Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam missy cat insallah yalnis yazmadim ben daha yeniyim tek arkadas suanda sensin burda birebir sohbet nasil oluyor yada boyle bisey mumkunmi

s.a kıslarrr günydın hepinize ben aşılamaya gidiyorum hepinzden dua bekliyorum bacılarım esirgemzsinz inşş hepinizi sewiyorumm tşk ederimm

günaydın sor canım....

canım ben cumartesı gunu doktora gıttım 6 hafta 6 gunluk. bebeğimin kalp atısını duydum cok sukur. ama ılk olctugunde 99 cıkmıstı ıkıncı olcugunde 105 cıktı. doktor kalp atısının 100un ustunde olması lazım persembe gunu bıdaha gıdıcem kalp atısını duymaya. sızın ılk kalp atısı kac cıkmıstı canımm

canım daha çok küçük dengeli beslenirsen toplarsın... ki çok erkencikten duymuşsun normal... bol bol dinlen.. zeycanın öyle olmuştu. şuan her şey normal çok şükür... benim dr hemen kalp atışlarını dinlettirmedi sadece gösterdi canım o yüzden kaç attığını bilemiyorum..zeycan gelince sorarız..

canım benım cok tesekkur ederım doktor oyle dıyınce bırden uzuldum dedım bı arkadaslarıma danısaım. ıkı düşük yapmıstım canım ben doktor öyle deyince korktum. doktor dınlettı canım ınsallah persembe gunu guzel haberlerle donucem canım. canım ben bugun annemlere gıdıcemde gıremeyebılırım. zeycana siz soyler mısınız eger yazabılırse cok sevınırımm canımm

tamam canım söylerim sana özelden yazar... kalbini ferah tut bol bol dinlen...

günaydın kızlarrr hepimize hayırlı haftalar

Kizlar adetim gecikeli bugun 4. Gun bitiyor. Hadi hayirlisi bakalim. Cok heyecanliyim.

canımmm bugün senden haber bekliyorum dört gözle inşallah bu haftanın ilk hamiş haberini sen verirsinnn

canımmm senin romatizman mı vardı? o kriz mi yapıyor kuzum kıyamam sana....... çok üzüldüm iyileş biran önce çok özledim seni kuzummm Rabbim şifa versinnn...

s.a kıslarrr günydın hepinize ben aşılamaya gidiyorum hepinzden dua bekliyorum bacılarım esirgemzsinz inşş hepinizi sewiyorumm tşk ederimm

a.s. canım... inşallah hayırlısıyla tutar kuşum anlat bakalım nasıl geçti neler oldu :18::18:

sana da hayırlı haftalar canım... bu gece rüyamda senin adın geçti... :) diyorsun ki bana senin tahlillerine göre senin kızın olacak. diyorum ki nasıl anladın filan gerisini hatırlamıyorum. ama senin adını net hatırlıyorum..:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…