cnm senin kaynını da eklemeyi düşünüyorum duaya sakıncası yoksa :) o da ayrı bi psikomanyak yani kusura bakma da...
elaaaammm bence de ya bi test yapsan da rahatlasan.
bizim apartmanda çocuklara olarak bir biz varız, görümcem öğretmen olduğu için başka şehirde görev yapıyor kaynım burda aynı şehirdeyiz ama o istanbulda villa aldı buraya tenezül etmez..çok kibirlidir çokkk bilmem nasıl can verecek kibirliyi kul değil Allah da sevmez..
çokkkk problemli ama kendisine sorsan dünyanın en iyi insanı, problemli olmasa benim için uzak yakın farketmez ama herşeye maydonoz olduklarında çıldırıyorum...:18:ben de kv ile altlı üstlü oturuyorum canım, ama çok şükür iyiyiz. Seninki problemli galiba, öyle mi?
iyilik canım sen nasılsın? walla bende yok bebek
Ekle bebegim yaa sevaba girersin.cnm senin kaynını da eklemeyi düşünüyorum duaya sakıncası yoksa :) o da ayrı bi psikomanyak yani kusura bakma da...
elaaaammm bence de ya bi test yapsan da rahatlasan.
ailemden birine bir zarar verirlerse üzerlerse bende durmam heralde çok sakinimdir çok sessizimdir ama ailemi kimse üzemezzzzIyi yapmışsın kuşum
senin kp ve kaynın da valla beni deli ediyorlar gelişmemiş ergenler
canım biliyorum sıkıntılı biraz negatif çıkarsa üzülürsün ama yeni bir döngü diye düşünüp hayata devam etmeyi öğrendik ama pozitif olduğunu düşünsene nasıl mutlu oluruzkızlar cok korkuyorum 2gun daha gecsn:18:
Ya gercekten mı inş hamıleymdr ya cok korkuyorum ama ılk dfa bole bı ruya grdum ve kalknca wc ye gttm hmn :18:
ayy ne üzülecem cnm anlatırım tabi. bunlar kardeşimle gerilmiş biraz düğünde, takıda baktım sürekli kardeşimle ugraşıyo görümcem olacak canavar. çektim kolundan uyardım. görümce 45 yaşında kardeşim 20 belirtiyim bunu. salonda baktım kardeşim hüngür hüngür aglıyo, noldu dedim sinir krizi geçirdi kardeşim. tam o esnada gelin odasına gittik kardeşim bi türlü sakinleşmiyor meğer kıza hakaret etmiş. çıldırdımmmm. kardeşim saldırdı kadına o sinirle düşün. çektim aldım kardeşimi dışarı konuştum biraz. odaya bi girdim o canavar orda. bi de pişmiş pişmiş küfür ediyo kardeşime. o x midir ne b.ktur falan gibi laflar. o sinirle daha bişi demesine fırsat vermeden saldırdım ona, bi tokat da yapıştırdım aslında ağzını burnunu kırardım da tuttu eşimle diğer görümce. ben bugüne kadar hiçkimseye el kaldırmadım, küfür etmedim. düşünün yani kendimi kaybettim. eşim hala sorar pişman mısın yaptığına diye, evet çok pişmanım keşkee tutmasaydınız da kırsaydım ağzını burnunu derim her defasında. dahası da var da neyseeeeee
kızlar cok korkuyorum 2gun daha gecsn:18:
ya gercekten mı inş hamıleymdr ya cok korkuyorum ama ılk dfa bole bı ruya grdum ve kalknca wc ye gttm hmn :18:
Dugunde olacak ismi yaa.insan kac kez evleniyo.olay cikaranlara sinir oluyorum soyle.
Iyi yapmissin aferin.terbiyesiz sey.
Bende kaynima serseri demistim onu soylemis birine. Bende yine olsa yine derim cunku serserii dedimm
ailemden birine bir zarar verirlerse üzerlerse bende durmam heralde çok sakinimdir çok sessizimdir ama ailemi kimse üzemezzzzIyi yapmışsın kuşum
senin kp ve kaynın da valla beni deli ediyorlar gelişmemiş ergenler
Dugunde olacak ismi yaa.insan kac kez evleniyo.olay cikaranlara sinir oluyorum soyle.
Iyi yapmissin aferin.terbiyesiz sey.
Bende kaynima serseri demistim onu soylemis birine. Bende yine olsa yine derim cunku serserii dedimm
bebegm cnmmmm bnm cok korkuyorum test yapmk ıcmden gelmyo:26:
ekle bebegim yaa sevaba girersin.
Pislik yaa bogasim varr.hincimi alamadimm.
Sorma yaa cikamadi ergenliktennn.
