Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm senin kaynını da eklemeyi düşünüyorum duaya sakıncası yoksa :) o da ayrı bi psikomanyak yani kusura bakma da...

elaaaammm bence de ya bi test yapsan da rahatlasan.

bebegm cnmmmm bnm cok korkuyorum test yapmk ıcmden gelmyo:26:

yok yanlış anlama ben senin için demedim yani o boşanma işini. aile apartmanı diyince aklıma geldi. benim kuzenimin çok ahını aldı ama o kadın, kız aylarca ağladı depresyondaydı daha birkaç aylık evliyken boşandı. hala ailede herkesin içinde kalmıştır o olay. inşallahhhhhh çeker elini sizin üzerinizden de...çok haklısın valla kibir çok kötü bişi, bugün veren Allah alır yarın elinden görürsün...

ben de kv ile altlı üstlü oturuyorum canım, ama çok şükür iyiyiz. Seninki problemli galiba, öyle mi?

iyilik canım sen nasılsın? walla bende yok bebek
çokkkk problemli ama kendisine sorsan dünyanın en iyi insanı, problemli olmasa benim için uzak yakın farketmez ama herşeye maydonoz olduklarında çıldırıyorum...:18:

cnm senin kaynını da eklemeyi düşünüyorum duaya sakıncası yoksa :) o da ayrı bi psikomanyak yani kusura bakma da...

elaaaammm bence de ya bi test yapsan da rahatlasan.
Ekle bebegim yaa sevaba girersin.
Pislik yaa bogasim varr.hincimi alamadimm.

Sorma yaa cikamadi ergenliktennn.
Amca olmak istiyorum diyoduu.ben seni yapicam amca ama o cucugu uzaktan bile sevemicek

kızlar cok korkuyorum 2gun daha gecsn:18:

Ya gercekten mı inş hamıleymdr ya cok korkuyorum ama ılk dfa bole bı ruya grdum ve kalknca wc ye gttm hmn :18:
canım biliyorum sıkıntılı biraz negatif çıkarsa üzülürsün ama yeni bir döngü diye düşünüp hayata devam etmeyi öğrendik ama pozitif olduğunu düşünsene nasıl mutlu oluruz

kızlar k.v delerden mi konuşuyonuz :) benimkisi iyi ya bana bi zararı yok zırp pırt gelmez yakın sayılırız arabayla 10 dk mesafemiz var beni iğnelemez sağolsun görümcemde sessizdir zaten yeni boşanıyo davası var kayınvalidemde heralde damattan çok çektiği için oğluyla aramın bozulmasından korkuyo oğlunun sonunun da kızınınki gibi olmasını istemiyo k.v kayınpeder iyi yani ikiside o yönden şanslıyım çok şükür

eşine verdiğin cevaba bayıldım kuzuuu. çok iyi yapmışsın

kızlar cok korkuyorum 2gun daha gecsn:18:

ya gercekten mı inş hamıleymdr ya cok korkuyorum ama ılk dfa bole bı ruya grdum ve kalknca wc ye gttm hmn :18:

kıyamam sana canımmmm çok iyi anlıyorum seni. birara belki biranda bir cesaret gelir yapıverirsin bu işler böyle

Dugunde olacak ismi yaa.insan kac kez evleniyo.olay cikaranlara sinir oluyorum soyle.
Iyi yapmissin aferin.terbiyesiz sey.
Bende kaynima serseri demistim onu soylemis birine. Bende yine olsa yine derim cunku serserii dedimm

senin kayınço ergennnnn k.p. ise çok kızkınım ben

Hicrandan da kimsenin haberi yok galiba kimse cevap vermediğine göre

Dugunde olacak ismi yaa.insan kac kez evleniyo.olay cikaranlara sinir oluyorum soyle.
Iyi yapmissin aferin.terbiyesiz sey.
Bende kaynima serseri demistim onu soylemis birine. Bende yine olsa yine derim cunku serserii dedimm

kızlar bana bişi dese belki sabrederdim ama kimse benim aileme saygısızlık yapamaz üzemez, koskocaman kadın çocuğu yaşındaki kızı aglatıyo, az bile yaptım. eşime diyorum ki imza atılmamış olsaydı seni de bırakırdım orda...babam olanları duymadı orda, duysa var yaaaa bizi alıp eve giderdi asla yollamazdı beni...bizi üzenlerin canını yakar çünkü. babam biz kızlarına hiç dayanamaz. valla hiç pişman değilim bugün olsa yine yapardım yani. düğünümü zehir etti kardeşime pislik.

