Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ates olcmeyi ben bir kez denedim cnm yorum yapamicam.
Yuksek devam ederde dusmezse iyi oluyor sanirim.

Aferin kizz, derslerini aksatma sakinn.

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr deli olcam iş yerinde net yok ve ben telefonda uğraşıp duruyorum ((

Kukulog nirdesin senn.bende telden yaziyom hep.zor oluyo accik bazen net yavasliyo

keşke test yapsan Ben olsam çoktan yapardım.. Benim bat 7 yada 8 i... Bakalım hayırlısı artık ama bu ay bende pek bişey hissetmiyorum..

kızzz yapmammıı yaptım yıne tek cızgı yapıstırdı bana testtt :)))) yok anamm yokkk bu ayda tutturamadık :) sana bısey dıcem canım sen hamıle degılmıydın ? Sankı oyle hatırlıyorumm

anladım koly gelsin bacım telden zor olur yaa :2: niye benim içn hissetmiyom kıı bnde gecen ay hsg cektirmiştim bida yokla içini kıı

başın sağolsun canım benim, Allah sizlere uzun ömürler versin...

Napalim gamzem yilbasina oyle girelimki butun sene oyle gecsin.
Bol mikmikk sonra bebisss insallah

Baya randevun varmis cnmm.Allah kolaylik versin.hepsi temiz ciksinda
sağol canım, inşallah iyi çıkar

naber bacım, karşılaşamıyoruz
aşılamaya başlıyormuşsun Allah rast getirsin inşallah kocanı nasıl ikna ettin peki?

Amin canım, inşallah baktırabilirim yarın...

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr deli olcam iş yerinde net yok ve ben telefonda uğraşıp duruyorum ((
sakin ol dicem ama telefondan kk ya yazmak insanı gerçekten delirtiyor yaaaa

Senin çektirdiğini bilmiyordum kız ozamanAllah'ım gönlündeki versin hsgden sonra kolay oluyor hamilelik

amanınnnnnnnnnn amanınnn inşşşş inşşşşş aminnnnnnnnn bacımmmm hepimiz inşşş gecen ay cektirmiştik cekildigim ay korunmuştuk dr demişti bu ay full calıştıkk halada devamm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaa RABBİM duysun inşşşşşşşşşşşş

Nefesimin bu tüpüne git ondan sonra dicem opera ile ikinize :)))))))))))))) şaka bir yana ben bilmiyorum

kızlaaaarrrr bombaya bakın.. allem ettim kallem ettim randevuyu nefesalla aynı güne aldırdım

daha doğrusu gün teyiti için aramıştım başkası açtı telefonu, arkadaşımın 4 ocak benim 13 ocak teyt için geri dönecektiniz dedim, kadın aynı gün istiyorum sanmış.ben de bozmaım artık. arkadasınızın adı soyadı neydi diyor, dedim nefesal
neyse eşini aramışsınız falan diyince anladı kadın. nefesalın 12.30, bizim 10.30 wuhuuuuuuu

canımmmmm psipsikommmmmmm:13::13::13: bende çok özledim seniiiiiiiiiiiii test yaptım biraz önce koskocaman bir tek çizgi. belli belirsiz bile yok. Ama neden hasta olmadım. ve 2 gün leke geldi 2 gündür yok. offffffffffffffffffff

opera senden korkulur yaaaa inanmıyorum gördün mü bak nefesim senden önce davrandı çok açıkgöz çıktı opera Allah Allah sana nasıl verdi o güne çok komik oldu yaaaaaaaaaaa nefes duymasın

kuzumm sen mileti boş ver deki yeni evliyiz hayatn evliligin tadını çıkartacaz de delüüüü amann keşke senin yaşa dönsemm keşkee vllaa 25 e kadr düşünmem

kısçem kimsecikler bana bişey demiyor ama bakışlarından anlıyorum çok şey söylemek istiyorlar ama söylemiyorlar hayırlısı olsun tatlım napalım bekliycez

canım çok istiyorum bi bebeğim olsun onun için bu çabam çok erken biliyorum ama olmasını istiyorum bazen kendine gel nazlı daha yaşin kaç hayatını yaşa kısmetinde varsa olur diyorum sonra bi hamile bayan görsem keşke bende böyle olsam diyorum insan olğlu işte ne istiyeceğini bilemiyor bazen

işalah düzene girer bitanem ya düzenli olsun reglim 1 yıl daha olmasın cocuğumuz razıyım yeterki düzenli olsun

sağol cnm benim bu elektirik beni deli ediyorya daha yeni geldi çıldırıcam yaa

opera senden korkulur yaaaa inanmıyorum gördün mü bak nefesim senden önce davrandı çok açıkgöz çıktı opera Allah Allah sana nasıl verdi o güne çok komik oldu yaaaaaaaaaaa nefes duymasın

doğrusunu istersen ben 13ünde sınavım var 14ü olmaz mı diyecektim. nedense arkadasımn randevusu 4ünde diye bir laf cıktı agzımdan kadın da aynı gün istiyorsunuz heralde dedi. ben de olabiliyor mu dedim, sizi daha erken alabiliriz diyince zıpladım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…