Amca olmak istiyorum diyoduu.ben seni yapicam amca ama o cucugu uzaktan bile sevemicek
ohhh ohhh maşallah suya sabuna dokunmayan insanlara bayılıyorummmkızlar k.v delerden mi konuşuyonuz :) benimkisi iyi ya bana bi zararı yok zırp pırt gelmez yakın sayılırız arabayla 10 dk mesafemiz var beni iğnelemez sağolsun görümcemde sessizdir zaten yeni boşanıyo davası var kayınvalidemde heralde damattan çok çektiği için oğluyla aramın bozulmasından korkuyo oğlunun sonunun da kızınınki gibi olmasını istemiyo k.v kayınpeder iyi yani ikisideO yönden şanslıyım çok şükür
yok canım yanlış anlamadım,zaten ben onun lafıyla yada yaptıklarıyla yuvamı yıkacak kadar cahil değilim eşim beni seviyo yanlız anasını babsının yanlışlarını göremiyor..sorun bu sadece ,şu saatten sonra söyledikleri bir kulaktan gelir diğerinden çıkar, yaptıkları görmezden gelinir.. venim sorumlu olduğum çocuklarım var onların geleceği benim için herşeyden önemli birde onalarla uğraşamam..inanırmısın evlendiğimden bu yana kv anne diye hitap etmedim hiç bişey diyeceğim zaman anne demeden direk söyleyeceğimi söylüyorum..neden çünkü içimden gelmiyor. kiben annemi erken kaybettim bana annemin yokluğunu arattırmaması gerekiyor du ama nerrrrdeeee...Alllah sorsun hepsinin hesabınıyok yanlış anlama ben senin için demedim yani o boşanma işini. aile apartmanı diyince aklıma geldi. benim kuzenimin çok ahını aldı ama o kadın, kız aylarca ağladı depresyondaydı daha birkaç aylık evliyken boşandı. hala ailede herkesin içinde kalmıştır o olay. inşallahhhhhh çeker elini sizin üzerinizden de...çok haklısın valla kibir çok kötü bişi, bugün veren Allah alır yarın elinden görürsün...
eşine verdiğin cevaba bayıldım kuzuuu. çok iyi yapmışsın
kıyamam sana canımmmmçok iyi anlıyorum seni. birara belki biranda bir cesaret gelir yapıverirsin bu işler böyle
senin kayınço ergennnnnk.p. ise çok kızkınım ben
Hicrandan da kimsenin haberi yok galibakimse cevap vermediğine göre
Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtopikcanlarim nasilsiniz naberrr
hoşgeldinnn iyi adam lafının üstüne gelirmişSlmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtopikcanlarim nasilsiniz naberrr
geldi kuzucummmm hicranEşine verdiğin cevaba bayıldım kuzuuu. çok iyi yapmışsın
Kıyamam sana canımmmmçok iyi anlıyorum seni. Birara belki biranda bir cesaret gelir yapıverirsin bu işler böyle
Senin kayınço ergennnnnK.p. Ise çok kızkınım ben
Hicrandan da kimsenin haberi yok galibaKimse cevap vermediğine göre
kızlar bana bişi dese belki sabrederdim ama kimse benim aileme saygısızlık yapamaz üzemez, koskocaman kadın çocuğu yaşındaki kızı aglatıyo, az bile yaptım. Eşime diyorum ki imza atılmamış olsaydı seni de bırakırdım orda...babam olanları duymadı orda, duysa var yaaaa bizi alıp eve giderdi asla yollamazdı beni...bizi üzenlerin canını yakar çünkü. Babam biz kızlarına hiç dayanamaz. Valla hiç pişman değilim bugün olsa yine yapardım yani. Düğünümü zehir etti kardeşime pislik.
Kuzucummmmmm ama ya bebiş gelip yerini yapmışsa...gecikmelerin olmuyodu di mi daha öncesinde?
selam nasılsın hicranslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmTopikcanlarim nasilsiniz naberrr
ben bazen abime kızar söylenirim bazen eşimde söylenir böyle yapılır mı diye hemen derim sen sus o benim abim derki ama seni üzdü sen karışma benim abim beni üzdü kimseye asla laf söylettirmemmmmeee napim bebeğim yalan mı söyleyeyim çok pişmanım diye :)))))))) eşim de tırsıyo benden artık bakıyo ki bunu deli damarı tutuyo arada :))))))) ailemi üzemez hiçkimse, o zaman canavar oluyorum işte...kardeşimin erkek arkadaşı da çekinir benden, onu da haşlamışlığım çoktur...
canim yaa bugün hava çok kapalı benimde hiç havam yok sabahtan.beri yatiyorum
canım biliyorum sıkıntılı biraz negatif çıkarsa üzülürsün ama yeni bir döngü diye düşünüp hayata devam etmeyi öğrendik ama pozitif olduğunu düşünsene nasıl mutlu oluruz
cok tırsıyorum:18::18::18:eşine verdiğin cevaba bayıldım kuzuuu. çok iyi yapmışsın
kıyamam sana canımmmmçok iyi anlıyorum seni. birara belki biranda bir cesaret gelir yapıverirsin bu işler böyle
senin kayınço ergennnnnk.p. ise çok kızkınım ben
Hicrandan da kimsenin haberi yok galibakimse cevap vermediğine göre
olmuyodu 1gun geckyodu sadece:26: bgunde adet oldugumu gordum ne blm yaaaakızlar bana bişi dese belki sabrederdim ama kimse benim aileme saygısızlık yapamaz üzemez, koskocaman kadın çocuğu yaşındaki kızı aglatıyo, az bile yaptım. eşime diyorum ki imza atılmamış olsaydı seni de bırakırdım orda...babam olanları duymadı orda, duysa var yaaaa bizi alıp eve giderdi asla yollamazdı beni...bizi üzenlerin canını yakar çünkü. babam biz kızlarına hiç dayanamaz. valla hiç pişman değilim bugün olsa yine yapardım yani. düğünümü zehir etti kardeşime pislik.
kuzucummmmmm ama ya bebiş gelip yerini yapmışsa...gecikmelerin olmuyodu di mi daha öncesinde?
Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtopikcanlarim nasilsiniz naberrr
cok tırsıyorum:18::18::18:
Olmuyodu 1gun geckyodu sadece:26: Bgunde adet oldugumu gordum ne blm yaaaa
Cnnnnnmmmmmmmm senı cok ojledmmmmmCnm bgun ruyamda adet oldgumu grdum 3gun gecktı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?