evet ben öyle biliyorum ama emin değilim nie sordun :44:
Canim Allah yardimcin olsun en yakin zamanda bebisini kavusmayi nasip etsin.dualrmz seninle...
s.a kıslarrr günydın hepinize ben aşılamaya gidiyorum hepinzden dua bekliyorum bacılarım esirgemzsinz inşş hepinizi sewiyorumm tşk ederimm
gunaydınnn kızlarrrr hamiş annelerimizz bişey sorablır mıyımm sizeee
günaydın sor canım....
canım ben cumartesı gunu doktora gıttım 6 hafta 6 gunluk. bebeğimin kalp atısını duydum cok sukur. ama ılk olctugunde 99 cıkmıstı ıkıncı olcugunde 105 cıktı. doktor kalp atısının 100un ustunde olması lazım persembe gunu bıdaha gıdıcem kalp atısını duymaya. sızın ılk kalp atısı kac cıkmıstı canımm
canım daha çok küçük dengeli beslenirsen toplarsın... ki çok erkencikten duymuşsun normal... bol bol dinlen.. zeycanın öyle olmuştu. şuan her şey normal çok şükür... benim dr hemen kalp atışlarını dinlettirmedi sadece gösterdi canım o yüzden kaç attığını bilemiyorum..zeycan gelince sorarız..
canım benım cok tesekkur ederım doktor oyle dıyınce bırden uzuldum dedım bı arkadaslarıma danısaım. ıkı düşük yapmıstım canım ben doktor öyle deyince korktum. doktor dınlettı canım ınsallah persembe gunu guzel haberlerle donucem canım. canım ben bugun annemlere gıdıcemde gıremeyebılırım. zeycana siz soyler mısınız eger yazabılırse cok sevınırımm canımm
tamam canım söylerim sana özelden yazar... kalbini ferah tut bol bol dinlen...
Kizlar adetim gecikeli bugun 4. Gun bitiyor. Hadi hayirlisi bakalim. Cok heyecanliyim.
Kizlar selamm... sizi cok ozledim hep aklimdasiniz.. hep dualarimdasiniz..
Insallah hepinizi cok cok iyisiniz.. Allah'im insallah daha cok hamis vermistir bize...
Ben cok hastayim.. kriz donemine girdim kalkamiyorum bile.. herseye esim yardimci oluyo annem falan.. hep igne vurdular uyudum cok ama bugunlerde haplara gectim krizim azaldi aya kalkiyorum ama adim zor atiyorum.. olsun bunada sukur..
Bebek konusuu biraz karisti krizden once hersey yolunda mikmik oldu krizle beraber olmadi tabi.. bilmiyorum ne durumdayim..
Herseyin hayirlisi... insallah hepiniz iyisiniz.. sizi cok cok ozledim gercekten yaa.. gecmis olsuna bekliyorumm..
Simdiden.. Hepinize cok guzel bir sene diliyorum.. 2014 hepimize ugurlu gelsin.. cok optum canlar...
s.a kıslarrr günydın hepinize ben aşılamaya gidiyorum hepinzden dua bekliyorum bacılarım esirgemzsinz inşş hepinizi sewiyorumm tşk ederimm
günaydın kızlarrrhepimize hayırlı haftalar
canımmm bugün senden haber bekliyorum dört gözleinşallah bu haftanın ilk hamiş haberini sen verirsinnn
canımmm senin romatizman mı vardı? o kriz mi yapıyor kuzum kıyamam sana....... çok üzüldüm iyileş biran önce çok özledim seni kuzummmRabbim şifa versinnn...
a.s. canım... inşallah hayırlısıyla tutar kuşumanlat bakalım nasıl geçti neler oldu :18::18:
herkeşlere günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?