Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nasılsınız?

sağol tatlım, evet çok şükür.
FSH, LH, Progesteron baktırdım, normaller... Bir de 21. gün progesteron baktıracağım, doktorum istemişti...
İnşallah pıhtılaşma testlerim de iyi çıkar yaa:26:

Canım inşallah hiçbir sıkııntın yoktur.. Allah razı olsun sayende ben de gittim geçen geçen salı günü araştırma hastanesine doktor o kadar pozitifti ki ilk düşük desem bile sanırım test yapardı ben iki düşük dedim.. Tamam ben hepsini yazacağım herşeye bakalım dedi sağolsun... 9 tüp kan verdim.. Sonuçları 15-20 gün sonra alacağım bakalım neler olacak..

günaydın canımmm. aman çok yorma kendini bebişim daha kv gelecek biliyorsun emeğin boşa gider yorulduğunla kalırsın inşallah eses ilk güzel haberi verecek bence

dün eşimle temizlik yapacaktık, o süpürecekti ben silecektim evi, dün geç geldik eve çok da yorulmuştuk eşim balkonları yıkadı bıraktı...kv yarın akşam kesin gelir. halıları silmicem zaten, evi süpürüp silecem o gidince halıları silecem. teyzesiiiiiiii ogluşuma adam gömleği aldım dün biliyo musunnnnnnnnnnn :)))

ohhhh güle güle kirletin cnm :) ben buhar makinesiyle temizlicem parkeleri o çok yormuyor beni 1 saatte bitiyo bi de çok temiz oluyo. yemek yapmıyorum ben 1 haftadır ya bugün yapim bari :)))) eşim kendi yapıyo kendi yiyo zavallım :) serapppppp çok heyecanlıyım yaaaaaaa çabucak öğren şu minişin cinsiyetini. ben öğrendim ya başladım alışverişe

denizcim tatlım bende zaten genetik pıhtılaşma var, düşükten sonra baktırmıştım.. Şuanda coraspin kullanıyorum, hamile kalır kalmaz da iğneye başlayacağım o kesin. Ama ilaveten başka testler daha istedi pıhtılaşma için. Onlar bari iyi çıksa, zaten yeterince pıhtılıyım Sen de şimdiden test yapsana madem, cuma yaparım demişsin, ama erkenden öğren ki hemen başla iğnelere hadi hayırlısı inşallah hakkımızda

gidicem kuşum mutlaka oyy romatizma da fenaa, romatoid artrit heralde, çok sancılı olurrr, Allah şifa versin inş:26:

ohh ohh çok sevindim canım yaa, inşallah sonuçları da iyi çıkar... neler bakıldığını biliyor musun?

ohh ohh çok sevindim canım yaa, inşallah sonuçları da iyi çıkar... neler bakıldığını biliyor musun?

Allah razı olsun.. Ya canım inan kağıdı laboratuara verene kadar baktım ama aklımda yok hiçbiri.. SOnuçlar çıkınca yazıcam buraya inşalah eksik bıraktığı bir test yoktur.. Çok heyecanlandım

gördüm çok datluyduuu doğar doğmaz minik adam olacak belli

valla bende sabırsızım ama işte bekliyorum..:26::26: eşlerimizden Allah razı olsun canım ya.. valla dün misafir gelecekti. kıyı köşe temizlik yaptı. bende mutfağa girip hazırlık yaptım.. c.tesi gezmeye gittim ben.. hiçbir şey yapmamıştım. fazla yorma güzelim kendini.. rahatsızlığın geçti mi? ağrıların artık yoktur inşallah...

tatlım gözün aydın oğluşun geliyormuşşş
Buhar makinası ne kullanıyorsun canım? Ben de buharlı mop kullanıyorum, çok pratik ve temiz oluyor, çeyizime aldğığm en güzel şey diye düşünüyorum bu mop için

anladım canım çok geçmiş olsun bende hergün alıyorum coraspin doktor yazmıştı önlem olarak.. işe yarıyo mu ki?? ya inşallah olur bu defa inan yemek yemeyi unutsam onu içmeyi unutmuyorum bide benim daha yumurtlamanın 7.günü bugün çıkmaz ki cumaya 11.günü olur kesin çıkar varsa.. o zaman bakarız inşallah

Allah razı olsun.. Ya canım inan kağıdı laboratuara verene kadar baktım ama aklımda yok hiçbiri.. SOnuçlar çıkınca yazıcam buraya inşalah eksik bıraktığı bir test yoktur.. Çok heyecanlandım

Testler çok olunca aklında kalmamıştır, doğru walla canım. Benim sonuçlarım 1 ayda çıkmıştı, düşün artık bendeki stresi o zaman sen cumartesi günü verdiklerim de 1 haftada çıkacakmış. Bakalım neler olacak. İnşallah diyet fln vermez. Sadece iğneyle yırtarım

sağol denizcim, sana da çok geçmiş olsun senin kimyasal mı vardı sadece, yoksa düşük fln da oldu mu daha önce?
Gebelik, döllenmeden sonra en erken 10. günde fln çıkar sanırım. Sen perşembe cuma fln yap o zaman. bat kaç ki o zaman senin?
Aspirin umarım işe yarıyordur canım, ben de asla unutmam aspirinimi zaten hap deposu oldum yaa, aspirin, folik asit, vitamin, b12... bide yetmiyor gibi antibiyotik verdi boğazlarım için dr... walla midem haşat oldu ilaç içmekten bir de hangini içtim hangini içmedim, bi çizelge yapıcam yakında

