- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
s.a kıslarrr günydın hepinize ben aşılamaya gidiyorum hepinzden dua bekliyorum bacılarım esirgemzsinz inşş hepinizi sewiyorumm tşk ederimm
s.a kıslarrr günydın hepinize ben aşılamaya gidiyorum hepinzden dua bekliyorum bacılarım esirgemzsinz inşş hepinizi sewiyorumm tşk ederimm
Kizlar selamm... sizi cok ozledim hep aklimdasiniz.. hep dualarimdasiniz..
Insallah hepinizi cok cok iyisiniz.. Allah'im insallah daha cok hamis vermistir bize...
Ben cok hastayim.. kriz donemine girdim kalkamiyorum bile.. herseye esim yardimci oluyo annem falan.. hep igne vurdular uyudum cok ama bugunlerde haplara gectim krizim azaldi aya kalkiyorum ama adim zor atiyorum.. olsun bunada sukur..
Bebek konusuu biraz karisti krizden once hersey yolunda mikmik oldu krizle beraber olmadi tabi.. bilmiyorum ne durumdayim..
Herseyin hayirlisi... insallah hepiniz iyisiniz.. sizi cok cok ozledim gercekten yaa.. gecmis olsuna bekliyorumm..
Simdiden.. Hepinize cok guzel bir sene diliyorum.. 2014 hepimize ugurlu gelsin.. cok optum canlar...
sana da hayırlı haftalar canım... bu gece rüyamda senin adın geçti... :) diyorsun ki bana senin tahlillerine göre senin kızın olacak. diyorum ki nasıl anladın filan gerisini hatırlamıyorum. ama senin adını net hatırlıyorum..:26::26:
herkeşlere günaydın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr hayırlı haftalar hepinize dilketinim hadi hayırlısı canım benim
inşallah hepimizin birer evladı olur, tanımadığım kokunu çok özledim bebeğim...
Insallah tutar canimm.hadi hayirlisiij
Monbebemm gecmis olsuuuunnn canimm.biran once iyiles.bekliyoruz senii
günaydın serapcımne mutlu bana beni ne çok rüyasında gören var o gün konuştuk ya cinsiyetle ilgili ondandır belki. bu hafta hayırlısıyla öğren bakalım cinsiyetini bakalım doğru mu söylemişim bu hafta öğrenirsin dimi :26:
günaydın Operacımmmm
günaydın canımmm
nefesim günaydın nasıl geçti hafytasonunuz kızlar??? ben kuzenimin çocuğu yağızımla çokkk güzel bir haftasonu geçirdimmm
gunaydınnn kızlarrrr hamiş annelerimizz bişey sorablır mıyımm sizeee
Herkese Gunaydıııınnn
günaydın kızlarrrhepimize hayırlı haftalar :18::18:
herkeşlere günaydın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr hayırlı haftalar hepinize dilketinim hadi hayırlısı canım benim
Kızlarrrrrrrrrrrrr gunaydınnnn batım gectıı hala gelen giden yokkk :)))
Gunaydinn kizlaaaaarr.
Herkese hayirli haftalarrr
Kızlarrrrrrrrrrrrr gunaydınnnn batım gectıı hala gelen giden yokkk :)))
günaydın canlarımmmmmhepinizi çok özledim nasılsınız bakalım batı yaklaşanlar geçener iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah.. beni dün gece rüyamda çok korkuttular bebegin yine tutmadını söylediler.. ben ne kadar takmasamda sanırım kendimi kandırıyorum bilinç altım çok korkuyor demekki :18: :18: rabbim hayırlısını versin cumaya test yaparım bende artık dualarınız eksik etmeyin..
günaydın serapcımne mutlu bana beni ne çok rüyasında gören var o gün konuştuk ya cinsiyetle ilgili ondandır belki. bu hafta hayırlısıyla öğren bakalım cinsiyetini bakalım doğru mu söylemişim bu hafta öğrenirsin dimi :26:
günaydın Operacımmmm
günaydın canımmm
nefesim günaydın nasıl geçti hafytasonunuz kızlar??? ben kuzenimin çocuğu yağızımla çokkk güzel bir haftasonu geçirdimmm
Herkese günaydınlar, iyi haftalar kısçelerim
MONBEBEme noldu yaa, nesi varmışşş? Çok çok geçmiş olsun
Ben cumartesi hormonlarıma baktırdım :) Doktora gösteremedim ama normal görünüyorlar
Yalnız kanımda folik asit ve B12 çok yüksek çıktı.
