Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

s.a kıslarrr günydın hepinize ben aşılamaya gidiyorum hepinzden dua bekliyorum bacılarım esirgemzsinz inşş hepinizi sewiyorumm tşk ederimm

Insallah tutar canimm.hadi hayirlisiij

Monbebemm gecmis olsuuuunnn canimm.biran once iyiles.bekliyoruz senii

günaydın serapcım ne mutlu bana beni ne çok rüyasında gören var o gün konuştuk ya cinsiyetle ilgili ondandır belki. bu hafta hayırlısıyla öğren bakalım cinsiyetini bakalım doğru mu söylemişim bu hafta öğrenirsin dimi :26:
herkeşlere günaydın

günaydın Operacımmmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr hayırlı haftalar hepinize dilketinim hadi hayırlısı canım benim

günaydın canımmm
inşallah hepimizin birer evladı olur, tanımadığım kokunu çok özledim bebeğim...

Insallah tutar canimm.hadi hayirlisiij

Monbebemm gecmis olsuuuunnn canimm.biran once iyiles.bekliyoruz senii

nefesim günaydın nasıl geçti hafytasonunuz kızlar??? ben kuzenimin çocuğu yağızımla çokkk güzel bir haftasonu geçirdimmm

inşallah canım dr söylerse bebişin göstermeye niyeti varsa öğrenirim inşallah... evet şimdi çevremdekilerde yeni öğrendi hamile olduğumu herkes cinsiyeti ne diye sormaya başlayınca ister istemez rüyalarda bu yönde oluyor...

gunaydınnn kızlarrrr hamiş annelerimizz bişey sorablır mıyımm sizeee

Herkese Gunaydıııınnn

günaydın kızlarrr hepimize hayırlı haftalar :18::18:

herkeşlere günaydın

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr hayırlı haftalar hepinize dilketinim hadi hayırlısı canım benim

Kızlarrrrrrrrrrrrr gunaydınnnn batım gectıı hala gelen giden yokkk :)))

Gunaydinn kizlaaaaarr.
Herkese hayirli haftalarrr

günaydın canlarımmmmm hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım batı yaklaşanlar geçener iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah.. beni dün gece rüyamda çok korkuttular bebegin yine tutmadını söylediler.. ben ne kadar takmasamda sanırım kendimi kandırıyorum bilinç altım çok korkuyor demekki :18: :18: rabbim hayırlısını versin cumaya test yaparım bende artık dualarınız eksik etmeyin..

Herkese günaydınlar, iyi haftalar kısçelerim
MONBEBEme noldu yaa, nesi varmışşş? Çok çok geçmiş olsun
Ben cumartesi hormonlarıma baktırdım :) Doktora gösteremedim ama normal görünüyorlar
Yalnız kanımda folik asit ve B12 çok yüksek çıktı.
Pıhtılaşma için de bikaç test yapıldı ama onlar 1 haftada çıkarmış...

Kızlarrrrrrrrrrrrr gunaydınnnn batım gectıı hala gelen giden yokkk :)))

Gunaydin cnm.insallah bebisin seninledir.kan testine gidecekmisinn

Heo aklimizda cnm yaaa bu bebis.gittigimiz ortamlarda unutturmuyor maaleseff.
Hakkinda hayirlisi .bende cuma veya cumartesi .bakalim.test yapmiyorum ben gecen aydan beri

Gunaydinn cnmmm.cumartesi aksam dogum gunune gittim cok guzeldii.pazar gunki ne gitmedim yirttim yaneee.

Gunaydin cnmm.cokk guzel bi haber .herseyin normal cikmiss sukurr

gunaydin cnm.insallah bebisin seninledir.kan testine gidecekmisinn

heo aklimizda cnm yaaa bu bebis.gittigimiz ortamlarda unutturmuyor maaleseff.
Hakkinda hayirlisi .bende cuma veya cumartesi .bakalim.test yapmiyorum ben gecen aydan beri

ınsallahh bıtanemmmm yaa bıraz daha beklemek ıstıyorumm belki geç yumurtlamıs olabılır bı ıkı gun daha beklıyım dıyorum gecen ay ki batım 27 di 32 gunde bir oluyorum bu aykı batımda 29 bir gun gectıı ınsallahhh rabbımm emanetini bana teslım etmıstırr .

Gunaydinn cnmmm.cumartesi aksam dogum gunune gittim cok guzeldii.pazar gunki ne gitmedim yirttim yaneee.

sağol tatlım, evet çok şükür.
FSH, LH, Progesteron baktırdım, normaller... Bir de 21. gün progesteron baktıracağım, doktorum istemişti...
İnşallah pıhtılaşma testlerim de iyi çıkar yaa:26:

Gunaydin cnm.insallah bebisin seninledir.kan testine gidecekmisinn

Heo aklimizda cnm yaaa bu bebis.gittigimiz ortamlarda unutturmuyor maaleseff.

canım senin daha önce kaybın yoksa bekle tabi.. ama benim sorunlu biraz ben erkenden ögrenip ignelere ilaçlara vs başlamam lazım.. doktor ögrendigin gün gel dedi.. birgün bile bekleme dedi.. ya saçma ama sanırım ben hamileyim yani öyle hissediyorum rabbim yanıltmasın içime dogdu gibi bişey.. dilerim birlikte veririz mutlu haberleri

sağol tatlım, evet çok şükür.
FSH, LH, Progesteron baktırdım, normaller... Bir de 21. gün progesteron baktıracağım, doktorum istemişti...
İnşallah pıhtılaşma testlerim de iyi çıkar yaa:26:

canım ben yaptırdım hiçbişey çıkmadı rahattım güya.. ama doktor dedi ki her gebelik başlı başına farklıdır tamam test yaptırdıgında yoktu pıhtılaşma ama bidahakine olmayacak diye birşey yok.. o yüzden önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanıcam ben hamile kalırsam..doktor yazacak tabikide..

Nabersiniz kızlar? ben temizliğe başladım yine, okuyamadım da geçmişi umarım bereketli bi hafta olur da bol hamiş haberi alırız...

ayyy hadi bakalım inşallah biz de bekliyoruz burda dört gözle

günaydın canım... dediğin gibi yerleşti bir kere bilinçaltımıza öyle bir ay düşünmemekle olmuyor işte ama sen çok beklemeyeceksin inşallah. hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıkla gelecek minişin

çok sevindim canımmm ama o 21.gün de git yine kuşum. monbebenin romatizması var demişti galiba birisi ben öyle hatırlıyorum :26:

ohh ohh yandan yandan

inşallah canım benim inan ki hiç tek dua etmiyorum hep el açıp senden dileyen tüm kullarına diye dua ediyorum.. Rabbim kimseyi bekletmesin mucizesini bizlere de nasip eylesin..

Nabersiniz kızlar? ben temizliğe başladım yine, okuyamadım da geçmişi umarım bereketli bi hafta olur da bol hamiş haberi alırız...

günaydın canımmm. aman çok yorma kendini bebişim daha kv gelecek biliyorsun emeğin boşa gider yorulduğunla kalırsın inşallah eses ilk güzel haberi verecek bence

günaydın bebişimmmm... biz iyiyiz şükür ama fazla temizlik yapma.. yaparsan da hem yap hem dinlen.. zorlanma fazla... ben dün eşimle hallettim temizlik işlerini 2014 mis pak girelim diye.. malum haftaiçi iş var benim... bu akşam eve geç giderim. şirket yemeği var.. yarın akşam annemlerdeyiz... 2 gün yemek derdim yokkk...:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…