bebegm cnmmmm bnm cok korkuyorum test yapmk ıcmden gelmyo:26:

kuzucummmmmm ama ya bebiş gelip yerini yapmışsa...gecikmelerin olmuyodu di mi daha öncesinde?

Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm topikcanlarim nasilsiniz naberrr

ekle bebegim yaa sevaba girersin.
Pislik yaa bogasim varr.hincimi alamadimm.

Sorma yaa cikamadi ergenliktennn.
Amca olmak istiyorum diyoduu.ben seni yapicam amca ama o cucugu uzaktan bile sevemicek

aynen benimde senin gibi düşüdüğüm bir kaç kişi var ailelerimizde çocuğumun yüzünü göremeyecekler beni üzdüler...

ohhh ohhh maşallah suya sabuna dokunmayan insanlara bayılıyorummm

yok canım yanlış anlamadım,zaten ben onun lafıyla yada yaptıklarıyla yuvamı yıkacak kadar cahil değilim eşim beni seviyo yanlız anasını babsının yanlışlarını göremiyor..sorun bu sadece ,şu saatten sonra söyledikleri bir kulaktan gelir diğerinden çıkar, yaptıkları görmezden gelinir.. venim sorumlu olduğum çocuklarım var onların geleceği benim için herşeyden önemli birde onalarla uğraşamam..inanırmısın evlendiğimden bu yana kv anne diye hitap etmedim hiç bişey diyeceğim zaman anne demeden direk söyleyeceğimi söylüyorum..neden çünkü içimden gelmiyor. kiben annemi erken kaybettim bana annemin yokluğunu arattırmaması gerekiyor du ama nerrrrdeeee...Alllah sorsun hepsinin hesabını

eee napim bebeğim yalan mı söyleyeyim çok pişmanım diye :)))))))) eşim de tırsıyo benden artık bakıyo ki bunu deli damarı tutuyo arada :))))))) ailemi üzemez hiçkimse, o zaman canavar oluyorum işte...kardeşimin erkek arkadaşı da çekinir benden, onu da haşlamışlığım çoktur...

bebekimmm nerdesin çok merak ettim seniiiiiiiii

hoşgeldinnn iyi adam lafının üstüne gelirmiş

geldi kuzucummmm hicran

aynen bende senin gibiyimmm
selam nasılsın hicran

ben bazen abime kızar söylenirim bazen eşimde söylenir böyle yapılır mı diye hemen derim sen sus o benim abim derki ama seni üzdü sen karışma benim abim beni üzdü kimseye asla laf söylettirmemmmm

canım biliyorum sıkıntılı biraz negatif çıkarsa üzülürsün ama yeni bir döngü diye düşünüp hayata devam etmeyi öğrendik ama pozitif olduğunu düşünsene nasıl mutlu oluruz

cok tırsıyorum:18::18::18:
olmuyodu 1gun geckyodu sadece:26: bgunde adet oldugumu gordum ne blm yaaaa

cnnnnnmmmmmmmm senı cok ojledmmmmm cnm bgun ruyamda adet oldgumu grdum 3gun gecktı:18:

cok tırsıyorum:18::18::18:

Olmuyodu 1gun geckyodu sadece:26: Bgunde adet oldugumu gordum ne blm yaaaa

Cnnnnnmmmmmmmm senı cok ojledmmmmm Cnm bgun ruyamda adet oldgumu grdum 3gun gecktı:18:

tatlışım istersen bugünde bekle ama yarında gelmezse yap... Heyecan bastı beni... Inşallah güzel haberlerle gel bitanem dua edelim de minişin karnında olsun kıyamam sana ya belki rabbim bu ay yüzünü güldürcek anneannesine hediye gelir belkide annenin doğum gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…