günaydın kızlaaarr...
yılbaşı hazırlıkları tamam mı
Bana bu ay olacak gibi geldi canım. Sonuçta hamile kalabiliyorsun. Bi şey sorcam kimyasal geçirmenin sebebini araştırmış mıydın hiç.
günaydın canım kusura bakma bişey sorcam senin bebişler ikiz mi?? başka bi topikte okudum yanılmıyosam senin adını ikiz falan konuşuluyodu..
kesin yemege içmeye geliyodur yoksa günler torbaya mı girdi.. biliyoki siz illaki bişeyler yaparsınız hem oglunu alıp dışarda ne yapcan dimi siz dışardayken o evde nasıl kös kös otursun.. hatta bak benden demesi iyi giyinip gelir ki eger dışarı çıkarlarsa mecbur benide götürürler diye düşünürayy çok mu fenayım ne canım doganın dengesi ya onun gözbebegi oglu canının ötesi kocan çekişme olucak elbet bu size özel sayılmaz bin yıldır olan şey bu.. sıkma canını
Ayy cnm bnmm tabi dusunme hatta ne kadar kotu olursa olsun napalm sabr artik..
çok sabırlısın
valla bende üzülüyodum tam kuzucum ya kimse cevap vermiyo diye( zaten gün sayıyorum stresim tavan yapmış.. ama sagol iyi geldi yazman olumlu yada olumsuz kimyasal ı önemsemiyolar canım aspirin başlattı ve en erken ne zaman ögrenirsen gel kan sulandırıcı igne ve progesteron başlıcaz dedi.. bakalım kısmet.. aaylarca bekledikten sonra geçen ayki kimyasalın ardına bu ay tekrar hamile olursam mucize olucak bana inşallah olur
yok Deniz yaşlı bayağı öyle giyinip süslenip çıkamaz. sırf biz yalnız kalıp dışarda kutlamayalım diye aile toplantısı ayarladılar. illa gel yol bizi diyolar da sabrediyorum. ben de eşimi kırmamak için dışarı çıkalım dönüşte uğrayabiliriz dedim. dönüşte kesin peşimize takılacak bana eziyet işte. bi gün oğlunu da onu da atacam kapıya görecekler.
ya kızlar sabrediyorum da eşimin hatrı için ama bi gün dayanamayıp koyacam ikisini de kapının önüne.
yok Deniz yaşlı bayağı öyle giyinip süslenip çıkamaz. sırf biz yalnız kalıp dışarda kutlamayalım diye aile toplantısı ayarladılar. illa gel yol bizi diyolar da sabrediyorum. ben de eşimi kırmamak için dışarı çıkalım dönüşte uğrayabiliriz dedim. dönüşte kesin peşimize takılacak bana eziyet işte. bi gün oğlunu da onu da atacam kapıya görecekler.
ya kızlar sabrediyorum da eşimin hatrı için ama bi gün dayanamayıp koyacam ikisini de kapının önüne.
canım benim ikizlerim var ve bir cocugum daha var ve buda 3. hamileliğim tekizmiş
tecrübelerimizden oturumu duydun acep dermişim
günaydın kızlaaarr...
yılbaşı hazırlıkları tamam mı
yılın son günü iyi mi...
içimde bir hüzün umarım kötülerin hepsi bu yılda kalır...
umarım gelen yıl hepimize bebeklerimizi getirir... sağlık mutluluk getirir huzur getirir...
akşamın menülerinden bahsedelim mi tarifler falan
canım yaaa senin kv olayından o kadar etkilenmişim ki gecen gece rüyamda sürekli minikbebişim ne yaptı minikbebişim ne yaptı diye rüyalarımdaydın suratında yok gozumun onunda hic durmadan oyle soyluyordum
Zor tabi ama deme ole yaa aslinda suc eslerde.biraz su aileyi kenara birakip kendi ailesiyle ilgilense onlara izin tanimasa. Yani biz demiyorzki arama sorma hic gtmee az mesafe kooy
kuzucum kıyamam sana bence de eşinle dışarda bir plan yap dönüşte de geç olur de bir gün bir gündür yırtarsıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
h.g cnmmmmmm...
ayy kıyamam yaa, cnm siz bu kadar etkileniyosunuz bi de beni düşün, gidiyo ya burdan 1 hafta kendime gelemiyorum sonra 2 hafta rahatım ayy bi bakıyorum yine gelmiş... bu gelişinde de kalır kesin 1 hafta. çabucak geçse bari...
hadi bana benim için içinizden geçeni söyleyin sizce hamile miyim??asla kimseye kırılmam sadece içinize ne dogdu merak ediyorum
valla bende üzülüyodum tam kuzucum ya kimse cevap vermiyo diye( zaten gün sayıyorum stresim tavan yapmış.. ama sagol iyi geldi yazman olumlu yada olumsuz kimyasal ı önemsemiyolar canım aspirin başlattı ve en erken ne zaman ögrenirsen gel kan sulandırıcı igne ve progesteron başlıcaz dedi.. bakalım kısmet.. aaylarca bekledikten sonra geçen ayki kimyasalın ardına bu ay tekrar hamile olursam mucize olucak bana inşallah olur
yılın son günü iyi mi...
içimde bir hüzün umarım kötülerin hepsi bu yılda kalır...
umarım gelen yıl hepimize bebeklerimizi getirir... sağlık mutluluk getirir huzur getirir...
akşamın menülerinden bahsedelim mi tarifler falan
günaydın canım
ağacım hazır bir tek benimsen neler yaptın
kuzucum kıyamam sana bence de eşinle dışarda bir plan yap dönüşte de geç olur de bir gün bir gündür yırtarsın
hay Allah im ya cok seviyorsa vermeseymis oglunu.hayir hasta olur bakacak kimse olmaz neyseeeecnm zaten haftada 1-2 kez gidiyo annesine ama ayda 1 hafta gelecek illa bize, eşim çağırmasa da kendi diyo size gelecem. hatta geçen mutfakta eşime sizinle yaşamak istiyorum derken yakaladım onu.
inan hatırlamıyorum nerde okudugumu ama adın aklımda kalmışyaa benim ikizlere düşkünlügüm var ayrıca ne güzel birsürü çocugun varmış Allah bagışlasın maşallah.. helede ikiz dogurmak kadına onurdur Rabbimin lütfudur herhalde Allahım bana da nasip eylese keşke çift çift
Kv konusu gundemde yinee
Bize gelen giden yok uzakliktan dolayi.
Yaa keske biz gitsek,burnum tikali,midem bulanik,basim agriyo,hic bisey yapasim yok. Ama yilbasi tatili haftaici,esim izinlerini ilk gunden kullansin istemiyorum.oyuzden oturduk totomuzun ustune
Ayy bu arada bu havada tasinma ihtimalimiz cikti kizlar,eger benimki vazgecmezse yarin ev aricaz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?