Can dostlarımm nasılsınız ? iyi haberler varmı?

ben bi delilik yaptım gene :26: kızmayın bu bacınıza ama duramadı dün kalktı gebelik testi yaptı, yaptığı o testi güneştemi bakmadı, ışıktamı bakmadı ama yok yok yokkk hayalet bi çizgi bilem yok işte anlıcağınız bu ayda boşum

eğer netteki doğruysa 31 i ise adetim (ki snmıyorum) çıkması gerekirdi dimi?

ama diltekinimin dediği gibi ise yani ocak 2 sinde ise çıkmaması normal dimi?:26:

ay hala negatife rahmen şu umut dünyasına bakın yaaa

umut fakirin ekmeğiymiş canım, napalım işte, ben regl olduğum halde, dr antibiyotik verince acaba gebelik testi yapsam da öyle mi içsem dedim, o derece yani:26: Gerçi silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum ama yine de senin hala umut etmeye hakkın var bence

gördüm çok datluyduuu doğar doğmaz minik adam olacak belli

inşallahhh, süslü yapacam da onu :)

aynen cnm Allah razı olsun eşlerimizden gerçekten de, benimki ne yemek arar ne bişi yorulmayayım diye gözümün içine bakıyo...dün çok güldürdü beni alışverişe gittik bebeğe ne gördüysem almak istedim ama her şeyi yani, 3-4 yaş montu bile...eşim aşkım daha erken ama bunlar için diyince de küstüm diyo ki senin iğne vaktin geldi yine :))))))) dodex yaptırıyorum ya duygu değişimlerim için :)))))) ağrılarım geçti çok şükür ama 3 litre su içiyorum, enfeksiyon da gitmiştir inşallah bu hafta baktıracam

cnm ben evlendikten sonra internetten aldım ama çok memnunum yani, haftada 1 kez açıyorum köşe bucak her yere giriyor, süper temizliyo...halı yıkama, perde, koltuk, ayakkabı, parke her şeyi temizleme özelliği var, ütü bile yapabiliyomuş ama hiç kullanmadım ütü için

ben de internetten almıştım,halı ütü ataçmanı fln da var ama ben pek kullanmıyorum onları, parkeleri, taşları, bir de ocağımı fırınımı temizliyorum bununla

3-4 yaş da baktığına göre senin iğne vaktin gelmiş.. kilosu var daha hemencik alma her şeyi.. belki bebiş kilolu doğacak aldıkların olmayacak biraz daha vakit var güzelim yaa... bol bol su içmeye devam..

Ah deryam yaaa.. umut etmesem daha bi iyi olacak çünkü her defasında böle oluyorum dün negatifi görünce gidip orkid aldım dursun gelirse filan kalmayım ölece diye:26:

3-4 yaş da baktığına göre senin iğne vaktin gelmiş.. kilosu var daha hemencik alma her şeyi.. belki bebiş kilolu doğacak aldıkların olmayacak biraz daha vakit var güzelim yaa... bol bol su içmeye devam..

:) iğne vaktim geldi evet yarın yaptırmam lazım :) dün 9-12 ay gömleği aldım küçüğünü bulamayınca :) su içmeye devam, bol su içmek çatlakları da engelliyomuş

ben de internetten almıştım,halı ütü ataçmanı fln da var ama ben pek kullanmıyorum onları, parkeleri, taşları, bir de ocağımı fırınımı temizliyorum bununla

cnm lavaboların kenarlarını, muslukları falan da çok güzel temizliyomuş, ben çamaşır suyuyla yıkadığım için denemedim de hiç. kalkıp evi temizleyeyim bari yaaa oturmayla olmuyo bu işler...

Ah deryam yaaa.. umut etmesem daha bi iyi olacak çünkü her defasında böle oluyorum dün negatifi görünce gidip orkid aldım dursun gelirse filan kalmayım ölece diye:26:
ama umutsuzluk daha kötü sanki be kuzum :26: olumlu olalım ki, herşey iyi olsun ayyyy bugün kendime inanamıyorum, çok pozitifim

lavaboları ben de denemedim, kimyasal kullanmadan olmaz lavabolar Ama cam ocağı ve fırını çok güzel temizliyor, denenmiştir
Hadi kalk git temizle madem, ama yormadan

Canım doktor bana dedi ki karma servise git yatış çıkış gibi görüneceksin testlerin hızlı çıksın diye oraya yönlendiriyorum dedi sağolsun o doktordan..

Canım ben bişiyi anlamadım.. Yani bende de hiçbir sıkıntı çıkmazsa ben de mi içeyim önlem için corasprin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…