Pıhtılaşma için de bikaç test yapıldı ama onlar 1 haftada çıkarmış...
gunaydin cnm.insallah bebisin seninledir.kan testine gidecekmisinn
heo aklimizda cnm yaaa bu bebis.gittigimiz ortamlarda unutturmuyor maaleseff.
Hakkinda hayirlisi .bende cuma veya cumartesi .bakalim.test yapmiyorum ben gecen aydan beri
sağol tatlım, evet çok şükür.Gunaydinn cnmmm.cumartesi aksam dogum gunune gittim cok guzeldii.pazar gunki ne gitmedim yirttim yaneee.
Gunaydin cnmm.cokk guzel bi haber .herseyin normal cikmiss sukurr
Gunaydin cnm.insallah bebisin seninledir.kan testine gidecekmisinn
Heo aklimizda cnm yaaa bu bebis.gittigimiz ortamlarda unutturmuyor maaleseff.
Hakkinda hayirlisi .bende cuma veya cumartesi .bakalim.test yapmiyorum ben gecen aydan beri
sağol tatlım, evet çok şükür.
FSH, LH, Progesteron baktırdım, normaller... Bir de 21. gün progesteron baktıracağım, doktorum istemişti...
İnşallah pıhtılaşma testlerim de iyi çıkar yaa:26:
inşallah canım dr söylerse bebişin göstermeye niyeti varsa öğrenirim inşallah... evet şimdi çevremdekilerde yeni öğrendi hamile olduğumu herkes cinsiyeti ne diye sormaya başlayınca ister istemez rüyalarda bu yönde oluyor...
günaydın canlarımmmmmhepinizi çok özledim nasılsınız bakalım batı yaklaşanlar geçener iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah.. beni dün gece rüyamda çok korkuttular bebegin yine tutmadını söylediler.. ben ne kadar takmasamda sanırım kendimi kandırıyorum bilinç altım çok korkuyor demekki :18: :18: rabbim hayırlısını versin cumaya test yaparım bende artık dualarınız eksik etmeyin..
Herkese günaydınlar, iyi haftalar kısçelerim
MONBEBEme noldu yaa, nesi varmışşş? Çok çok geçmiş olsun
Ben cumartesi hormonlarıma baktırdım :) Doktora gösteremedim ama normal görünüyorlar
Yalnız kanımda folik asit ve B12 çok yüksek çıktı.
Pıhtılaşma için de bikaç test yapıldı ama onlar 1 haftada çıkarmış...
Gunaydinn cnmmm.cumartesi aksam dogum gunune gittim cok guzeldii.pazar gunki ne gitmedim yirttim yaneee.
Gunaydin cnmm.cokk guzel bi haber .herseyin normal cikmiss sukurr
ayyy hadi bakalım inşallahbiz de bekliyoruz burda dört gözle
günaydın canım... dediğin gibi yerleşti bir kere bilinçaltımıza öyle bir ay düşünmemekle olmuyor işteama sen çok beklemeyeceksin inşallah. hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıkla gelecek minişin
çok sevindim canımmmama o 21.gün de git yine kuşum. monbebenin romatizması var demişti galiba birisi ben öyle hatırlıyorum :26:
ohh ohh yandan yandan
Nabersiniz kızlar? ben temizliğe başladım yine, okuyamadım da geçmişi umarım bereketli bi hafta olur da bol hamiş haberi alırız...
Nabersiniz kızlar? ben temizliğe başladım yine, okuyamadım da geçmişi umarım bereketli bi hafta olur da bol hamiş haberi alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?