Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bana bu ay olacak gibi geldi canım. Sonuçta hamile kalabiliyorsun. Bi şey sorcam kimyasal geçirmenin sebebini araştırmış mıydın hiç.

valla bende üzülüyodum tam kuzucum ya kimse cevap vermiyo diye ( zaten gün sayıyorum stresim tavan yapmış.. ama sagol iyi geldi yazman olumlu yada olumsuz kimyasal ı önemsemiyolar canım aspirin başlattı ve en erken ne zaman ögrenirsen gel kan sulandırıcı igne ve progesteron başlıcaz dedi.. bakalım kısmet.. aaylarca bekledikten sonra geçen ayki kimyasalın ardına bu ay tekrar hamile olursam mucize olucak bana inşallah olur

yok Deniz yaşlı bayağı öyle giyinip süslenip çıkamaz. sırf biz yalnız kalıp dışarda kutlamayalım diye aile toplantısı ayarladılar. illa gel yol bizi diyolar da sabrediyorum. ben de eşimi kırmamak için dışarı çıkalım dönüşte uğrayabiliriz dedim. dönüşte kesin peşimize takılacak bana eziyet işte. bi gün oğlunu da onu da atacam kapıya görecekler.

Ayy cnm bnmm tabi dusunme hatta ne kadar kotu olursa olsun napalm sabr artik..

çok sabırlısın

ya kızlar sabrediyorum da eşimin hatrı için ama bi gün dayanamayıp koyacam ikisini de kapının önüne.

Bende bu ay olsun o kadar istiyorm ki tabi oncelikle hayirlisi gecen ay olmadi dunde hastaligim bitti su yumurtlama isini takip etcm ama o da mechul yani tam tarihi bslli degil bakalim bu ay tutacak mi

yılın son günü iyi mi...
içimde bir hüzün umarım kötülerin hepsi bu yılda kalır...
umarım gelen yıl hepimize bebeklerimizi getirir... sağlık mutluluk getirir huzur getirir...
akşamın menülerinden bahsedelim mi tarifler falan

canım yaaa senin kv olayından o kadar etkilenmişim ki gecen gece rüyamda sürekli minikbebişim ne yaptı minikbebişim ne yaptı diye rüyalarımdaydın suratında yok gozumun onunda hic durmadan oyle soyluyordum

Zor tabi ama deme ole yaa aslinda suc eslerde.biraz su aileyi kenara birakip kendi ailesiyle ilgilense onlara izin tanimasa. Yani biz demiyorzki arama sorma hic gtmee az mesafe kooy

canım benim ikizlerim var ve bir cocugum daha var ve buda 3. hamileliğim tekizmiş
tecrübelerimizden oturumu duydun acep dermişim

inan hatırlamıyorum nerde okudugumu ama adın aklımda kalmış yaa benim ikizlere düşkünlügüm var ayrıca ne güzel birsürü çocugun varmış Allah bagışlasın maşallah.. helede ikiz dogurmak kadına onurdur Rabbimin lütfudur herhalde Allahım bana da nasip eylese keşke çift çift

günaydın kızlaaarr...

yılbaşı hazırlıkları tamam mı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

h.g cnmmmmmm...

canım yaaa senin kv olayından o kadar etkilenmişim ki gecen gece rüyamda sürekli minikbebişim ne yaptı minikbebişim ne yaptı diye rüyalarımdaydın suratında yok gozumun onunda hic durmadan oyle soyluyordum

ayy kıyamam yaa, cnm siz bu kadar etkileniyosunuz bi de beni düşün, gidiyo ya burdan 1 hafta kendime gelemiyorum sonra 2 hafta rahatım ayy bi bakıyorum yine gelmiş... bu gelişinde de kalır kesin 1 hafta. çabucak geçse bari...

Zor tabi ama deme ole yaa aslinda suc eslerde.biraz su aileyi kenara birakip kendi ailesiyle ilgilense onlara izin tanimasa. Yani biz demiyorzki arama sorma hic gtmee az mesafe kooy

cnm zaten haftada 1-2 kez gidiyo annesine ama ayda 1 hafta gelecek illa bize, eşim çağırmasa da kendi diyo size gelecem. hatta geçen mutfakta eşime sizinle yaşamak istiyorum derken yakaladım onu.

kuzucum kıyamam sana bence de eşinle dışarda bir plan yap dönüşte de geç olur de bir gün bir gündür yırtarsın

hadi bana benim için içinizden geçeni söyleyin sizce hamile miyim?? asla kimseye kırılmam sadece içinize ne dogdu merak ediyorum

canım ben içimden geceni soyliyim mi tabi bana takılma ama bence sen bu 3 ay içinde hamileyimmmm diye bagırıcan ama bu ay olabilir ama diğer 2 aydan biri zira kimyasal yasadın hormonda bir değişiklik oldu bu demek oluyorki vücut artık bebiş istiyor eeee oda istiyorsa hazırlık yapar yardımcı olur dimi ama

Kv konusu gundemde yinee
Bize gelen giden yok uzakliktan dolayi.
Yaa keske biz gitsek,burnum tikali,midem bulanik,basim agriyo,hic bisey yapasim yok. Ama yilbasi tatili haftaici,esim izinlerini ilk gunden kullansin istemiyorum.oyuzden oturduk totomuzun ustune

Ayy bu arada bu havada tasinma ihtimalimiz cikti kizlar,eger benimki vazgecmezse yarin ev aricaz:26:

İnşallah canım arkadaşım. O kadar çok istiyorum ki hepimizin bebişlerinin olmasını. Yürekten kocaman bir İNŞALLAAAAAAAAAAAH diyorum hepimiz için.

Psikommmm günaydınnnn

İnşallah noel baba hepimize bebiş getirsin.

Benim menüm bayağı kalabalık bebeğim. Misafir var o yüzen saymıym Hamişler falan var canları çeker mazallah.

günaydın canım

ağacım hazır bir tek benim sen neler yaptın

benim de sadece ağacım hazır..
akşam şakşuka yapıcam patlıcanları soydum tuzlu suya koydum, palıcan kabak kızartıp banyoya giricem.
akşamüzeri de rus salatası, mütebbel, fırında kaşarlı mantar ve brokoli yapcam. bofile ve kırmızı şarap eşliğinde kocamla başbaşa yılbaşı..

kuzucum kıyamam sana bence de eşinle dışarda bir plan yap dönüşte de geç olur de bir gün bir gündür yırtarsın

bizim dışarı çıkma işi yalan oldu sanırım eşim feci gripli, dünden beri onunla uğraşıyorum. sabah imzaları olmasa işe de gitmicekti. bu akşam aile toplantısına geç gideriz ama o kadın peşimize takılır, biz almasak damadına beni oraya bırak der sabah 5 bile olsa...

cnm zaten haftada 1-2 kez gidiyo annesine ama ayda 1 hafta gelecek illa bize, eşim çağırmasa da kendi diyo size gelecem. hatta geçen mutfakta eşime sizinle yaşamak istiyorum derken yakaladım onu.
hay Allah im ya cok seviyorsa vermeseymis oglunu.hayir hasta olur bakacak kimse olmaz neyseeee

Canım İnsallah seninde bir sürü çocuğun olsun
sacın dağılsın koşturmacadan
yüzün al al olsun yavrularının öpücüklerinden

yaaa gülüm yakınlık oldukça dertler çoğalıyor bence bosver otur kocanla rahat rahat
ayaklarınıda uzat bakimm ohhhhh

ev konusuda hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
uzat bakim yanağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…