik oldu yaaaaaaaaaaa nefes duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?